Hva skjedde, Internett?

12 kommentarer om “Hva skjedde, Internett?”

   1. En blogg har daterte innlegg som kommer i kronologisk rekkefølge med et underliggende kommentarfeltet. Ei hjemmeside er lagt opp som en statisk presentasjon, som selvsagt kan oppdateres, med den infamøse gjesteboka som eneste kommentarmulighet. Sånn ca?

 1. Hurra for flere blogginnlegg, og ikke minst hurra for flere bøker! Jeg blir veldig nysgjerrig på den «Lena lager parfyme», for jeg har et halvferdig blogginnlegg i hodet som heter «Lillesøster lager parfyme», etter at Lillesøster kom hjem i forrige uke med armene fulle av roser og et krav om at vi skulle lage parfyme av dem. Og så gjorde vi det, med en smule eksperimentering og god hjelp fra internettet.

  1. Så utrolig kult! Jeg skal lage et eget blogginnlegg om det nå. Jeg tror det er en sånn ting jenter gjør i en bestemt alder, for nesten alle jeg har pratet med har en parfymelageopplevelse – med varierende hell. Så bra du hjalp lillesøster 😀 Lenas luktet ikke så veldig godt til slutt…

   1. Lillesøsters parfyme ble faktisk helt nydelig, såpass at jeg faktisk går og nasker noen spraydæsjer av den innimellom for å snuse. Takket være det vidunderlige internettet, selvfølgelig. 😉
    Gleder meg til boka!

 2. Eg forsøker å ikkje skrive noko i det heile tatt for tida, i håp om at det skal skje noko magisk med hjernen min som gjer at eg veit kva eg skal bruke dei neste 3-6 skriveåra mine på.

  Romanskriving er det sjukaste eg har gjort, men eg ser at det kunne blitt verre med ein F5-tast.

 3. Jeg tror det er vanskelig å finne balansen på internett selv om man ikke blogger så mye, også. Hva man skal ta inn, hva man skal la være å bruke tid på. Det er litt av en balansekunst det, å bruke nettet uten å bli overveldet av alt som er der.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.