Hvordan redde ditt ulykkelige ekteskap med Internett

18 kommentarer om “Hvordan redde ditt ulykkelige ekteskap med Internett”

 1. Har forsøkt å slå opp med Facebook, for vi passer egentlig ikke sammen og han gir meg ikke det jeg trenger. Så jeg holder ham på i avstand, unngår å ta kontakt, men i svake øyeblikk, gir jeg etter og så er vi i gang. Igjen! Så bruser det litt i årene, men etter kort tid føler jeg meg igjen på feil sted og jeg ser hvem han virkelig er. Og enda verre, hvem jeg er eller ikke er. Og jeg tenker: Det er bare tidsfordriv. Han er ikke bra for meg. Jeg må gjøre det helt slutt. Kutte all kontakt. Slette alle data. Kjærlighet altså.

  1. Agnes er komiker. Selvsagt overdriver hun. Og ja, selvkontroll er jo en forutsetning. Men jeg tenker at selvkontroll er en skjør plante som trenger gode vekstvilkår. Jeg har bedre disiplin om jeg sørger for å ha frukt på benken enn sjokoladebiter på benken. Osv.

 2. Å takle distraksjoner ala Facebook er ikke alt for krevende. Det holder med én rasjonell tanke som forteller deg at Facebook gir deg nøytaktig null verdi for arbeidet du akkurat holder på med. (Med mindre du bruker Facebook som et verktøy for jobben, da.) Men det store grenselandet mellom Facebook og ren nytte er vanskelig.

 3. Ja! Her var det mange ting jeg har tenkt selv og nyttige programmer jeg ikke har hørt om! 😀

  Jeg er midt inne i bacheloroppgaveskriving som har blitt litt akterutseilt spesiellt pga internet 😦 men det er fremdeles 8 uker igjen, så ingen grunn til «alt håp er ute» tanker, men definitivt behov for å skjerpe meg og ta internetsluket på alvor 🙂

 4. Tja, jeg har en annen tilnærming:
  Jeg leser nettaviser, vimser på facebook eller andre ting… når de røykende kollegaene mine går ut. Når de komer inn igjen, så er det tilbake mot jobben 🙂

  Men nå er jo nettaviser, facebook og slikt bare tilgjengelig for meg. De er jo virkelig ikke en del av jobben min.

 5. Ville egentlig bare si at jeg fremdeles digger bloggen din, og at jeg håper du har det bra med stålullen.. Mitt beste tips er ikke så miljøvennlig, men det er faktisk å printe minst en ting om dagen som man leser på papir, borte fra skjermen. Og guler ut, som en student på 90-tallet. Papirbrukende, men utrolig effektiv lesing.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.