Jeg snakker med min egen blogg

16 kommentarer om “Jeg snakker med min egen blogg”

 1. Ida, det er så deilig å lese det du skriver! JA det er lov å være stolt av klassereisen sin! Jeg kjempestolt av min også. Og GRATULERER med alt du har oppnådd! Syns vi trenger flere som deg, jeg!

 2. FYI: Jeg synes analysen din av forholdet mellom alkohol/godteri og klasse var både fornøyelig og interessant. Godt sett og sagt!

 3. Klart klasse finnes! Hvilken godis folk spiser er ikke den verste klassemarkøren heller. Det var noen deler av klassepraten jeg fikk høye nupper av, men det virka ikke som noe det var noen vits å kommentere siden det tross alt ikke var hovedpoenget i de postene.

  Jeg tror at det å skrive fra ditt eget perspektiv heller enn å skulle gjøre alt almengyldig er en kjempestyrke. Den kommer inkludert ei felle: At en likevel nå og da faller på å skrive som om det likevel er likt for alle som tilhører samme kategori som en sjøl. Og unngår en den fella vil en del folk likevel tolke inn et sånt perspektiv i det en skriver fordi de forventer å finne det der. Men nå tror jeg plutselig jeg snakker mer om meg enn om deg sjøl om det altså var noe gjenkjennelig som starta meg opp…

 4. Elsker alt du skriver, virkelig! Er så fint å se at det er noen som tar for seg det psykologiske som ligger bak spisingen, ikke bare oppramsing av hva og hvor mye man bør trene og spise. Har lært masse allerede, du inspirerer 🙂 Keep going!

 5. Jeg synes du er superduper flink!!!! Og en fantastisk dyktig skribent. Gleder meg til å følge deg videre 🙂 ps. Å JA du har all grunn til å være stolt. Kjør på liksom!

 6. Håper du fortsetter – både for din egen og vår del! Det er ingen tvil om at dette er et etterlengtet tilskudd i den enorme mengden av blogger som tar opp det å gå ned i vekt. Den er reflektert, morsom og herlig ærlig. Heier på deg, Ida!

 7. Ettersom du kaller dette for en slankeblogg… Hva tenker du om kostholdet ditt når du er ferdigslanka? Hvordan tenker du å gjøre det da?

 8. Jeg tror ikke jeg er alene om å lese bloggen din bare fordi jeg liker hvordan du skriver og fordi jeg savner å lese de tidligere bloggene dine! Jeg er ikke opptatt av trening eller slanking men når det er du som skriver om det så virker det faktisk ganske interessant. Innlegget om overklassens godteri var bare fantastisk syntes jeg.

 9. Internettet har vært i manko på Ida-skriving siden Virrvarr.net-tiden, så ikke rart at leserene strømmer til 🙂 Og guri så glad jeg er for at du skriver igjen! Elsker måten du skriver på, interessante og viktige temaer – og alltid med den deilige snerten, enten det er et sleivspark eller et glimt i øyet 🙂 God helg, Ida – håper den blir strålende!

 10. Du burde skrive en bok!!! Kjempe lesing!! Morsomt å 🙂 er ikke på slankern selv, kun spesifisering/»markeringstrening» som jeg liker å kalle det, men trenger kostholdstips, nå er du på min toplist :):):) stå på!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.