En smugkikk i matdagboka

17 kommentarer om “En smugkikk i matdagboka”

  1. Åh, et vanlig menneske!! Jeg blir sprø av alle som skal kutte alt. SPESIELT ei sprø dame som sier at man må kutte melk fordi det gir deg beinskjørhet og ikke er bra for kroppen. WHAT liksom!

  2. Mest imponert over at du bare klarer å spise lite, tilsynelatende helt plutselig. Skjønner den med sjokolademelka selv om det ikke er min greie. Hvis jeg aldri får brunost, så orker jeg ikke å følge mine nye spisevaner. Så det må med. Ellers liker jeg sær mat i utgangspunktet, så min individuelle løsning er da nettopp å legge til litt morsom og sær mat når jeg skal spise smartere. Poenget er vel å ikke si til seg selv: «Nå skal jeg bli en helt annen person», men finne ut hvem man er og hva som skal følge med videre. Artig når du skriver litt. Annerledes og framfor alt reflektert. Håper du orker å poste en liten epistel nå og da framover også.

  3. Uææ, for en bra blogg! Fikk tilsendt en link av søstera mi til et av innleggene dine, så ble jeg bare sittende og lese innlegg etter innlegg 😀 Kan man følge denne bloggen på bloglovin?

  4. Alt jeg sitter igjen med annet enn medfølelse angående før-prosessen og flere positive ord om hva du har fått til, er at jeg lurer på hvordan. Som mange andre (jeg vet de finnes, de bare skriker ikke så høyt) ble plutselig mat rituale den ene eller andre veien. Problemet mitt er balansen. Enten eller, og den velkjente «no shades of grey» kjennetegner meg som person.

    Hvordan? Du bare bestemte deg, for at det skulle du klare? Eller? Det virker litt langt unna, men jeg tror jeg er på vei noe i den retningen. Jeg begynner å lete etter mønstre og å gjenkjenne triggere og hva jeg egentlig driver med. Det er vel et skritt (eller to) i riktig retning.

  5. @Kine Jeg kan ikke svare på vegne av Ida, men selv har jeg hatt stor nytte og glede av å lese meg gjennom arkivet til The Fat Nutritionist. Hennes innfallsvinkler har hjulpet meg til å få et ålreit forhold til mat og kropp, etter mange år med enten/eller-mentalitet, som jeg antar er det du mener med «no shades of grey».

  6. Ida, du er seriøst kul! Jeg er periodefråtser og det er himla dritt.. reisen din er skikkelig inspirerende! Flink dame er du, med mye guts og guff! Lykke til videre med alt du gjør og jobber med:)

  7. Så inspirerande blogg! Hadde aldri trudd eg nokonsinne kom til å lesa ferdig eitt einaste trenings-/sunnhetsblogginnlegg, og no har eg faktisk lest fleire! Bare frå din blogg då sjølvsagd. Takk for at du deler og skriv så bra, gler meg til fortsettelsen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.