En måned, en roman? JADDA!

14 kommentarer om “En måned, en roman? JADDA!”

 1. Jeg er med! Trenger å lære meg å tørre å skrive «dårlig», men allikevel fortsette.

  Åh herregud. Sa jeg nettopp det, at jeg er med? Må forte meg å trykke enter-tasten før jeg trekker meg…

 2. NaNoWriMo er fabelaktig! Har fått så mange ord utav det, så mange dårlige førsteutkast og etterhvert også noen ok andre- og tredjeutkast. Selv om det er mitt tredje år, så er det egentlig litt nytt og skummelt igjen, siden det er mitt første som ML. Det blir bra. Jeg gleder meg til å guide alle Trondheimerne gjennom det.

 3. Ja da, med jeg og. Tror jeg. Jo da. Kanskje. Om noen kan ta seg bryet med å introdusere den indre redaktøren min for TSoD . . Fant en sitron det sto Nano på og klemte 1100 ord ut av den. Og alt hang stort sett sammen og. I det minste i noen dager. Etter noen nye dager, rettere sagt i går kveld, fikk jeg hilst litt bedre på hovedkarakteren min. Jeg hverken skjønner eller kjenner’n riktig enda, men hey.. vi har 30 dager på å lære hverandre å kjenne. Heldigvis kjente han seg igjen i en god halvpart av det jeg egentlig var klar til å putte innerst i skuffen nærmest gulvet. Oy vey, here we go.

 4. Jeg er med! Jeg prøvde Nanowrimo i 2006 mens jeg tenkte at det sikkert var umulig. Så visste det seg å ikke være umulig, jeg ble hekta og nå er Nanowrimo fast tradisjon (og jeg er stolt over at jeg også har vunnet Nanowrimo hvert år jeg har forsøkt med unntak av 2007) =D Skriveprosjektkoselsk ❤ Og jeg elsker YA selv, awesome sjangeren 🙂

  1. Du er jo Nano-veteran! Det er utrolig kult! Og hurra for YA, vi må få en YA-revolusjon i Norge. Det er jo den beste «sjangeren» (selv om jeg nekter å godta at det er en sjanger)

 5. Without these two optimization techniques, an online business cannot get proper recognition in search engines.
  Online, one of the most significant keys to success is getting website traffic.
  Recognising the need for creating new energy future, the role of renewable energy was highlighted during the deliberations.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.