Post-Morfar, Hitler og jeg

3 kommentarer om “Post-Morfar, Hitler og jeg”

  1. Åh, eg har også MMA si skriveboka her, og har forsøkt tusen ulike system, MEN no er det Samlaren som er aktiv (eg gjer ikkje anna enn å researche for tida), og ho seier at «ÅH SÅ JÆVLEG BRA MED ANDRE SOM DELER SKRIVEPROSESSTING ALT DETTE KAN DU SIKKERT BRUKE OG I ALLE FALL BOKMERKE OG SAMLE PÅ!»

    Eg syg til meg. :smatt:

  2. Gratulerer og nå som du er ferdig – glitrende ferdig, trenger du kanskje ikke Danseren på en stund. Vil du sende den hitover? Jeg trenger den – sårt. Akkurat nå går det litt trått og ja; jeg har trimmet og gått og til og med vasket klær. Til ingen nytte – Danseren forblir fraværende. Nå har jeg rømt hit inn til deg, men jeg ønsker meg mer flyyyyyyyt! PLEASE …

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.