NaNoWriMo, uke 1

2 kommentarer om “NaNoWriMo, uke 1”

  1. Takk for peppis-liste! Jeg har ikke nok ord for øyeblikket, men skylder på tur til NYC og det at jeg meldte meg på i siste liten. Om jeg skriver dobbelt de neste dagene er jeg i rute igjen. Men kanskje du har et tips til oss perfeksjonister? Jeg sliter skikkelig med at det jeg skriver er så pinlig (dårlig) at jeg ikke engang tør å oppdatere word-count på NaNoWriMo, og jeg tør i alle fall ikke la noen andre lese det jeg har skrevet. Dessuten får jeg prestasjonsangst av å være venner med deg – du er nominert til Bragepris. Dette minner meg om barneskolen når venninnen min var mye flinkere å tegne enn meg, og vi måtte sitte ved siden av hverandre i klasserommet da vi tegnet. Det knyter seg i magen.

    Apropos ingenting – er det ikke mulig å kommentere på bloggen din dersom man ønsker å gjøre det uten å logge seg inn i WP / FB / TW?.

    1. Det er berre ein einaste måte å få til NaNoWriMo på, og det er å bestemme seg for at det utelukkande er kvantitet som gjelder. Ingen får til å skrive ei ferdig, god bok på ein månad. Om målet er at boka skal bli god, bør du sette av to år, ikkje fire veker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.