Kjærlighetsbrev til Store norske leksikon

22 kommentarer om “Kjærlighetsbrev til Store norske leksikon”

 1. Til alle som plages med å skrive kjærlighetsbrev: skaff deg et .gif-bibliotek. Teksten var velskrevet den, men gif-ene tilførte teksten noe mer. Morsomt!

 2. Åhh, så fint et kjærlighetssbrev! Jeg fikk lyst til å lese hele leksikon med en gang.

  Lykke til i ny jobb og takk for den du har hatt! 🙂

 3. Takk for morsom og tankevekkende lesning. For en av redaktørene fra urtiden (1986-2001) har det av og til vært hardt å døyve de verbale fadermordene fra deg og den nye redaksjonen. Men dere har gjort en veldig god jobb, ikke minst ved å gjenoppdage og foredle de gode sidene ved den kunnskapsbasen som dere overtok. Leve den redaksjonelle kontrollen!

  1. Hei Trond! Får lyst til å hoppe inn her og på vegne av redaksjonen si tusen takk for gode ord. Som det skinner igjennom i Idas innlegg (bortsett fra i starten av det, haha) har vi i den nye redaksjonen nytt svært godt av og vært takknemlige for en hel masse av det gode arbeidet dere gjorde med både innhold og konsept. Det er dumt at det ikke har kommet fram så ofte, men vi er veldig bevisste på at vi ikke har bygd opp et verk fra bunnen av, men videreutviklet noe som, trass i en rufsete innpakning, i sin essens var solid og gjennomtenkt.

 4. Men jeg er litt sår over at dere redaktører truer med å kaste ut mine artikler om noen «lokale kjendiser» postet under geografi-kategorien. Noen av dem er nemlig svært så interessante for en bredere krets når de bare blir kjent.

 5. Tusen takk Ida, jeg lo høyt på en fullstappet trikk og 80 mennesker fikk en bedre start på dagen. Viktig inspirasjon mens jeg skriver bok som skal bidra til en bedre verden. God Jul! 🙂

 6. Forstår at det må bli kjærlighetsbrev når grisesminking gjennomgår en slik forvandling. Hurra, for SNL og Ida.

 7. Husker jeg så deg på tv for endel år tilbake. Og så kom jeg plutselig på deg. Er det du spm har bipolar diagnose? Behandler den deg bra?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.