Like litt mindre, blogge litt mer

9 kommentarer om “Like litt mindre, blogge litt mer”

  1. Jeg er helt enig. Jeg bruker knapt Twitter, men er aktiv på Instagram og har bygget en profil og en strøm basert på hva jeg selv vil se. Facebook tar mer tid enn hva jeg ideelt sett har behov for, og jeg savner akkurat som deg å skrive mer selv.

    Så ja, jeg tar oppfordringen din! 🙂

  2. Enig i alt du skriver her, nå tok jeg meg i å savne det «gamle nettet» selv. Håper «Facebook-eraen» med kommersielle sosiale medier som vet alt om oss går over på et tidspunkt, selv om det kanskje er urealistisk.

    Har hatt en liten pause fra sosiale medier selv, og det er utrolig hvor lite jeg savner feks Facebook og Instagram når jeg først er borte fra dem.

  3. Hurra Ida, du har vært savnet!
    Hilsen gammel, anonym bloggleser fra 2006 som du aldri har møtt og som ikke er venn med deg på noe medium, men somhiver seg over tekstene dine når de dukker opp 😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.