Ny, gratis lydbok hver fredag

Vet du?
Jeg elsker å fortelle eventyr.
Etter at jeg gav bort den gratis lydboken om Brillebjørn, begynte jeg å lage en i uken.

La oss gjøre det til en fast greie.
Hver fredag legger jeg ut en ny.
Eventyr til ungene, mini-pause til mor.

Her kommer ukens barnetime med Ida.

Ukens eventyrstund er min versjon av klassikeren Kjetta på Dovre. Den ble opprinnelig spilt inn under Corona, derfor er det en referanse til at mamma er hjemme og jobber i åpningen, men ellers er den helt tidløs. I slutten av eventyret kommer et av tulleversene jeg har skrevet til sønnen min.

Det heter «Nakendans» og passer godt å danse naken til.

Denne eventyrstuden er lisensiert med CC-BY-SA.4.0

Det betyr at du får lov til å dele den med alle du vil, og lage din egen versjon. Barnehageansatte og bibliotekarer: Forsyn dere.

Har du lyst på en ekstra eventyrstund?

Klikk her for å få et bonus-eventyr på e-post.

Da får du en ekstra eventyrstund til nedlastning + beskjed om alle fremtidige eventyrstunder, digitale forfatterbesøk, nye utgivelser og alt annet jeg driver med. Jeg deler ikke e-posten din med noen, og du kan melde deg av når som helst.

Liker du dette?
Del med alle småbarnsforeldre i ditt liv!
Har du tanker og innspill til eventyret fra deg eller ungene dine?
I såfall blir vi alle glade hvis du skriver i kommentarfeltet!
Har du bilder av lytting og høytlesning du vil dele? Tag meg på Instagram, så deler jeg!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.