Stillingsutlysning: Nestleder til Studio Jackson

100% stilling, fast.

Studio Jackson er et lite, men mektig firma i vekst. Grunnlagt av forfatter og Internett-heks, Ida Jackson, (det er meg) holder vi annerledes og transformative digitale kurs og lager masse knallbra gratis greier på Internett. Vi er stedet der kunst og næringsliv møtes, og vi er spesialister på kreativ prosess. Åndelig? YES. Politisk radikale? SELVFØLGELIG! Lønnsomme? ALLTID! 

Som nestleder, vil du bli daglig leder Ida Jacksons høyre hånd, og ta selskapet fra “hu hei hvor det går” til “stabil drift, samme prosedyre til neste år.” Det betyr at jobben din vil være å videreutvikle allerede gode og bærekraftige strukturer for drift og vekst. Du trenger ikke å være en innovativ idé-maskin. Du trenger å være skikkelig grepa. 

Ansvarsområder:

 • Lansering og gjennomføring av alle Studio Jacksons digitale kurs.
 • Kundekontakt og kundetilfredshet.
 • Systemer for vekst og drift.
 • Utvikle Studio Jackson til Norges beste heldigitale arbeidsplass.

Eksempler på arbeidsoppgaver:

 • Opprette, justere og perfeksjonere kurs i Kajabi.
 • Videreutvikle gode systemer for kundekontakt, e-post og DM.
 • Drifte, optimalisere og justere nettsider.
 • Budsjett, forcasting og oppfølging av regnskap og faktura (men ikke selve regnskapet, det har vi knallbra folk til.)
 • Videreutvikle gammelt innhold til nytt og bedre innhold.
 • Evaluering av tidligere lanseringer.
 • Evaluering og justering av planer for sosiale medier.
 • Finne, ansette og lede nyansatte i Studio Jackson etter som vi vokser.

Hvem er du?

Du er rolig, pålitelig, organisert, effektiv, kunnskapstørst, en real gjennomfører og en skikkelig nerd. 

Du MÅ være skikkelig god i ExCeL, og ha erfaring med budsjett og forecasting. 

Du synes at orden i sysakene er det mest sexy i hele verden.

Du må ikke ha telefonskrekk: Når vi jobber remote, er det ekstra viktig å kunne ringes. 

Du må være så god i norsk at du kan korrekturlese, og du må like å skrive. 
Du må være klar for å jobbe med plattformer du ikke kjenner fra før av, og ha en “YES! Mer å lære!”-innstilling til ny teknologi.

Det er flott hvis du…

 • Har erfaring fra HR og personalledelse.
 • Skjønner hva jeg mener når jeg sier “opt-in, freebie, funnel, pixel”.
 • Er interessert i grafisk design, fontbruk og klar for å herje litt med Figma, Canva og Adobe-programmene. 
 • Er keen på å lære deg enkel video og lyd-redigering. (Nei, dette er ikke en stilling som designer eller videoprodusent, men i en liten sjappe gjør alle litt av alt mens vi vokser.)

Ting du ikke trenger:

 • Bo i samme by som meg. Du må bo i Norge, ellers blir det mye papirarbeid, men du kan godt bo alene i Ytre Gokk, så lenge du har Internett.
 • Relevant utdanning. Jeg driter i hva slags papirer du har. Jeg kommer til å teste deg gjennom praktiske oppgaver når du søker. En halv bachelorgrad? Et hovedfag i idéhistorie du ikke aner om er relevant? Søk likevel. Det finnes ingen god utdannelse i hvordan være Internett-superstjerne uansett.

Fordeler med denne jobben:


Du jobber hjemmefra, på tidspunktene som passer deg best. 

Du må aldri jobbe helg eller kveld – med mindre det er dine favoritt-tidspunkter å jobbe på. 


Vi fokuserer på resultater, ikke på nøyaktige timer brukt, så her er det helt innafor å gjøre det du skal og gå en tur i skogen selv om arbeidsdagen “bare” ble fem timer.

Du får bra pensjonsordning og privat helseforsikring, så du kan få psykolog eller fysioterapi dekket hvis du skulle få angst eller musearm. 

Du kommer til å lære de mest oppdaterte og moderne teknikkene innen markedsføring, sosiale medier, brukervennlighet, UX-design, digital innholdsproduksjon og selvutvikling.

Du får dekket fancy Internett, fancy datamaskin, gode øretelefoner og annet utstyr til hjemmekontoret – siden det blir det eneste kontoret ditt.

8 uker betalt ferie (alle uker skolen er stengt, i tilfelle du lurte. Sees aldri i romjula.) 

Denne jobben passer for deg hvis…

Du er en real organi-satan og er ekspert på å fange opp løse tråder.

Du synes at en bra arbeidsdag var en der du fikk nerdet på regnskap, excelformler, Canban og automatiserte bort manuelle oppgaver. 

Du elsker å se tutorials på YouTube mens du drikker kaffe og lærer enda smartere måter å installere WP-plug-ins på. 

Du er en asosial jævel som hater unødvendige møter, men elsker å lage bra greier på Internett. 

Du har lyst til å være med å skape verdens beste heldigitale arbeidsplass for smarte og utålmodige introverter som elsker selvstendighet og driter i fest og moro. 

Denne jobben passer IKKE for deg hvis du…

Har lyst til å være en del av et sosialt, dynamisk og hektisk miljø med stress og press og deadlines. Dette er en heldigital arbeidsplass der vi bestemmer alle tidsfrister selv.

Ikke gjør det du sier at du skal. Når vi jobber helt digitalt, må vi kunne stole på hverandre. Du har frihet til å jobbe hvor som helst og når som helst. Da mister du retten til å prokrastinere og håpe at noen andre redder deg. 

Aktivt nekter å bruke Facebook, Google Drive eller andre suboptimale turbokapitalistiske dataprogrammer. Vi lager enkle og effektive verktøy for vanlige mennesker, og da må du tåle å jobbe med proprietær hyllevare.

Trenger å snakke med folk ved en kaffemaskin på et faktisk kontor. Dette er en jobb for folk som elsker følelsen av at alle jobber asynkront og leser en god bok etterpå uten å måtte ha et eneste møte i løpet av dagen. 

Digger teambuilding, jobbfinansiert vin-drikking og artige julebord. Vi drikker ikke alkohol på denne arbeidsplassen, feste kan du gjøre på fritiden. Vi jobber på jobb, og feirer med å utbetale bonus + sende en fin gif. 

Slik søker du:

 1. Send en e-post til hei@idajackson.no med en kort beskrivelse av hvorfor du tror du hadde vært perfekt for denne jobben. 
 2. Bruk tittelfelt: “Lille pusekatt, hvor har du vært?” Alle e-poster som IKKE har dette tittelfeltet, vil bli slettet uåpnet. 
 3. Legg ved en CV + fødselsdato, fødested og nøyaktig fødselsøyeblikk. Vi kommer til å ta en Human Design-kikk på alle kandidater. 
 4. Frist for søknad: 6.januar, men søk FØR siste frist! Dette er en jobb for folk som er ute i god tid, og ikke venter til siste øyeblikk. 


2 kommentarer til “Stillingsutlysning: Nestleder til Studio Jackson”

 1. Det her er den mest originale, kreative og KULE jobbutlysningen jeg har lest i hele mitt liv. Den er spekket med humoristiske vendinger og spennende formuleringer, og jeg blir rett og slett glad av å lese den.
  Jeg har meldt meg på årsstudiet for Forfatterskolen og kom over et mentormøte med deg der, og jeg ble både nysgjerrig på deg og begeistret for det du hadde å si. Du er så klar i alt du sier og har utrolig mange nyttige tips. Jeg er så glad for at jeg valgte å søke deg opp på Facebook for å finne ut mer, for det er helt tydelig at du har VIRKELIG noe å komme med på mange plan. “You go, girl!!!”
  PS! Jeg skal ikke søke jobb 😉 Er fornøyd lærer og har ingen tanke om å bytte ut yrket, og om jeg hadde hatt det, så hadde jeg ikke hatt de kriteriene du søker etter, men WOW så gøy dette var 🙂

 2. Helknall! Hadde det ikke vært fordi jeg ikke funker på telefon (hørselshemmet) hadde jeg søkt bums! Lykke til!
  💐🤗

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: