Bli med i Idas hemmelige klubb!

Har du lyst på flere tekster til deg selv og eventyrstunder og forfatterbesøk til barna dine? Da bør du bli med i Binneklubben (alle kjønn velkomne!). Jeg har kalt den Binneklubben fordi i fantasien min er det mamma og mor, mødrene til Brillebjørn, som er de første medlemmene. Det er et sted de kan slappe av, hente frem strikketøyet, åpne Pepsi Max-en og kanskje en øl (hvis de ikke er for søvnige) og få påfyll. Bak hver eneste solgte Brillebjørn-bok, står det en fantastisk høytleser. Men de trenger en lesepause innimellom. Med Binneklubben får de akkurat dét, pluss muligheten til å komme med innspill på bøkene de kommer til å lese høyt flere ganger enn meg.


Dette får du i Binneklubben:

  • En barne-podcast hver lørdag morgen med eksklusivt, originalt innhold, skreddersydd for ungene til medlemmene i Binneklubben. Jeg tar utgangspunkt i alderssammensetning, interesser og lager en eventyrstund. Det er egenskrevne sanger, rampete vers, egne versjoner av sagn og folkeeventyr, med gjestespill fra de “etablerte” barnebokkarakterene mine.
  • Et digitalt, live forfatterbesøk i måneden der jeg leser fra Brillebjørnbøkene og Lena-bøkene. Forfatterbesøkene blir selvsagt tilgjengelige som video etterpå, i tilfelle ungen din plutselig dupper midt i lesestunden.
  • Et personlig kjærlighetsbrev i måneden til den som leser bøkene høyt. De voksne leserne fortjener mer kos enn det jeg kan putte i en vanlig barnebok!
  • Mulighet til å testlese tidlige utkast av Brillebjørn-bøker og Lena-bøker og foreslå temaer for nye bøker (høytlesers privilegium!)
  • Skikkelig lukket selskap med overraskelser og artige aktiviteter

Ja, det koster penger. Omtrent like mye som en barnebok i månedlig medlemsavgift. Meld deg inn her.

Må jeg ha barn for å bli binne?

Nix! Binneklubben er for alle leserne mine (helt uavhengig av kjønn)! Binneklubben er også det beste stedet for deg som vil ha mer Virrvarr-innhold. Du kan melde deg inn i Binneklubben barnefri eller Binneklubben etter leggetid. Medlemmer i “Etter leggetid” får tilgang på både voksenstoff og barnestoff, mens barnefri bare får voksenstoff. Velg det som passer best for deg!

Jeg har laget denne klubben fordi jeg savner den “gamle” Internetten. Den der jeg kunne skrive langt og personlig om alt fra sexleketøy tilpsykiatri, og være mer meg selv enn noen andre steder. Jeg klarer ikke å skru klokka tilbake til 2007, men jeg kan lage et litt mer skjermet rom for å dele råere og drøyere innhold. Og det får du i Binneklubben Barnefri og Etter leggetid.

Her lager jeg en digital scene der jeg kan være hele meg. En person som brenner for barnebøker, men som også er besatt av andre verdenskrig, som alltid vil snakke om kropp og politikk, og som har lest tarotkort i tyve år.

En av de første medlemmene kalte Binneklubben etter leggetid for “hennes annerledes dameblad” og det synes jeg er en bra beskrivelse. Et drøyt og plutselig dameblad du kan sende meldinger til. Og som svarer.

Som medlem i Binneklubben Barnefri/Binneklubben etter leggetid får du:

  • Medisin på e-post hver mandag. Litt tarot, litt horoskop, litt politikk, litt rå og personlig tekst fra meg. Dette er inspirerte og umiddelbare tekster du ikke får noen andre steder – litt som denne blogging var før 2010.
  • En digital vinkveld i måneden. Jeg lager live salong (som du selvfølgelig får opptak av, også) der jeg inviterer en av mine favorittpersoner i universet, og så svarer vi på spørsmål og prater fritt. Ikke en panelsamtale, ikke en debatt, men en uformell samtale der vi slipper oss løs. Her får du spennende møter du ikke får noen andre steder.
  • Tilgang på uferdige tekster og bonus-innhold.
  • Skikkelig lukket selskap med overraskelser og hemmelig klubb, selvfølgelig.

Høres det fristende ut? Meld deg inn i Binneklubben Barnefri & Etter Leggetid.

Jeg blir veldig glad om akkurat du blir med.