Forfatterskap

Jeg skriver bøker for barn og voksne, sakprosa og skjønnlitteratur. Nyeste bok: Svarteboka for deg som vil opp og fram – skrevet sammen med Helena Brodtkorb.

Bøkene om Brillebjørn

Jeg har laget en gratis lydbok om Brillebjørn som må være hjemme på grunn av Corona-virus. Den er lastet ned over 16 000 ganger. Du finner den her.

Det finnes 16 bøker i Brillebjørn-serien til nå. Hvis du likte den gratis lydboken, blir jeg veldig glad hvis du kjøper en.

(Nesten) alle Brillebjørnbøkene finnes på lydbok, og mange er tilgjengelig for strømming i Fabel. Det er meg som har laget sangene og musikken til lydbøkene, og de er lest inn av fabelaktige Silje Storstein. 

Brillebjørn er utviklet i samarbeid med Spark Media, som har laget tv-serien om Brillebjørn. Du kan lese mer om Brillebjørn-bøkene her.

Sakprosabøker for voksne

Jeg har skrevet fire sakprosabøker for voksne. Den siste og mest kjente er Morfar, Hitler og jeg som kom i 2014 og ble nominert til Brageprisen og Kritikerprisen.

Du kan lese mer om Morfar, Hitler og jeg her.

Den nyeste boken min er Svarteboka for deg som vil opp og fram – en smart guide til jobb og penger. Du kan lese om prosessen bak den her. 

Jeg har også skrevet Sosiale medier, hvordan ta over verden uten å gå ut av huset (2010) og Jenter som kommer (2008) sammen med Maren Kristiane Solli.

Bøkene om Lena

Lena bøkene er lettlestbøker, skrevet primært for at aldersgruppen 5-8 år skal kunne lese dem selv.

Du kan lese mer om Lena-bøkene her.

Ungdomsromaner

Danielle ble nominert til både Brageprisen og KUD-prisen i 2016.