Forfatterskapet

Jeg skriver bøker for barn og voksne, sakprosa og skjønnlitteratur.

Bøkene om Brillebjørn

Det finnes 16 bøker i Brillebjørn-serien til nå. Jeg er veldig stolt av dem og de har vært på bestselgerlisten, alle i hop!

(Nesten) alle Brillebjørnbøkene finnes på lydbok, og mange er tilgjengelig for strømming i Fabel. Det er meg som har laget sangene og musikken til lydbøkene, og de er lest inn av fabelaktige Silje Storstein.

Gratis Brillebjørn-lydbok:
Jeg har laget en gratis lydbok om Brillebjørn som gave til alle barn i hele verden i anledning Corona-krisen. Last ned ditt eksemplar her!

Brillebjørn er utviklet i samarbeid med Spark Media, som har laget tv-serien om Brillebjørn. Du kan lese mer om Brillebjørn-bøkene her.

Sakprosabøker for voksne

Jeg har skrevet fire sakprosabøker for voksne. Den mest kjente er Morfar, Hitler og jeg som kom i 2014 og ble nominert til Brageprisen og Kritikerprisen. Du kan lese mer om Morfar, Hitler og jeg her.

Den nyeste boken min er Svarteboka for deg som vil opp og fram – en smart guide til jobb og penger. Du kan lese om prosessen bak den her. 

Jeg har også skrevet Sosiale medier, hvordan ta over verden uten å gå ut av huset (2010) og Jenter som kommer (2008) sammen med Maren Kristiane Solli.

Bøkene om Lena

Lena bøkene er lettlestbøker, skrevet primært for at aldersgruppen 5-8 år skal kunne lese dem selv.

Du kan lese mer om Lena-bøkene her.

Ungdomsromaner

Danielle ble nominert til både Brageprisen og KUD-prisen i 2016.