Velkommen til Idas Internett

DSC_0165 (4) (1)
Foto: Hedvig Kolboholen

Hei, kjære! Tenk at du er her! Jeg heter Ida Jackson. Jeg har skrevet tekster på Internett siden 2006. Alle er samlet her på denne bloggen.

Jeg skriver bøker, også. Og jeg jobber med teknologi. For noen høres tekst og teknologi ut som om det er to forskjellige ting, men for meg er det vi skriver og verktøyene vi skriver med tett, tett forbundet. Jeg tror at kombinasjonen av gode fortellinger og god programvare kan gjøre verden til et bedre sted.

Men hverken tekst eller nettsider fungerer uten deg: Den som leser. Så derfor er jeg ekstra glad for at du er her.

Det siste nye

På teknologisiden jobber jeg for å gjøre verden til et bedre sted, og bedre vilkårene for kunstere og kreative bedrifter. Derfor er jeg med å lage Folio, en annerledes bankløsning for små bedrifter. Derfor er jeg en av gründerne i Leda, som lager fremtidens måten å selge bøker på. Jeg har en podkastPinlig pilgrimsreise. Siste bok:  Svartebok for deg som vil opp og frem, skrevet sammen med Helena Brodtkorb.

Men den beste måten å bli kjent med meg på, er å lese noen av de mest populære, gamle blogginnleggene mine. Her er noen som har holdt seg i mange år:

Gamle klassikere fra arkivet:

  1. Om å bli mor
  2. Om å få en psykiatrisk diagnose
  3. Om å skrive barnebøkene om Brillebjørn
  4. Om å ta lappen i voksen alder
  5. Om klasse og slanking

Kontakt

De fleste som besøker en nettside, er på jakt etter en e-post eller et telefonnummer. Du kan ringe meg på 400 35 019 eller sende meg noen ord til ida@idajackson.no. Har du lyst til å få en e-post når jeg har skrevet noe nytt? Da kan du melde deg på e-postlisten under.