Introduser deg!

Bloggen er mye mer enn bare mine innlegg, den er også dine kommentarer. Som de fleste andre bloggere, setter jeg stor pris på alle kommentarene jeg får og spesielt på dere som kommer igjen og igjen. Sammen lager vi gode analyser, fine diskusjoner, morsomme debatter og evigvarende dialog. Det er det ikke noe annet medium du har muligheten til å gjøre akkurat dét.

Derfor har jeg laget denne «Introduser deg!»-tråden. Skriv litt om deg selv, hva du synes om bloggen, favoritt-boken din, om du har ulike sokker – kort sagt: det som faller deg inn av personinformasjon. Og link til din egen blogg/hjemmeside/myspaceprofil eller fortell meg litt om hva du gjør til vanlig når du ikke kommenterer her hos meg. Navnerunde! Yay!

Kom igjen nå! Ikke vær sjenert!

376 kommentarer om “Introduser deg!

  1. Hei.
   Jeg har netopp funnet bloggen din og den/du har fått meg til å ha lyst til å begynne i terapi.Jeg har også bi-polar lidelse og det hjelper å lese at det er mulig å fungere å få bruke sine evner forde om man har en sykdom som dette.Jeg fungerer ok selv,kaster ikke medisinene i dass osv,men tror jeg kan fungere enda bedre -har jo mine opp og nedturer.
   Takker for at du har laget denne bloggen og spesielt mine beste bi-polar tips!

   Stå på.
   Hilsen Hanne

 1. Heiho.
  Jeg leser denne bloggen egentlig over storrusten(.blogspot.com), eller kannskje tomas(.hemmeligadresse.com). Veldig fint og morsomt blogg…
  Jeg skal fortelle om mitt undlingsbok? Da vet jeg ikke hva jeg skal si… Men jeg er veldig glad i Goethe.
  Hei, det høres plutselig veldig avansert ut.
  Ellers så studerer jeg nerderier (som fysikk) og klikker nå på ordet Nerdealarm! som står ved siden av.

 2. Hei 😀
  Jeg leser denne bloggen hver dag (eller hver gang det kommer et nytt innllegg), men er ikke flink til å kommentere.. =S
  Jeg er 14 år, yndlingsboka mi er Drageløperen av Khaled Hosseini og jeg er datanerd. Jeg har faktisk på meg like sokker i dag. Musikken jeg hører på: http://www.last.fm/user/Vegas1

 3. Skriver under mitt ordentlige navn, så jeg heter Eugenie til daglig også. Jeg er synshemmet og har vært det hele livet. Har en førerhund som heter Jarek, som er en skikkelig godgutt. (delvis mammadalt).
  Jeg hører mye lydbøker, noe jeg har gjort siden 5-6-årsalderen. Ellers tilbringer jeg mye tid foran dataen og befinner meg også foran tv, dersom jeg ikke er ute og finner på noe.
  Jeg er uføretrygdet (æsj), og vet at man som uføretrygdet sitter ikke bare i en stol og tvinner tomler. Nei det har jeg slett ikke tid til, for jeg deler nemlig et problem med mange andre – at døgnet har for få timer.

 4. Hall000!
  Jeg er Binka og jeg liker å snoke i Virvarrs skriverier! Jeg er en filosof, en drømmer, en romantiker, en blogger og en leser. Men jeg er ingen kommunist! For tiden hører jeg for tiden mye på Of Montreal, Lykke Li og The National Bank. Jeg digger Virrvarr når hun er overtrøtt og akademisk gira! Jeg tror hun er veldig smart og har mye å lære meg og mye inspirasjon å gi.
  Jeg skal også bli forfatter!

 5. Jeg er astrid, og jeg er litt søt, litt dum, litt sjarmerende og litt irriterende. Jeg er for lite på skolen, hvor jeg regner matte og leser om kunst, og for mye på Samfundet, hvor jeg undersøker lysets og ølens hemmeligheter. En dag i fremtiden skal jeg tegne hus. Men ikke ennå. Nå drømmer jeg om å dra til Frankrike, jeg leser Saman er ein mindre aleine en gang til og hører på Malajube, Tim, Tom Waits og hundre andre band det er verdt å høre på, ler av mine herlige samboere, tilbringer kvalitetstid med mine fantastiske venner, og jeg drikker kaffe. Masse kaffe. Jeg har en blogg hvor jeg skriver om meg selv og tingene rundt meg, hvis man vil vite mer.

 6. Jeg kikker innom hver dag, og venter på flere bilder. Mens jeg venter er det greit å la meg imponere over sterke og velskrevne ytringer.

  Jeg kommer fra Fredrikstad og liker jazz. Favorittboken er selvfølgelig Busters Notater av Jan Erik Vold. Ettersom jeg verken leser eller skriver godt selv, har det blitt bilder som er mitt domene.

  🙂

 7. Jeg heter Jokke og er en av Virrvarrs mange kommunist venner. Har en litt mindre populær blogg enn Ida, men den passer i stor grad meg. Der kan dere lese mer om de tingene jeg er opptatt av, som film, politikk, hopp med mer…

  Ellers bruker jeg tida på Rødt! Marxistisk tidskrift som alle burde lese. Virrvarr har skrevet en god artikkel i det for et år tilbake som har skapt en god del debatt. Sjekk det ut på http://www.marxisme.no

 8. Halla.

  Sigurd Langseth her.
  Jeg er en 23 år gammel organisasjonshore som har bodd nesten hele livet i Tromsø. (I forrige semester bodde jeg i Berkeley, California.)
  Jeg er kommunestyrerep. for partiet Rødt i Tromsø, og studerer historie ved UiT.
  Jeg liker Brettspill og spiller en masse PC-spill fra Paradox Interactive mens jeg venter på Age of Conan, Starcraft 2 og Super Smash Bros Melee.

  Ida er best!

 9. Jeg er svigermor til Virrvarr og må få tilfredstilt min nysjerrighet for å få vite hva dere driver med, tenker på osv. he, he… 😉
  Men det har da etterhvert blitt flere grunner til å lese bloggen din, den er velskrevet med masse bra stoff. Jeg tror faktisk jeg kan komme i fare for å bli klok (=litt klokere) ved å lese revolusjonært roteloft. 🙂
  Favorittboken min er en av mine 3 hyllemetre med hagebøker, vanskelig å velge bare én.
  Sokkene mine er alltid to like. Så det så.

 10. Jeg er Lothiane og jeg synes Virrvarrs blogg er innmari kul. Her er jeg stadig vekk innom i håp om å forstå hvorfor opphavet var så ivrige på venstresida da jeg var barn.

  Det er ikke helt sant altså, jeg er innom her fordi jeg liker Virrvarrs skriving. Underholdning, skarpe og treffende kommentarer… me like. 🙂

  Ja, også er jeg forresten eldgammel i forhold til Virrvarr, men det spiller jo ingen trille.

 11. Maiken.
  Jeg leser bloggen din jevnlig, den er fet.
  Jeg har ikke bare ulike farger på sokkene for øyeblikket, jeg har en vanlig og en ullsokk.
  Yndlingsboka mi er Mannen som elsket Yngve.
  Når jeg ikke kommenterer hos deg er jeg på skolen, på jobb eller finner opp nye kallenavn på kvinnens kjønnsorgan.
  Jeg tråkker i salaten, men ikke på komlokk.

  http://www.maikensgroede.wordpress.com

 12. Ah, dette er bedre enn minneboka på barneskolen ^-^

  Jeg legger inn noen ekstra kommentarer som kom i kommentarfeltet under selve posten. Der fant jeg ut at min favoritt-kollokvie-person snikleser meg. Det gjorde meg glad 😀

  Elizabeth Says:
  februar 5, 2008 at 3:49 pm

  Jeg har ikke gitt så mye lyd fra meg her før, men jeg har altså fulgt med på bloggen din en god stund. Dette var en fin anledning til å komme ut av snikleserskapet Ser deg på torsdag? Klemmer fra Elizabeth

  Joakim Lien Says:
  februar 5, 2008 at 9:47 pm

  Jeg leser ikke fast, men jeg besøker siden din innimellom. Alltid litt koseligt å se dine meninger. ^^

 13. Jeg har en barbeint fot og en med rød ullsokk. Annenhver uke er jeg fri-som-en-fågel, mens i uker med partall er jeg ansvarlig tobarnsmor med nytt livsstilsmanifest. Jaggu.

 14. Ja, jeg heter ikke Hjorthen, bare nesten, og jeg henger rundt her innimellom fordi jeg en gang slumpet til å lese at bloggeieren har ganske store pupper. Det tør jeg å skrive fordi jeg har sett bilder av Mr.Jackson og tror jeg kan ta ham hvis det skulle bli nødvendig.

 15. Jeg er Luc. Eller Lucian, om du vil.
  Har kjent VirrVarr siden hun var 14 og jeg 15.
  Gav henne hennes tilnavn.
  Jeg selger bensin og overpriset snacks til vanlig, men sånn _egentlig_ så ordner jeg hår, piercer og lager musikk.
  Jeg har verdens kjedeligste blogg, som egentlig bare er morsom for toppen 3 mennesker her i verden.

 16. Randi her – uten alias. Uten sokker også. Bor i Houston Texas. 27 grader i dag, varme – derfor ingen sokker (går dårlig med flipflopper!)
  Fersk blogger selv og finner masse spennende ved å surfe litt rundt, og inne hos deg er det ofte ting som sees fra en litt annen eller ny vinkel. Pluss at jeg overraskes og forskrekkes over ærligheten din, om ikke alt er oppspinn da ~ og jeg ble lurt kanskje? Det er ikke så farlig heller, godt skrevet er det uansett!

 17. Jeg går aldri glipp av innleggene dine, ikke fordi alt du skriver interesserer meg, men fordi du kvalitetsblogger, og da blir til og med temaer som er litt på siden av hva jeg er opptatt av også verdt å lese. Fortenk!

  Ellers skal jeg leke utskremt journalist i dag, og lurer på hva som er et passende antrekk. Noe med strikk i livet og varm ull kan være lurt, så trenger jeg ikke konse på annet enn det som foregår på scenen. Jeg er en pragmatiker. En forfengelig sådan, så jeg har pynta på håret for å kompensere for praktisk bekledning. Krøllene er i fri dressur, mao.

 18. Hodet mitt er til enhver tid proppfull av tanker – og når jeg ikke tenker kan jeg blogge, eller lese bøker (favorittbok: Stardust av Neil Gaiman) eller arkivere ting som jeg gjør på jobb. Jeg er innehaver av rundt 30 hyllemetre med bøker, musikk, tegneserier og film, og ser helst ikke på tv.

  Jeg vil helst sove 9 timer hver natt, liker å rydde, har ingen husdyr, men husvarm kjæreste å krype inntil om natten. En kjæreste som sørger for at jeg ser på tv likevel. Er tidvis yogaentusiast og spiser fortrinnsvis ikke kjøtt. Kaffe drikker jeg for mye av, og kjenner lykken med et stort milkshakeglass fullt med kaffemocca med soyamelk. Eller chai. Hjemmelaget.

  Egentlig er jeg kjempekjedelig og liker best å sitte i sofaen under pledd med te og bok eller film. Jeg er ferdig med å strifeste og drar ikke på hoppepåtur til Kreta. Har aldri bodd i utlandet. Røyker ikke. Drikker ikke. Strikker av og til. Liker å lage hjemmelaget mat, men kan ikke bake brød. Jeg er ganske nerdete og blir romantisk anlagt av å få Razor på tv nær meg før den kom på tv i USA.

  Av og til så gjør jeg ting som ikke passer med å være kjedelig – som å reise tre uker til Japan, tatovere store deler av kroppen min, ha sære klær, outrert sminke og kullsort farvet hår i en frisyre som er så kul at det gjør vondt. Og siden jeg ser ut som en suicide girl er det få som fatter hvor traust jeg egentlig er.

 19. VALK Says:
  februar 6, 2008 at 10:29 am e

  Jeg introduserer meg HER!
  (Mest fordi den linken ikke funka.)

  Jeg er VALK. Det irriterende lille ekstra.
  Egentlig, inni meg, er jeg Lone, 19 år, med et ustoppelig behov for en arm å ligge på.
  Om natta drømmer jeg om å miste flyet mitt, noe som har gjentatt seg en del ganger den siste tiden. Om dagen drømmer jeg om revolusjon og kommunisme.
  Ellers er jeg en sånn brautende og høylytt jente som åpner pilsen min sjøl (med tennene)og som setter pris på turer i skog og mark.
  Jeg har også en rik onkel på Hawaii. Han sender forbløffende lite penger.

  Nok en fin kommentar jeg flytter over. Yay. I ❤ ya all!

 20. Unge storalm her, men noen selvbiografiske ord(selv om jeg er på jobb og kanskje ikke kan få skrevet så mye)

  Jeg er 24 år, og har på meg strømpebukse. Jeg har en blogg som blir oppdatert alt for skjelden, men alle gangene den blir oppdatert har jeg skrevet noe usannsynlig interressant og spennende. 🙂

  Jeg bor i en ekte krypt midt i bergen sentrum sammen med min kjæreste og en hvit katt som heter Sneipen.

  Jeg er leder for Kvinnegruppa Ottar i Bergen og kommer politisk sett til å konsentrere meg mest om ottar fremover. Partiene får klare seg uten meg. Ellers er jeg ofte overraskende enig i alt Ida sier og skriver opolitisk, sånn bortsett fra at jeg tror at Ida er litt mer maoistisk enn meg. Men jeg er ikke sikker på at hun er det. Kanskje jeg rett og slett skal pønske ut en måte å teste hva og hvor uenige jeg og Ida egentlig er? For det må da være noe.

  Ellers ser jeg ganske damete ut, synes jeg selv, og hadde jeg hatt mer penger å bruke på dyre klær og ikke bare H&M, så hadde jeg sett enda mer damete ut enn jeg gjør nå. Såh.

  Jeg har ikke TV, og ser aldri på TV, men jeg blir veldig lett hekta på TV-serier. Nå er jeg hekta på Heroes. Det er veeldig kjekt.

 21. Jeg heter Anna og jeg har hengt rundt i samme parti som virrvarr ganske lenge. Og liker å lese bloggen din. Jeg hadde en gang en blogg, men den har jeg lagt på is. Jeg vil gjerne bli flink til å ta bilder. Jeg lager radio på radiorakel, det nye miljøprogrammet O-fag som går hver tirsdag morgen fra åtte til ni, på 99,3. Det må alle høre på.

  Jeg har en pølsehund som jeg elsker, og heldigvis elsker den meg. Jeg har også en kjæreste, og jeg bor på vålerenga. Det er dødsbra, alle må flytte hit!

  Jeg syns generelt alle bør gjøre mange av de tingene jeg liker, for det er så morsomt å gjøre de tingene jeg liker. Og jo fler som gjør det, jo bedre blir det!

  Når jeg ikke lager radio, jobber jeg for Rødt, og så studerer jeg til å bli biolog.

 22. Snikleser, og lærer mye av det. Vil bli smart nemlig. Bør kanskje bli flinkere til å kommentere..?

  Sokkene er som oftest det mest fargerike jeg har på meg, favorittbok er nødt til å være Haikerens guide-triologien, og musikksmaken tyder på at jeg ble født 40 år for sent. For øyeblikket forvirra student med underskudd av fremtidsplaner og overskudd av uformulerbare tanker.

 23. Tomas her, 45, pappa, gift og forteller/forfatter. Leser denne bloggen fordi den er litt frisk, og ærlig, og til tider ganske morsom.

 24. Stiftet hette jag förr men bytte nick häromdagen, blev så förvirrande för somliga. Ritar i min blogg, hos Virrvarr kommer jag inom ganska ofta men har inte alltid så mycket att bidra med. Kul blogg!

 25. Jeg heter Hege, og jeg er bitte litt eldre enn fruen i huset her, – 48 år til mandag. Jeg leser her fordi det Ida skriver interesserer meg, – dessuten treffer jeg ungene mine her inne av og til. Ellers jobber jeg hver dag omgitt av hundrevis av fjortiser, og synes det gir livet mening. Når jeg ikke jobber blogger jeg, tar vare på et par små barn, blogger, spiser, blogger, strikker, blogger – og resten av tiden kysser jeg mannen min.

 26. Jeg er Hanne, og har aldri like sokker, fordi jeg aldri gidder å sortere dem. Nøyaktig midt i trettiårene, to barn, mann, rekkehus og stasjonsvogn. Favorittbok? Jeg leser veldig mye, men en av favorittene helt fra tenåra er Sr.Croix-trilogien til Gerd Brantenberg.
  Når jeg ikke er frilansjournalist, surfer jeg på nett, leker med venner, drikker vin eller er sliter med et av de (altfor) mange frivillige vervene jeg er innblandet i.

 27. Jeg er Lea, en travel dame på 24 år som er litt sånn skuespiller og teaterlærer og sånn, og har Revolusjonært roteloft på favorittblogglista mi fordi den er den perfekte kombinasjonen av lettlest/morsom og alvorlig/tankevekkende. Hurra!

 28. Ja, ok da – kort. Jeg heter Ronny, sitter på et visst fylkesting for et visst parti og liker Enkl Bilal og amerikansk vestkyst-hiphop fra 1990-1996.

  Ellers så prøver jeg å få lasta ned og sett litt film da. Sånn innimellom.

 29. tb er trønder, samfunnsforsker, pappa, anarkist(?), gammel mann, fabelprosa-entusiast, lesehest, musikkelsker, og litt forfatter, vet ganske mye om fascisme, og teknologi/samfunn og et par ting til, og leser tre, fire blogger regelmessig, en av dem er for tiden den til den revolusjonære på roteloftet

 30. Jeg søkte på mensen på google og fant innlegget ditt om powermens. I ❤ U. Og så liker jeg R – ein urokråke i språket av pappaen til Ane Dahl Torp, og har ikke særlig sans for Anne B. Ragde når hun sier at homoer er kåte hele tiden. I dag har jeg to like sokker på, det skjer ikke så ofte. De er oransje. Jeg liker bloggen din fordi du skriver om mensen. : D

 31. Heidi her.
  Jeg er innom deg hver gang jeg leser blogger (noe som ikke er hver dag, men nesten). Jeg sitter over Rødt i rådhustårnet i Oslo og deler ut informasjon til folk som trenger det. Ellers er jeg ikke-praktiserende bibliotekar med fordypning i «fantastisk litteratur» og tegneserier. Har hverken katt eller hund, men samboer med hytte i Fredikstad.

  Du har en av mine favoritt-blogger, bare så du vet det.

 32. Går sykemeldt og har derfor begynt med å strikke sokkene mine selv. Er ikke knyttet til noe politisk parti, men stemmer nei når anledningen byr seg.
  Elsker min mann og mine barn, mose, gress og havet(med mer). Får tid til å lese mye nå,og unner meg tilfeldige streif i nyere litteratur. Har stor glede av det.
  Ellers er Bibelen den alltid tilbakevendene favoritten.
  Liker bloggen din!

 33. Er en grå giraff av en dame på 50+ som klikker innom og leser det som frister meg å lese.
  Er altetende når det gjelder bøker, så den beste endres stadig…
  Data som jobb og hobby, liker ord og bilder, men er ellers ganske grå og kjedelig.

 34. Eg er han som manglar fellesskapskjensla som skal til for å vera både solidarisk og autoritær. Eg er post-pietisten som fyller livet med hat og tøyleslaust konsum, sit pal i heimen, sender lengselen etter livsmeining på beite på populærkulturens frodige enger, fyller munnen med døde husdyr, søv lenge og onanerer meg til blods.

 35. Søttinimodell. Jobber i offentlig sektor og bor i relativt nyervervet leilighet med lillesøster i Oslo. Oppvokst i rurale strøk. Er en slags kreativ realist. Glad i bloggen til Virrvarr 🙂

 36. Jeg leser Virrvarr fordi Virrvarr er bra for hode, tarmtotter og tær. (Min egen person er helt uviktig. Dessuten er jeg kjedelig og sær og lat.)

 37. Harald er en teologinerd uten politisk farge med arbeid som folkekirkelig seremonimester på et av de vakrere stedene i distrikts-Norge. Han leser Virrvarr fordi bloggen hennes kontrasterer så flott mot livet hans, og han lar seg stadig begeistre.

 38. jeg begynte å lese Virrvarr etter at jeg fikk bloggen anbefalt av hennes svigermor som jeg møtte i et juleselskap hjemme hos min mor (som også kjenner Virrvarr fra RV/AKP). Jeg er blitt fast leser fordi Virrvarr skriver bra om mange ting som også opptar meg mye. for mer info om meg går det an å kikke på min relativt ferske blogg.

 39. Konspiratorisk ung gutt som er ute for lite. Jeg liker Virrvarr’s abstrakte og litt barnslige skrivemåte.
  Mind-of-tom.bloggspot.com

 40. Heisann:)
  Jeg har smuglest denne bloggen ganske lenge og elsker måten du skriver og argumenterer for poengene din på.
  Jeg er eieren av katrine3.wordpress.com også og linket til bloggen din for å argumentere for et par poeng, og det er vel det nærmeste jeg noen sinne har kommet å kommentere, før nå.

 41. Rigmor bor i London sammen med saxofonen og mannen sin. Saxofonen er viktig men blir ofte neglisjert til fordel for pub, politikk og jobb.

  Gitaren blir enda mer neglisjert da, så saxofonen har ikke SÅ mye å klage på.

  Rigmor’s last blog post..Drømmen Om Norge

 42. Jeg kom tilfeldigvis innom bloggen din for bare et par dager siden. Synes du skriver kjempebra så jeg blir sikkert å stikke innom flere ganger 🙂
  Jeg skriver blogg med mitt eget nav, så jeg heter altså Beate. Er 36 år og utdanna psykiatrisk sykepleier. Mennesker interesserer meg, med andre ord 🙂

  Beate’s last blog post..Den andre mannen

 43. Jeg har introdusert meg her før, men fant ikke kommentaren min og introduserer meg derfor raskt igjen. Jeg er Karoline og er 22 år, jeg er lesehest og forfatterspire og jeg liker meg på nettet. Høyst sannsynlig kunne jeg bablet videre nå i timesvis, men jeg lar det bli med dette. Må forresten nevne at jeg liker bloggen din, du har fine tegninger og skriver om masse interessant :O)

  Karoline’s last blog post..temaet er sangtekster av alle ting :O)

 44. Jeg heter Arvid og har for ikke så lenge siden startet bloggen Preposterous Hypothesis. Der skjer det ikke så mye for tiden siden jeg snart skal levere masteroppgave i teoretisk fysikk, men til sommeren blir det andre boller. Jeg er ikke kommunist, men jeg prøver å lytte til alle synspunkter, og Revolusjonært Roteloft er godt egnet i så måte. Dessuten liker jeg måten virrvarr skriver om andre ting også. Min favorittforfatter er Kurt Vonnegut jr., men jeg leser også alt fra Dostojevski til Fantasy. Jeg både spiller og lytter til jazz og avant-garde.

  Arvid’s last blog post..Det er du som er redaktør

 45. Jeg heter Ingrid, og jeg har smuglest bloggen til Virrvarr noen dager. Det kommer jeg til å fortsette med. Jeg er 23 år, jeg bor i samme by og studerer ved samme universitet som Virrvarr, statsvitenskap det er. Vi er også nesten fra samme sted, og jeg tror vi har felles kjente. Jeg liker russiske forfattere, nerdehumor og kaffepauser, aktiviteter vel forenlige med studentlivet.

  Det jeg umiddelbart liker med virrvarr er at hun kan det hun gjør, hun skriver bra om ting hun har peiling på og bryr seg om. Fascinerende mange ting.

  Jeg har ikke noen blogg ennå, men kanskje snart?

 46. Heisann,
  Ny ute i bloggverden, og veldig fasinert av alt som folk rundt meg tenker! Har falt for denne bloggen og lest endel på den på min oppdagelsesferd. Forøvrig Nordlænding og noen-og-tjue-år. Har mye tid og mye tanker. Funderer også på å starte blogg, men er ikke sikker enda. *hilse pent på* 😀

 47. Jeg leser bloggen til Virrvarr fordi jeg har vært læreren hennes, og fordi jeg er veldig stolt av henne. Og selvsagt fordi hun skriver så knakende bra!

 48. Hei!

  Jeg smugleser bloggen din og har gjort det lenge. Gått sykemeldt i månedsvis pga et privatliv som har vært mildt sagt ute av sync siste halvannet året. Driver nå og surrer meg tilbake på jobb igjen, men har fortsatt en del fritid.. så jeg har fortsatt tid til å smuglese blog samt å oppdatere min egen. En bedre beskrivelse av hvem jeg er finnes på en post jeg skrev for noen dager siden. Er du nysgjerrig og har tid til overs så finner du den her:

  http://mysoundscape.blogspot.com/2008/05/teardrop-on-fire-of-confession.html

  Frøken Aberlour’s last blog post..hot town, summer in the city

 49. Jeg har lest bloggen din litt fram og tilbake og så langt liker jeg på bloggen din og deg veldig godt. Jeg har ofte ulike sokker, helst steps i str 39-40. Jeg er et koffeinvrak av en kjederøyker og klarer ikke et døgn uten musikk. Jeg har det best på loftet når jeg hører på Tom McRae med en flaske La Salle. Jeg tasser gatelangs i Oslo og plystrer høyt og skingrende når jeg glemmer meg bort. Jeg leser mye bøker, men favoritt? Jeg aner ikke. Jeg klarer ikke bestemme meg. Kanskje det blir boken din?

  Marthe’s last blog post..There and back again

 50. Hah!! En ting jeg kan gjøre for å unngå å gjøre det jeg skal!!

  Jeg er Trine. Evt Songbird/Sangfugl/Miriania.
  Har i løpet av årene blitt kjent som Søstra til Trond, og Dattra til Tove, men nå er jeg egentlig for det meste bare Trine.
  Jeg bor i Oslo med min katt Hiro og min kanin Master Shakespeare, jobber litt i barnehage og litt for dyrebeskyttelsen, og drømmer om å bli forfatter.
  Akkurat nå har jeg på meg like sokker. De er lilla med hvite striper og Hello Kitty på.

  Dessuten har jeg nettopp oppdaget og forelsket meg i Across the Universe! (musikalfilm med bare Beatles-sanger)

  Og jeg skulle egentlig laget meg noe å spise nå, siden jeg må gå snart. Men det er så tiltak. Så da kommenterer jeg istedet.

 51. Hei du. 🙂

  Grunnen til at jeg kom over nettopp denne bloggen i blogg-høystakken var fordi jeg diskuterte en bok jeg hadde lest med Anne-Line (ithil-writer.blogspot.com). Boka het «23-salen» og er skrevet av Ingvar Ambjørnsen. Kanskje du har lest den? Den handler om Lier psykiatriske sjukehus på 70-tallet, og Anne-Line sa at det nok ikke var stort bedre nå. Og så nevnte hu bloggen din, at du var blitt lagt inn.

  Det som lamslo meg ved deg var den utrolige åpenheten din. Du går ikke rundt grøten, du er helt ærlig om deg sjøl og den «lidelsen» du har som diagnose. Det er fantastisk at mennesker som deg finnes, og jeg skal uten tvil følge med på hva du skriver.

  Sjøl er jeg 19 år, bor litt utafor Drammen og er akkurat ferdig med tre år på allmenn. Til høsten skal jeg til Bangladesh med KFUK-KFUM Global og Fredskorpset (jfr. linken) for å være i såkalt «praksis» der i åtte måneder. Jeg gleder meg enormt. Forresten. Favorittboka mi? «Beatles» av L. S. Christensen, fordi den er genial og ærlig og ekte og fantastisk bra skrevet. Men «23-salen» kommer høyt på lista, den óg.

  Heidi’s last blog post..Jeg tenker.

 52. utspekulert, kynisk blåruss og mannsjåvinist gir seg til kjenne som befalt..

  ikke fordi jeg er underdannig av natur eller legning, men rett og slett fordi jeg ikke har stort annet å foreta meg på denne kvelden.. eller jo, forresten, det har jeg. kanskje.

  🙂 lykke til med bloggingen

  rotehodet’s last blog post..Evenesdal tur – retur

 53. Eg heiter Andreas og er nerd.

  «Hei, Andreas!»

  Eg bur i fagre Bergen By, der eg studerar Samanliknande Politikk (som enkelt sagt betyr at eg etter tre års utdanning veit korleis Stortingsvalg kjem til å ende før det har skjedd). Siktar meg inn på noko journalistisk, eventuelt som Teletorg-spåkjerring med politikk som fagfelt.

  Med unntak av eit brennande ynskje om å vite og kunne alt om korleis samfunnet vårt er skrudd saman, så er eg veldig glad i å utfolde meg i alt mogeleg kreativt. Dette visar seg i ei «portefølje» som består av alt frå fotografi, webdesign og frihandsteikningar, til romanforslag, filmregissering og heimesydde puter..

  Google er for augneblinken det næraste eg kjenner som eit opphøgd vesen, men eg anser meg sjølv som agnostiker. Politisk er eg pragmatisk, dog eigentleg lyseraud/svart.

  Eg er eit vandrande leksikon i meir eller mindre unødvendig trivia, og kan svare på alt frå statleg anbefalt lengde mellom eit toalett og handklede, via sentralnummer til norske selskap (1881), til all mogeleg informasjon om all verdas filmar. Slik sett meinar eg at Wikipedia er den beste oppfinninga sidan rista brød (til trass for at den er danna av ein knall-lilla liberalist).

  Kontakt kan oppnås ved å fange ei kvit due, kviskre «Våt hund i blått hønsehus» i øyret dens, for så å pakke den i papir (helst også bobleplast, dei foretrekk det slik), og sende den til Branleur Bleu, Gallero Rue 42, F – Marseille. Eventuelt så kan du berre legge meg til i Jabber med tanketom@underskog.no.

  Ost og kjærleik!

  tanketom’s last blog post..Kor geek er eg? (revisited)

 54. På grunn av den sterke oppmodinga i (går)dagens blogginnlegg frå deg, må eg vel nesten legge att ei melding her.

  31 år, sjukepleiar, mamma, sambuar.

  Du skriv godt, og difor er eg her.

  Monica’s last blog post..Bloggen

 55. Sunniva er navnet, og jeg fant deg via min venninne Ellinor. Vi snakker ofte om bloggtekstene dine. Jeg bor i Trondheim, hvor jeg studerer nordistikk og litteraturvitenskap. Utover språk og litteratur er jeg interessert i kunst, teater, film, politikk og musikk. Ellers skriver jeg også min egen blogg, som har en liten, men etter min mening eksklusiv gruppe lesere. (; Dog er flere velkomne. (:

  Sunniva’s last blog post..Storåsfestivalen= Gubbåsfestivalen

 56. Hei, jeg heter Anna og husker ikke helt hvordan jeg fant bloggen din, sikkert gjennom en av de millioner av andre blogger jeg zapper meg igjennom i løpet av en dag. Din ble jeg egentlig hengende litt igjen i, og allerede første gang jeg leste her så bladde jeg meg tilbake og leste hele bloggen fra begynnelse til slutt, fordi jeg likte det jeg leste.

  Nå besøker jeg den daglig av to grunner:
  1. Jeg syns du skriver utrolig bra, bloggen er lettlest samtidig som den inneholder en del viktige tema jeg er opptatt av: alt fra politikk til noe av det mer personlige som er spennende å følge med på og som rører meg. Noen ganger på en feelgood-måte, andre ganger blir jeg trist av å lese, men det er godt det også. Du har et morsomt språk og en herlig humor.

  2. Hvis du ikke har oppdatert etter mitt siste besøk går jeg gjennom linkene dine og finner noe fint å lese der. Du har kategorisert dem bra og jeg finner mye god underholdning der også.

  Sånn. Nå har jeg gjort det! Nå føler jeg meg ikke så snikete lengre siden jeg er her så ofte men sjeldent kommenterer.

  Ps: min favorittpost er dialogen mellom hjernen og kroppen som diskuterer hvorvidt det er nødvendig å slanke seg eller ikke. Den er så bra skrevet at jeg finner det forstyrrende at den ikke er å finne mellom stive permer i en bokhandel!

 57. Hei Virrvarr,

  Jeg har vært her og slengt med leppa før uten å introdusere meg. Det var ikke så høflig, forsøker å bøte på det nå.

  Jeg leser bloggen din fordi den gjør meg til et bedre menneske. Den får meg til å tenke og føle; i blant blir jeg glad, i blant trist, og i blant engasjert.

  Ha en god dag!

 58. Hei:) No har eg ikkje bart, men eg tenkte å byggje opp under myten om trønderbarten. Namnet mitt slutter vanlegvis på ein a òg, men då rimar det jo ikkje.

  Eg les bloggen fordi han er: Morosam. Fin. Politisk min smak. Full av emner som interesserar meg. Kort og godt fell han i smak omtrent heile tida. Og er eg for sløv, og gløymar å lese, så prikkar Mads (oppi der ein stad) borti meg og linkar til deg òg;)

  Favorittboka mi er litt vanskeleg å plukke ut sidan eg les ganske mange, i alle fall har eg opp igjennom den 18årige tida mi greid å skaffe meg eit bokorm-image, sjølv om dei tårnhøge bokstablane har minka ganske kraftig. Men eg truur uansett eg vil gå for «Ord uten lyd» av Camilla Gibb. Fantastisk bok i alle fall.

  Ellers nerdar eg meg no tidvis med diverse anna.. Språk er fascinerande, og det er eigentleg rollespel, matte og fysikk òg. Prosjekt for tida: gjere yoga, lære meg esperanto, latin og å lage pixel-teikningar, sjå meir Star Wars og lage bursdagsgåve til ein av bestekompisane mine. Det blir vel noko mixmax, eg har ikkje tenkt å røpe det her, nei.

  Sokkane mine ligg under bordet, dei. Så veit du det;) Ha ein fin dag:)

 59. Har ikke sett denne før nå. Jeg er altså Donpedro, og fant link til siden via Sissels blogg. Har fortsatt å lese, fordi du skriver utrolig godt, interessant og sjokkerende ærlig til tider.

 60. På tide at jeg gir lyd fra meg også. Jeg har lest sporadisk her før, men fast de siste par månedene. Jeg har blitt værende fordi noen ganger kan jeg smile gjenkjennende, andre ganger er det du skriver så fremmed for meg at det blir eksotisk, lærerikt og spennende. En blanding man aldri går lei av som leser. Takk for at du gir av deg selv!

 61. Jeg er en jente i min beste alder, navnet skjemmer ingen men det forblir i det skjulte allikevel. Jeg er noens mor, kjæreste og venn.

  Noen av mine egenskaper(ikke alle er like gode):
  Kverulantisk
  God venn
  Sta
  Bekymrer meg litt vel mye til tider
  Blid

  Jeg er forøvrig også en ENFJ, ettersom jeg har forstått er vi ENFJ’ere litt sjeldne.

  Min favoritt bok: Siste dans for Matilda.

  Jeg har forøvrig ikke på meg sokker fordi det er det alt for varmt til om dagen.

  Ladybug’s last blog post..It’s the sunday morning after and baby who the hell are you?

 62. Litt om meg selv?

  Heter Tor, er 18 år og starter i 3.-klasse etter vidregående.

  Hva jeg synes om bloggen?

  Den er bra! En av de bedre bloggene jeg har kommet over i det siste. Bra nok til at jeg la den til som bokmerke.

  Favoritt-boken min?

  Vet ikke helt, men kanskje «Den ensomme apen», som dreier seg om menneskers forhold til dyr, dyrs evner til å føle følelser, dyrevern, osv. Ellers driver jeg å skriver en bok selv om hvordan og hvorfor Norge burde gi mer bistand, som kommer til å bli veldig, veldig bra – men den er ikke ferdig enda. Blant de skjønnlitterære bøkene jeg har lest er det ingen som slår Harry Potter-bøkene 😆

  Om jeg har ulike sokker?

  Vanligvis har jeg ikke sokker i det hele tatt 😆 Men når jeg har på sko har jeg som regel sokker, og da er de som oftest ulike.

  Når jeg ikke er på din blogg er jeg gjerne på andre blogger, skriver på min egen blogg eller skriver på andre ting jeg skriver på (feks. boka mi), trener (endog det er blitt lite av det i det aller siste), er med venner, ehem.. surfer på internett, ser på TV, ser på youtube, går rundt og tenker uten å gjøre noe konkret, er på skolen + spising, dogåing og soving som alle andre.

  Også har jeg blogg såklart!:

  *** http://torsblogg.blogs.no/ ***

 63. Mitt navn er Thomas og jeg jobber som daglig leder i et selskap som heter iPublish. Vi driver med både blogging, mobilblogging og PodCast.

  Jeg leser altfor sjeldent bøker og har som ofest like sokker på meg 🙂

  Liker bloggen din og imponert over hvor mange kommentarer du får på innleggene dine. Keep it up 🙂

 64. Jeg kom over bloggen din etter å ha sett forrige kommentator, Thomas, twitre om deg. Dette så jo spennende ut, og du virker som en spennende jente, så jeg må nok følge deg på RSS. Kanskje du også vil følge meg? Kanskje vi også kan utveksle linker?

  Anyway, gleder meg til å se hva du har å komme med i tiden fremover. Ha en fortsatt god sommer! 🙂

  *klem*

  Gunnar R Tjomlid’s last blog post..Dermavito – enda en falsk mirakelpille

 65. Jeg kom over bloggen din via BareThomas (som jeg også er en fast leser av). Nå takker jeg Twitter for at jeg får relativt rask tilgang til innleggene dine (ikke rotet meg til å legge deg inn i Google reader enda). Det er ikke nødvendigvis slik at alt du skriver om interesserer meg like mye. Men jeg liker dine skråblikk på små og store temaer, selvironien og motet ditt. Det medfører at ting jeg i utgangspunktet ikke er spesielt opptatt av – plutselig opptar meg 🙂

  Jeg er ellers en relativt fersk blogger, som en del av tiden skriver på to bøker. Den ene er en fagbok relatert til barn som pårørende av psykisk syke – den andre er en bok med et ironisk skråblikk på 68-generasjonen.

  Utover dette er jeg en vrang og sprudlende krølltopp – med rekkehus, stasjonsvogn og to prinsesser. Utrolig nok – med tanke på at jeg er nokså forfengelig, så har jeg sjelden to like sokker på meg. Dessuten elsker jeg Marguerite Duras!

  Kristin’s last blog post..Mamma Mia, så heldig jeg er!

 66. Hei, kom over bloggen din på leting etter kilder om å spille ut nazi-kortet, siden jeg skriver leder til Drammens Tidende om SV i Drammen som sammenligner Frps lokale kulturpolitikk med den tyske på 30-tallet.
  Spennende blogg (spesielt for en med stålbakgrunn fra NU og kone som er litteraturviter fra Mossetraktene). Nå ligger den trygt plassert på google-leseren og twitter.
  Selv er jeg relativt fersk blogger, men har borebloggen.blogspot.com for å skrive om politikk, medieutvikling, klatring og slenge papirlederne i Drammens Tidende jeg skriver ut på nettet – i påvente av at vi får et bedre bloggverktøy til vår nettavis slik at det blir mulig å ha enda bedre dialog med leserne. Lykke til videre.

  Geir Arne Bore’s last blog post..Hete digitaldebatter

 67. Fant bloggen din hos favorittbussjåføren min, og er innom med jevne mellomrom fordi jeg liker det du produserer 🙂
  Selv er jeg følelsesblogger, og skriver kanskje ikke poster som er interessante for massene, men jeg er fornøyd 🙂

  Jeg passerte 30 for noen år siden, og når jeg ikke blogger.. eller hele tiden egentlig.. er jeg mamma på mange og ulike måter. Har en hemmelig lengsel etter A4, men livet bringer stadig uventede overraskelser.

  Hmmm.. favorittbok er vanskelig, for jeg leser så mye. Får ta den jeg holder på med nå da,for jeg liker den godt. Vinter i Madrid av C.J.Sansom. Verdt å lese 🙂

  Lenemor’s last blog post..Mirakelgaten

 68. Hepp!

  Falt innom her før og/eller etter at eg kom over bloggen din via twitter. Har av og på blogget siden Januar 2001.

  Selv lider eg av galloperende oppmerksomhet – og har derfor tusenogfjorten prosjekter som er kommet akkurat så langt at eg ikkje kan vise dem fram. Har ikke fått noen diagnose på det. 🙂

  Er passert 30, med fru, barn, hus, stasjonsvogn og gjeld til oppetter bankveggene. Heeeelt normalt gjennomsnittlig.

  Leser det meste, litt av og på innen sjangrer. Anbefaler mest: Discworld serien av Terry Pratchett, begynn med Equal Rites (seriøst; passer for alle – lettlest og god, også på engelsk!)

  mmm… går under tormodh på nettet, sloss mot min navnebror Tormod Haugen om Google rangering. Taper så det svir, mest fordi eg skriver for lite . og under et nick, ikke navn 🙂

  Nå tror eg snart eg har skrevet nok til å paste dette inn i bloggen min.

  Åååå– liker bloggen din mye! Mye gøy, mye seriøst og mye kunnskap – alt bra skrevet, og like viktig!

 69. hei.

  ble tipsa om bloggen din fra peter, så jeg kikka innom. liker det jeg leser, og siden jeg leser det jeg liker, er jeg innom nå og da

 70. Hupps. Eg har kommentert masse (mest gamle innlegg, av di eg les kronologisk og ikkje har vore innom på ein stund), og har ikkje presentert meg.

  Eg heiter altso Morten. Eg bur ikkje so langt frå Gastro. Og har konspirert med deg om verdsherredøme o.l. eit par gonger.

  Eg vonar det ringjer ei bjelle. 😉

 71. Jeg er den hemmelige gjestebloggeren. Er et sted i begynnelsen av tyve årene og sysadmin på heltid. Jeg har Adminbrukere og ROOT tilgang. Og trives egentlig veldig godt med å være temmelig hemmelig.

  Har ellers utpreget kommentarfelt angst, men jobber med saken.

  Hyggelig å treffe dere.

 72. Nå har jeg sittet og lest bloggen din i over en time. Synes du skriver kjempebra 😀 Så fra nå av kan du regne meg som fast leser. Jeg heter Elise og er 18 år, jeg elsker å lese og kommer garantert til å kjøpe boka di når den kommer ut ^^ Må også nevne at mannen din er utrolig morsom, selv om kommentarene han gir deg er mindre koselige. Hadde kjæresten min kalt meg en breiflabb hadde jeg bitt han i øret!

 73. Hei. Jeg fant bloggen din idag, og liker den veldig godt, kommer til å følge med på nye innlegg, har lest nesten hele driten (ok nå overdriver jeg) men har lest masse poster, og konkluderer med at du er morsom og smart, fyllt med masse tanker. juv gått a nju stalker. Forresten jeg er Ingrid og 21 år og bruker internett som tidsfordriv oftere enn jeg har tid til.

  Ingrid’s last blog post..Te for tørre tunger

 74. Jeg er Eva, og er litteraturviterbachelor og vet en ting eller to om strukturalistisk analyse av moteblader. Takket være deg. Og Culler. Ellers er jeg matnørd, kornørd og boknørd. Når jeg går med orange sokker ser føttene mine ut som en ands. Favorittmaten min er sushi.

  Eva’s last blog post..Korsangere søkes snarest!

 75. Hei!

  Sporadisk leser, har visst kommentert et par ganger, uten at jeg husker eksakt når og hvor.

  Jeg har lett for å hoppe opp og ned over ting jeg leser, vanskelig for å hoppe opp og ned generelt (dum sjukdom som går ut over musklene), og tror kanskje jeg skal lese denne bloggen litt mer regelmessig.

  Maren’s last blog post..Bønn

 76. Gammal punker (35 & counting), mer svart enn rød (husk Kronstadt!) og PTSD pasient, inne i systemet for første gang nå. Vi har sikkert møttes sosialt. Leser nesten manisk, fanatsy for å få tida til å gå, faglitteratur (alle fag) for å trimme hjernen. Har de siste to åra utvikla et interessant kompetansefelt, nemlig militære ting (og jeg som satt i fengsel for totalnekting!) og skriver en god del på blogger som Abu Muqawama og Sic Semper Tyrannis, der jeg opplever den surrealistiske følelsen av å skrive med oberster og lignende i den amerikanske hær. Interesting.

 77. Schelsk er en plagsomt innpåsliten moralist i en alder av 17 år. Liker OD, lesing&læring (yndlingsbok er kanskje «buzz aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet», nettopp lest den – fantastisk!), budokon, klassisk musikk, Halvdan Sivertsen, engasjerte mennesker, osvosv. Listen er lang.
  Du er, forresten, den eneste grunnen til at jeg befinner meg på nettet mer enn nødvendig (da jeg ikke er spesielt glad i pc overhodet. ergo har jeg ingen profil/blogg å henvise til). Gratulerer med det!

 78. Ramlet over bloggen på bloggrevyen, og ble fort hekta. Kommenterer sporadisk, men er en mer ivrig leser enn kommentator. Og i en bloggverden der folk stort sett er mer glade i å skrive selv enn å lese andres bidrag antar jeg det gull.

  Kristin’s last blog post..Mine must-haves

 79. Hvordan jeg rotet meg inn hit er fortsatt et ukjent mysterium. Det kan likevel være det samme, bloggen din har samme virkning på meg som på mange andre – det er vanskelig å holde seg unna. Jeg leser alltid, men kommenterer skjelden… Jeg har med andre ord et forbedringspotensial.

  Når jeg blogger er jeg Meter’n, til daglig har jeg et mer sivilisert navn, men det er min hemmelighet inntil videre. Meter’n er 18, og hun er hyper. I følge min mor har jeg aldri like sokker, og de er kronisk skitne (selv når de er rene). Det er visstnok en bivirkning av å alltid ha en ball i lufta… Jeg elsker god musikk, jeg elsker en god debatt (men det må være face to face), jeg elsker gode bøker, jeg elsker vennene mine, jeg elsker å stå på ski, jeg elsker å løpe og jeg elsker pattedyr med pels og fire ben. Enkelt og greit.

  Meter’n’s last blog post..Alle tror det går så bra…

 80. Hei!

  Ida heter jeg.

  Jeg datt helt tilfeldig innom denne bloggen idag, men mistenker sterkt at jeg vil returnere ofte heretter. Nyskjerrigheten er herved vekket!

  Jeg er 19 år og blogger for øyeblikket om hverdagen min, og alt som foregår rundt meg.

  Jeg har akkurat begynt å blogge, og har derfor nylig påbegynt prosessen med å finne meg selv i bloggen min. Ikke helt enkelt, men motivasjonen er der. Alle har måttet begynne èn plass, er det ikke så?

  Siden det kan se ut som det går sport i å fortelle om sokker, er det på sin plass å nevne at jeg er personlig sokke-konkurs etter å ha fått samboer. En trist virkelighet nå som det går mot høst, og studielånet ikke rekker noe særlig utover den daglige dosen wasa knekkebrød.

  Ellers? Jo… Synger i dusjen, plystrer både på inn- og utpust, autistisk på sangtekster, elsker øl, kan ikke danse, men er ikke så værst til å tegne.

  Om noen sjekker ut bloggen min blir jeg veldig gira.

  Ida’s last blog post..Yawn

 81. Hei hei!

  Jeg leste artikkel din som het Tenk positivt – Det er din feil.

  Har du lest Conversations With God? Hvis ikke, anbefaler jeg den. Tror jeg. Jeg er ikke helt ferdig! Anbefaler den så langt, i hvert fall.
  Fant bloggen din nå nettopp på slump, så jeg får vente med å si noe mer til jeg har noe smart å si =)

 82. Hei! Eg oppdaga Virrvarr-bloggen for alvor under Tordenbloggen i fjor, då me begge to nesten vant og sånn. :nussånuss:
  Virrvarr er ei av desse übersmarte og kjekke og følsame og boblande folka som det nesten ikkje fins nokon av i røynde, berre på film. Og på nett. Ein dag har eg tenkt meg å møte henne, og det blir nok skikkeleg flaut og fint. Enn så lenge let eg meg overvelde av alt ho veit og finn ut av og er villig til å dele med oss. Det aller beste med Virrvarr er nemleg ikkje kor smart eller kreativ eller grei eller fantastisk ho er. Det aller aller aller beste er at ho er raus.

  Avil’s last blog post..Den hemmelege bloggen

 83. Jeg heter Janne, og jeg syns bloggen din er fantastisk! Jeg har lest den sånn cirka fire ganger om dagen i nesten et år nå, og når jeg legger fra meg historiebøkene mine, må jeg si bloggen din er et svært friskt pust i hverdagen min.
  Litt om meg: jeg er nerd. Og sta. Og ganske snill 🙂

 84. Jeg vet ikke hvor lenge jeg har lest bloggen din, jeg vet bare at jeg har lest for alltid. Du har en egen stemme, og det at du er så personlig og ikke minst modig med det du skriver gjør at jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver. Du er trygg å lese, og hvert eneste innlegg er interessant. Jeg er inne hver time bare for å se om du har skrevet noe nytt, og selv da jeg møtte deg for første gang lurte jeg på om du hadde blogget før jeg kom. Og så er du søt:)

  Elisabeth Iskrem’s last blog post..Jeg trenger ikke monstre under sengen når jeg har de på kjøkkenet og badet.

 85. Hei.
  Jeg må bare si at jeg nyter å lese innleggene dine. Jeg er helt ny i bloggeruniverset, og dette gir meg masse inspirasjon. Jeg skriver forøvrig selv delvis for å holde de hjemme oppdatert, siden jeg nettopp har flyttet til Bergen for å studere, men jeg kommer også til å skrive om andre ting – rett og slett fordi jeg liker å skrive. Jeg er fra nå av fast leser. Skal fortsette tradisjonen som det var tendenser til litt tidligere:

  Jeg leser Virrvarr fordi hun er modig og ærlig.

 86. Hei! Jeg fant bloggen din ved en tilfeldighet da jeg skulle søke opp en Francesca L.Block-novelle jeg har tenkt til å sette på leselista til min privatisteksamen i engelsk muntlig. Puh! Jeg har fortsatt ikke funnet den til nå, for jeg ble litt opptatt av bloggen din.

  Jeg er snart 20 og ikke ferdig med vgs ennå, pga. diverse omstendigheter droppa jeg bare ut, og nå holder jeg på å prøve å få studiekompetanse som du sikkert har skjønt. I tillegg prøver jeg å finne et forlag som vil gi ut boken jeg skrev i sommer da jeg sperra meg inn i en hytte i ødemarka uten noen mulighet for å komme meg vekk før avtalt tid, hvor en med bil skulle hente meg.

  Ja, også er det likedan med sokkene som med resten av klærne mine: alt er svart, så slipper jeg å stresse med hva jeg skal ha på meg. Jeg kan bare plukke det som ligger nærmest.

  🙂

  Kathleen’s last blog post..Elizabeth Wurtzel

 87. Hei Virrvarr!

  Jeg kom innom bloggen din på den vanlige måten: Via en link som jeg ikke husker og som jeg ikke finner igjen. Jeg har fulgt deg en liten stund og liker mye av det du skriver, og derfor ble det også naturlig å gi deg et hint om at jeg er her.

  Du skriver morsomt og levende. Det er kanskje det jeg liker best.

  Ha en fantastisk uke,
  mvh Pål

 88. Næ! Nå ble jeg så stolt og glad at jeg måtte presentere meg. Fordi du, selveste Virrvarr, hilste på meg i (den 4 dager gamle) bloggen min.

  Jeg har sniklest deg sporadisk lenge. Bloggen din ligger bokmerket. Jeg husker ikke hvordan jeg havnet her første gang, men jeg vet at jeg stadig vender tilbake fordi lesing her øker livskvaliteten. Svakere kan det ikke sies. Takk.

  For tida hører jeg gjennom lydbøkene om Harry Potter for tredje gang. Jeg har fargerike sokker, og en sjelden gang flipper jeg ut og velger ulike farger. I den politiske testen jeg fant her et sted havnet jeg på -4.00 og -4,92.

  Det gode liv for meg er å drive med diverse kunst. Enten det er bildekunst, ulike håndverksteknikker, synging, teater, skriving eller livskunst. Og jeg er interessert i mennesker… fascinert er vel ordet. Og reising. Og og… i det hele tatt er interssert en vanlig tilstand for meg.

  Sånn. Nå har jeg presentert meg. Jeg stikker innom rett som det er.

  Vaffel’s last blog post..Grove vafler

 89. Hei! Jeg er Renate, og jeg fant vel bloggen din gjennom bloggforum.com, tror jeg? Abonnerer i alle fall på RSS-feed nå.
  Om meg ja… Jeg er 26 år, nordlending i trønderland, arkivar på NTNU. Yndlingsboka mi er Harry Potter, og jeg har problemer med ting som ikke er symmetriske, og har derfor aldri ulike sokker på meg. Men jeg jobber med saken.

  Jeg vet ikke helt hvorfor jeg liker bloggen din (hvor enn slemt det måtte høres ut, så er det ikke sånn ment) – det bare er sånn. 🙂

  Renate’s last blog post..Let there be light! Please?

 90. Navnet er Svenneby. Anders Svenneby (er Bond-fan).
  Fant bloggen din i kveld, og la den straks inn under «Favoritter» på alle maskinene mine.
  Var datatekniker før jeg ble uføretrygdet pga bipolar. Type 1 for min del, så jeg er av og til direkte psykotisk. I see dead people…
  Håper Type 2’en din ikke sliter så mye, selv om en venninne av meg med Type 2 har vært tvangsinnlagt flere ganger. Psykiaterne aner ofte ikke hvordan de skal klassifisere de ulike bipolare lidelsene, og da skriver de bare «bipolar affektiv lidelse» og lar det være med det.

  Jeg bor alene, men har ei lita jente på seks som jeg seg annenhver dag eller så. Resten av tiden sitter jeg foran en eller annen dataskjerm. Har TV også, men den får stå i fred & samle støv; livet er for kort til å se på TV!

  Jeg har også en fortid i «rørsla» – tilhører samme generasjon som gymnaslærer Pedersen – men politikken har jeg lagt på hylla. Kommer til å stemme AP neste gang, fordi alternativet er ENDA mer skremmende.

  En gang samlet jeg på brukte bussbilletter.

  Når jeg er hyper leker jeg med programmer som Bryce og Poser. Bygge meningsløse simuleringer i Excel er også morsomt (OK, so I’m a nerd. So sue me).

  Når jeg er deppa spiller jeg Sims2, og gir simmene et enda mer elendig liv enn mitt eget 😀

  Og det var vel det hele.

 91. Jeg er Emilie (what a surprise…).

  Søsteren min (Oda/Elmukake.net) tipset meg om deg, eller så fant jeg deg gjennom henne, det husker jeg ikke helt. Du skriver om veldig mye, og selvsagt er ikke allt like interessant. Men allikevel leser jeg mye, og liker når du skriver enkelt og godt på samme tid(selv om jeg ikke er så flink til å kommentere).

  Av forfattere liker jeg veldig godt Haruki Murakami, Lars Saabye Christensen og Erlend loe (blant andre). Da kommer det vel også naturlig at jeg gjerne tar opp en bok i ny og ne.

  Jeg er ikke så glad i Marit Larsen sin musikk, heller ikke Lene Malin, som jeg hører støtt og stadig på radioen (jo, allikevel lar jeg med glede radioen fylle rommet). Men hvis jeg skal begynne å ramse opp all musikk jeg syns er kjedelig og bløtt, ja, da kan lista bli lang. Men det er jo verdt å nevne at jeg har en viss interesse for musikk, da.

  Jeg går i tiendeklasse på en skole i Moss. Tror jeg er litt rød av meg, når det gjelder politikk, men så har jeg jo en tendens for å flyte litt, når det gjelder det meste.

  P.S. Jeg har sånn mer eller mindre alltid like sokker, jeg blir litt motløs når jeg leser gode tekster, jeg liker å ta bilder og Amélie er yndlingsfilmen min.

  Emilie’s last blog post..Holga #3

 92. Hei, mitt navn er Torjus og jeg har nettopp startet opp min egen nye blogg. Dette er litt skummelt, men ogsaa veldig spennende og jeg vender meg til deg virrvarr fordi jeg synes du er saa flink til aa skrive morsomme og tankevekkende bloggerinnlegg, og jeg lurte paa om ikke du kunne titte paa bloggen min og gi meg noen tips om hva jeg kan gjoere for aa forbedre den saann at den blir like bra som din sin og esquil sin.

  Paa forhaand takk, Torjus.

  Torjus Arvesen’s last blog post..Ukas Reisebrev Uke 43: Koh-Existence

 93. Hedda her, fra det kalde Sunnmøre.
  For tiden er min favoritt hobby å lese på virrvarr.net, spesielt om Steinerskolen, Gale-damen, Sex og Skeptikerskolen.
  Ellers har jeg gått inn i vinterkoma,
  og har sjeldent på meg to like sokker.

 94. Enhjørning her.
  Det kaller jeg meg fordi jeg har en stor tatovering av en steilende slik på venstre overarm, og føler den representerer meg aldeles ypperlig.

  Quinde, 31 år, med mann, barn, hus og bisk – men uten Volvo, vi har faktisk ikke engang førerkort noen av oss.
  Rykende fersk blogger, driver ennå og utforsker dette ukjente og litt skremmende universet – så bær over med meg.
  Roteloftet var en blogg som tidlig utmerket seg da jeg begynte å rote rundt her, jeg snublet med nesen først hit inn og kommer til å vende tilbake igjen og igjen.

  Lidenskapelig i forhold til mangt: Musikk, film, firbente pelskledde, god litteratur og livet generelt.

  For øyeblikket har jeg ikke like sokker, men én sokk og en gips.

  Enhjørning’s last blog post..Hoppsann! Nominasjon??

 95. Hei, virrvarr. Jeg har vel kommentert litt i bloggen din tidligere, men ikke mye. Jeg har lest bloggen din daglig i flere måneder nå og den er på en solid topp fem bloggfavoritter. Jeg synes hvert eneste av innleggene dine er veldig interessante og du har mye smart å si. Håper du blir her lenge og at du fortsetter med de fine blogginnleggene.

  Gleder meg forresten til jeg får boken din i posten!

  Litt om meg også: jeg er en ung jente som nylig har begynt å blogge selv. Har lenge vært en bloggleser og ble til slutt inspirert til å lage min egen blogg. Når jeg ikke leser blogger, leser jeg bøker. Nå holder jeg på å gå gjennom Lars Saabye Christensen sine bøker.
  Akkurat nå har jeg faktisk på meg to like sokker, men jeg vet ikke hvem sine sokker det er. Mistenker at jeg har tatt dem fra mamma. Jeg har også på meg favoritt t-skjorten min på, med en ape og banan. Jeg er veldig glad i den store bamsen min som jeg har vunnet på tivoli, det er en oransje gorilla. Han holder alltid rundt meg når jeg leser og er god å klemme.

 96. Det er første gang jeg er innom bloggen din, men jeg har sett den på mange lenkelister. Nå hadde jeg endelig tid til å stikke innom. Mer om meg finnes på bloggen min, som handler om skriving (bl.a. om utgivelsen av diktsamlinga «Framandkar», transseksualisme og retten til sin egen kropp og identitet.

  Tarald’s last blog post..Farsdag

 97. Galithralia, 20 år, liten studentinne v/ UiB, fant ut at hun hatet studiet sitt, så hun bytter snart, tenker, drømmer, flyter, snakker, liker å feste, lker å skrive, elsker å lese, elsker filmer. Har sin egen blogg om sine personlige tanker og opplevelser, har ingen store debatter om politikk, verdens problemer, den handler kun om livet og det som kommer forbi.

  http://gabbynev.wordpress.com/

  Liker bloggen din 😉

  Galithralia’s last blog post..Kappløpet

 98. Fru Jones her!

  Har lenge lest bloggen din (men altså ikke vært så flink til å kommentere).
  Blogger selv, og har hatt en del forsjellige blogger opp gjennom tidene. Nå har jeg bare èn.

 99. Frida

  Jeg digger både bloggen og dama, men er ikke så flink til å kommentere.

  Kanskje du skal rægge opp en blogg på Forfatterbloggen også nå som du har gitt ut bok?

 100. Hei!
  Digger siden din totalt. Fant den etter avisoppslag om puleboka.

  Hjertelig hilsen newbieblogger som ikke aner hvordan man markedsfører seg selv.. ;p

  Frau L’s last blog post..godt sagt.

 101. Jeg er nyfrelst Virreleser da, og synes så langt det er mye spennende du skriver og forlk sier i kommentarene sine.

  Er en typisk nerdete type, men ikke helt der at jeg ikke har farge i ansiktet 😉

  Mine interesser er for det meste å finne på bloggen min – men markedsføring på nettet er i grunn det som opptar meg mest.

  Jeg har lagt deg i leselista på Digge, så det er lett å lede massene til den finfine bloggen din 🙂

  Bjørn Are Solstad’s last blog post..Kan Diego Maradona blokkere søkeresultatene i Google?

 102. Jeg dumpet innom bloggen din i går via Kristin Storrustens blogg (som jeg på et tidspunkt havnet innom fordi jeg kjenner venninnen til venninnen til Kristin….)

  Og, vel, nå har jeg lest så mye her inne at jeg vurderer en tur til speilet for å sjekke om jeg virkelig har fått firkantede øyne. Utrolig fascinerende og fint å lese bloggen din. Kommer garantert til å tilbringe mer tid her 🙂

  Meg? Heter Kaja, er 20 år og tar sosionom-utdanningen på HiO. Har mistet både mamma og pappa i kreft, og er i en stor sorgprosess i skrivende stund. Hater forresten ordet «sorgprosess», høres ut som det er en influensa som snart går over.
  Når jeg blir stor ønsker jeg å jobbe med mennesker som på en eller annen måte har det vanskelig. Kanskje kunne gjøre en liten forskjell i noens liv.

 103. Jeg har snoket rundt her en stund, og nå har jeg kvinnet meg opp til å introdusere meg; Maria heter jeg, jeg studerer for tiden på UiB, der planen er å styrke alle fagene jeg tar i år, for så å ta permisjon og jobbe i barnehage over jul. Og det er jeg veldig fornøyd med.

  Jeg er ikke en veldig aktiv blogger selv, jeg er avhengig av sukker og i dag på jeg på meg like sokker.

  Jeg leser bloggen din hver dag, og hvis du ikke har skrevet noe nytt siden sist jeg sjekket roter jeg meg gjennom arkivene. Jeg synes du skriver mye fint og klokt.

  Maria’s last blog post..Lånekassen

 104. Bor i hjembyen din på sjette året, nærmer meg 30, er mamma, singel, distré. Jeg har sniklest her noen måneder, så jeg er vel uhøflig også. 🙂

 105. Navnet er Ragni. Har samme stinkende hjemby som Ari Behn og elsker konseptet ditt med en sexhåndbok. Kvinnekamp = viktig kamp.
  Takk, takk, takk. :]<3

 106. Jeg har vært fast smugleser i mange måneder. Det er vel på tide å introdusere seg. Jeg heter Elisabeth og jeg blir glad av å reise rundt i verden, lage fine ting, øve meg på kinesisk og av å lese bloggen til Virrvarr.

 107. Undertegnede «The rebell with a dick without a cause»- hilser Virrvarr og ønsker henne lykke til med blogg og bok og så blablabla
  Må innrømme at j bare sjeldent har vært innom roteloftet- har egentlig hatt litt nok med mitt eget roteloft:o/
  X-tra hyggelig å få politisk asyl på sjørøverskuta di uansett:0)

  Når det gjelder «egenreklame» så er det bare å si at j er et totalforvirret sinn på konstant leting etter sinnsro og oppdrift i livet mitt

  Med Hilsen Anders Anja Hafsmo

  Slutt

  anjaunlimited’s last blog post..TAKKNEMLIGHET

 108. Introduksjonen: Porn0pus, 19.

  – Leser boka di høyt for kjæresten, barkatt, hver kveld. Ca-lest bloggen din i en tid gjennom sniklesing, og har fulgt med på utformingen av boken 🙂

  Har nettopp startet bloggingen selv, på den mer seriøse siden. Gleder meg til å lese innleggene dine i framtiden 🙂

  Porn0pus’s last blog post..Snart tre år sammen ❤

 109. Mistelkant

  – Si meg, sa hun, – kan jeg bli med deg?
  – Jeg vet ikke hvor jeg skal, sa han
  – Det passer meg fint, det er dit jeg vil hen.
  De slynget seg om hverandre.
  – Har du navn? spurte hun.
  – Mistelkant, svarte han.
  – Det er er et fint navn, sa hun.
  – Hva heter du? spurte han.
  – Jeg vil ikke si det, sa hun.
  De var stille lenge.
  – Hvis du vil kan du være Mistelkant du også, sa han.
  – Deler du navnet ditt med meg? spurte hun, – hva må jeg gjøre til gjengjeld?
  – Du må bare holde hånden min, når vi krysser Sinsenkrysset, sa han.
  – Det går greit, sa hun.

  Fra den dagen var de et vesen, som levde bak et navn, noen ganger forkledde de seg som mann, andre ganger som kvinne. De overrasket stadig med nye ansikter og nye kropper. Huset de bodde i hadde to utganger og to innganger, alt etter som hvem de var. Sengen de sovnet i, var aldri den samme som de våknet i.

  – Er du lykkelig nå? spurte hin.
  – Ja, svarte hin seg selv.

  Hin gikk nedover gaten, den lignet dem begge.

  *

  Fredrik Hossmann

  Fredrik Hossmann’s last blog post..Trond Henriksen og Einar Viken

 110. Har sniklest bloggen din lenge, men endelig bygd opp mot til å presentere meg. Og til å legge igjen kommentar. Hei, hva skal man gjøre når du spør om man vil høre mer om sexleketøy?
  Jeg har ikke èn favorittbok, jeg har faktisk ikke èn favoritt av noe, lider nemlig av akutt valgvegring(egen diagnose). Går alltid rundt med ullsokker som mamma har strikket til meg, bor godt nord for polarsirkelen, ullsokker er et must. Liker puslespill, kaffe, såpebobler og Nytt på nytt. Liker å bli opplyst og underholdt, og det er derfor jeg leser bloggen. Husker desverre ikke hvor jeg fant den, jeg har sniklest den så lenge… Er dessuten også et nikotinvrak som trenger røyk cirka nuh, så mer enn det får du ikke.

  Gunn-Kristin’s last blog post..Hus!

 111. Jeg har en veldig flott introduksjon på http://www.grendel.no/introduction/trouble-and-pain/

  Jeg er gift og har tre barn og bor i kollektiv sammen med bl.a. pip som skriver Beates Rasteplass.

  Jeg er psykolog. Jeg tror ganske mye på Skinner og nesten ikke noe på Freud. Ja, jeg praktiserer som psykolog hver dag. Nei, jeg har aldri hatt en pasient.

  Jeg jobber som hodejeger hos Dignus rekruttering og rådgivning. Ifølge VG er jeg Norges fremste ekspert på personlighetstesting. Jeg har kranglet om negre er dumme på direktesendig på radio og om personlighetstesten til scientologene på TV2.

  Jeg har en samleblogg på http://www.grendel.no/. Jeg er for travel til å ha noe liv, så det skriver jeg ikke om, men jeg legger pekere til alt jeg skriver mens jeg burde hatt et liv.

  Jeg er politisk ganske langt til venstre. Ikke desto mindre er jeg for at Norge skal melde seg inn i EU og at konkurranse bør brukes der det er nyttig for å skape goder som kan deles.

  Resten står i linken øverst.

  Rolf Marvin Bøe Lindgren’s last blog post..Kriseråd i krisetider fra psykologen

 112. Hei.. Relativt ny leser her, og ble fast med engang! Jeg er en trøtt nordlending er inne i sitt siste år av tyveårene og syns det er meget skummelt. Stort sett smilende og blid men hyler ut av meg ymse ting i hissige øyeblikk.
  Var stor fan av ulike sokker på vgs, men nå i dag er det stort sett like sokker med mindre vaskemaskina har spist opp noen og jeg har vært for lat til å vaske de som er like.

  🙂

  sisselkathrine’s last blog post..01.12.08 Tilbakemelding?

 113. Hei! Jeg fant bloggen din igår jeg, men likte det jeg leste så godt at jeg leste meg gjennom flere sider her. Så jeg tenker jeg blir fast leser her 😀

  Jeg heter Anna, som du kanskje ser, er 18 år gammel og bor i Tromsø. Går siste år på videregående skole, og på fritiden driver jeg med RU, datanerding og er med venner og sånne vanlige greier. Har spilt trommer en stund, men la bort trommestikkene og tenker å begynne med det igjen! Min favorittbok er Sofies Verden, men jeg er ikke så veldig glad i å lese. Jeg liker mye bedre å skrive. Og nerde i Photoshop, og med HTML og CSS. Pokémon er jeg også kjempeglad i. I dag har jeg på meg ullæssta, eller ullsokker. Jeg fryser.

  Det var vel alt!

 114. Tja, jeg er da 9cko, evt Heidi Nickoline.
  Universet har en tendens til å drite på hverdagen min og gjør den over gjennomsnittet irriterende men også spennende. Falt så det knaste i hele kroppen for en halvtime siden, men siden jeg er stor jente bannet jeg istedetfor å gråte. Favorittboken min forandrer seg hele tiden men akkurat nå er det Historikeren av Elizabeth Kostova fordi den gir meg sprø drømmer. Jeg elsker grønn gele, sklisokker og kald middagsmat.

  9cko’s last blog post..You make a rainy day sunny again

 115. Oh, what the hell, jeg befinner meg akkurat nå i et vakuum inni en limbo. Dette er den første bloggen jeg sjekker i lenkelisten min, så å si hver dag. Den beriker livet mitt titt og ofte, og selv om jeg er uenig i noe, så er det moro likevel (likestilling, folkens. Death upon feminisme). Den første gangen jeg var innom her, kikket jeg på en tegneserie, og syns den var feiende flott, men så ble det etterhvert så mye tekst! Jeg var riktignok inni en kulturell-sofistikert periode, så jeg begynte å myse på teksten – og fant ut at den gikk Gunnar Staalesen en høy gang (men hva gjør vel ikke det?).
  Det mest interessante er når virrvarr avslører kvakksalvere som selger svinsete hokus pokus, som f.eks the secret, Gud og Steinerskolen. Og ikke minst beretningene omkring den gale damens gjøren og laden.

  fata’s last blog post..Tar du standpunkt til politisk rock?

 116. Hei Virrvarr!

  Når jeg leser bloggen din, hender det at jeg glemmer av tid og sted. Med joggedress, tøfler, kaffekopp og virrvarr.net får ikke fredagskvelden blitt stort bedre. Jeg er så glad jeg fant deg her på det verdensomspennende nettet, jeg!
  Jeg heter Elin, hører til på Toten, men bor for tiden i Bergen, er veldig glad i språk og musikk, leser så ofte jeg kan og bruker resten av tida mi på studier og Amnesty Int. Jeg spiser ikke kjøtt, men jeg er for lat til å kutte ut melkeprodukter, min kjære lille hund heter Tassen, jeg foretrekker intelligente jenter med snille øyne og jeg har trent kampsport i mange år.

  PS: Bloggen min skal få mer kjærlighet når jula er over.

  Tusen takk for at du gir oss så mye, Virrvarr! Det setter jeg (og mange andre, ser det ut til) stor, stor pris på 😀

  aElin’s last blog post..Snacks fra YT

 117. Hei 🙂

  Mitt navn er da Samuel, og jeg har igrunnen lest bloggen din for første gang idag. Er relativt ukjent i bloggosfæren; selv om jeg har blogget en tid selv, er det først i det siste at mine øyne har vandret forbi mine kjente og kjære og ut i det store blåe hvor de spennende, reflekterende og undrende bloggene finnes. Jeg liker det, det er så mye gøy å lese – men så lite tid å gjøre det på. Dagen har for få timer.

  Selv blogger jeg om alt som faller meg inn, men sjeldent om dagens gjøremål. Samfunnsproblematikk, religion, filosofi, et sjeldent prosa eller poetisk innslag finnes også.

  Gratulerer så masse med årets Tordenblogg, jeg er overbevist om at det er vel fortjent.

  Jeg har på meg like sokker når jeg kan, jeg liker Ringenes Herre, Ingvar Ambjørnsen og såklart Hardyguttene, og jeg syns Riskrem er det beste ved julen!

  Det skal bli spennende å følge bloggen din fremover!

 118. Etter å ha lest gjennom alle disse fantastiske menneskene som har introdusert seg for deg, føles det som om jeg ikke har noe å fortelle, fordi alt blir for tamt. Som om noen plutselig tråkket på fingrene, og overraskelsen lammet flere områder enn bare overnevnte skriveredskaper.

  Men forsøket blir postet uansett. Først skal det nevnes at du har talenter uten sammenlikning, og at det er en rekke misunnelige individer som vil kopiere deg, hands down. På flere områder er det gjentagende fotavtrykk over hendene, fordi du virker overlegen. Du vant, og kampen visste du ikke om engang.
  «Når begynte jeg å lede?» spør du, kanskje.

  «For tre år siden,» ville jeg svart, og latt deg lure på hvorfor i helvete..

  Dette ble ingen bra introduksjon.
  For tiden ligger boken Addition av Toni Jordan i veska over venstre skulder. Ordene hun skriver påvirker mer enn jeg skulle ønske, og tall får igjen en alt for stor betydning i livet. Ullsokker som mormor strikket er pakket rundt grunnmuren av en 158cm høy og pulserende bygning, når været tilsier det. De dagene sommeren ligger så sterkt som mulig her i landet, er det barbeint i Sofienbergparken som gjelder.
  Filmen som nesten ligger like nært til hjertet som boken, med samme tittel, er Everything is Illuminated. Safran Foer er virkelig en fantastisk forfatter. Å leve gjennom bokhyllene mine er en feig og puslete måte å nærme seg livet på.
  Jeg kan ikke skrive, men i et siste desperat forsøk på selvhevdelse, skriver jeg konstant og deterministisk på tekster som skal utgis. En dag. Samme år skal barn få le av bilder med små snakkebobler pakket inn i hard papp med myke hjørner, signert av undertegnede.
  Jeg er en drømmer. En håpløs, infantil drømmer, med en narsissist og løgner i magen som aldri får se dagens lys og tolv fingre på ventrehånd når gitaren er på fanget.
  For to dager siden ringte fødebyen og lurte på om det var interesse for kommunestyremøte snart. I mange år var politikken i mitt sentrum, og fingrene frøs av engasjementer ute i kulda. Krystallnatta og kvinnedagen, demostrasjoner som føltes nyttesløse, men samtidig så uvurderlige, og alt for korte sommerleirer på Sørlandet. Nå går dagene til kaffe og sigaretter, kjærlighet til barn i barnehage og barn på jobb, kjærlighet til kjærlighet og kjærlighet til de som er i livet.

  Beklager, beklager.
  «You can see she’s a beautiful girl,
  she’s a beautiful girl.
  And everything around her is a silver pool of light,
  the people who surround her feel the benefit of it,
  it makes you calm».
  Du skriver på en opprørsk, men rolig måte, og jeg vil lese mer.

  Over og ut, rabletut.

  Prinsesse Marie’s last blog post..De kveldene man ikke husker så mye av er fine også.

 119. Silje, går siste året på vgs, har livet, valgene, drømmene og russetida fremfor meg. Jeg føler meg ung og uerfaren men passer på at jeg noterer meg alt jeg lærer hver dag, for det siste jeg vil er å dra fra dette stedet uten å ha fått med meg alt. Jeg vil egentlig ikke gå i seng, for da er jeg litt nærmere morgendagen, og den inneholder påminnelser om mennesker man nesten har mistet og et liv hvor innholdet for lengst har rent over kanten. Det er ikke plass til mer.
  plukke opp, bære – legge fra seg – få impulser fra for eksempel Revolusjonært roteloft – gå til sengs.

 120. Heiheiheihei!

  Jeg tenkte det ville være litt kult å introdusere meg. Har venta litt, for å se om bloggen var noe som kunne holde på min interesse før jeg ripa inn min lille «dette er meg på 50- 300 ord». Så her er de. 20 år fra Tromsø her. Driver for tiden å oppdaterer meg på klassikere, har nok tyværr blitt nesten bare fantasy de siste 3- 4 -5 årene. Så nå er Virginia Woolf og Douglas Adams i ryggsekken. (Ja jeg er en sånn med sekk og flate sko, i motsetning til de med hæler og veske.) Jeg boblet nesten over når jeg leste feminist-delen av bloggen din, for mange prøver å blogge om det, men får meg bare ennå sintere. Så dette var bra. Er ex-commie, med historie i Rødt og Sv, studerer statsvitenskap og da blir man forvirret vet du. Så nå ser jeg det an;) Ellers burde jeg forte meg nå, fordi jeg har fått streng beskjed om å ta oppvasken her på jobb. Sånn går det når man jobber sammen med faren sin. Du er i alle fall, eller for å si det sånn, jeg er glad for at du finnes Virrvarr!

  Over og ut,
  Fred i verden,
  Osv.

 121. Jeg fant bloggen din via Tordenbloggen. Vi er nok ikke så like, og mange av temaene du skriver om er ikke det jeg ville kaldt interessante, men du skriver fantastisk godt. Da kan man lese om «uintressante» emner og oppdage at det var interessant og viktig likevel.
  Om meg selv: Jeg er en godt voksen dame, har drivhus og lengter etter den 24. (Ikke desember men januar.) Da kommer sola over tretoppen og det blir sydentemperatur hver gang den skinner inn på mitt favoritt sted. Jeg drar med meg puter, tepper og bøker. Hvilke bøker jeg leser? Frøkataloger såklart.

  Mari Anne’s last blog post..Sjokkert syrin

 122. Humre – en liten presentasjon skal bli 🙂 Det er jo det minste jeg kan gjøre når jeg snuser rundt på bloggen din. Bloggen som forøvrig er veldig bra 🙂

  Jeg heter Kari, er litt over førr og skriver bloggen «Kattene mine lager engler i snøen».

  *tenke tenke* – ok, så må jeg innrømme at det var vanskelig å presentere seg… Hva i alle dager skal man fortelle om seg selv da?

  Hva jeg er mest opptatt av? Lykke, tror jeg nok. Å omfavne livet og gi hverdagen høytidsstatus. Fantasi, humor, varme, omsorg og respekt. De nære ting. Når jeg kan gjøre andre glad, blir jeg aldeles henrykt langt ned i magen.

  Hva jeg ikke er så opptatt av? Vel, det er faktisk mindre jeg «ikke er opptatt av» enn hva det kan virke som. Men sånn er det vel med de fleste 🙂

  Kari’s last blog post..Blåmeis, blåmeis i veggen der

 123. Hei. Dette var uvanelig for en ikke blogger som meg…

  Å skulle presentere meg selv hmm, ja vanelig vis synes jeg det er stor nokk prestasjon å traske bort til vildt ukjennte mennesker som man av etiske grunder skal hilse på å gi de ett skikkelig røsk i lanken.. Så å skulle gjøre dte her virket rart, derfor må jeg jo prøve..

  Jeg heter Emilie noe som da jeg ble født faktis ikke var så vanlei gmen som av en utrolig uforstående grund plutselig smallt til topps på navne listene etter min fødsel..

  JEg blir bare kalt M(emm)… Det er egentlig greit..

  JEg er gentlig litt mindre intresang enn andre, å det er også veldig greit..

  JEg har gittopp håpet om å skulle bli som andre selv om det ikke er inn lengre.. Synd egentlig for det er jo en lett utvei.. MEGET mye vanskeligere å skulle «ha sin egen stil å være spesiell, i ett sammfund der alle vil være noe for seg selv»..

  JAJA, det er vel livet.

  JEg bor i byen der alle Raymonææææær kommer fra, der vi snakker bredt og prøver å overdrive når vi drar til syden..- Fredrikstad..

  Er bare ett lite barn endda å lever fremdeles i håpet om att de snart finner opp en «ikke vokse mere pille»… Liker meg her i en alder derjeg fremdeles uten å virke wnnabe barnslig kan si «jeg er SNART 18… »

  Skriver gentlig her fordi jeg kjenner meg overraskende mye igejn i det jeg her orket å lese så langt.. Søvn problemer å plutselige doser med x-trem hyperaktivitet..

  Jeghar da fått diagnosen ADHD men klarer ikke helt finn meg selv i allt..

  Liker måten du skriver på å det er deilig å lese noe fritt!

  SOm sakt er jeg ingen ihuggablogger men hørte radiointervjuet av deg tidligere på daegn å fannt ut att jeg sku skjærpe meg å faktisk ta i bruk, fremtids maskinen å komme meg inn i denne verden… var egentlig ganske artig…

  Men lykke til videre, skl slutte å «skvææle» i bloggen din..

  Hadde likt non fine bok tips om det er mulig…

  Emm’s last blog post..Trøtt

 124. Heisann.

  Jeg får håpe det ikke er altfor mange som sitter å leser blogger og kjeder seg en julaften kveld. Men siden jeg denne julen er på en båt i det Kaspiske Hav og har en lang vakt å bruke på å vente på bedre vær gjør jeg det.

  Jeg kom hit via min venn Eiras epistel.no og ble sittende og lese lenge. Spesielt likte jeg posten din om steinerdager. Jeg lo så jeg hold på å dette av stolen. Spesielt siden jeg gikk 12 år på steinerskolen selv.

  Jeg synes også du skriver bra om noen litt vaskelige ting. Så denne bloggen blir nok i listen min.

  Vet ikke om det var så mye presentasjon av meg. Men jeg jobber altså offshore og regner meg vel ellers som data geek.

  Og god jul.

 125. Hei, første gangen jeg er innom, men ser bra ut 😉

  Jeg er 23 forfatter- og akademikerspire med en forkjærlighet for fotokunst og sufi-musikk… og så har jeg en blogg da som jeg håper folk vil lese og kommentere 🙂

  Godt nytt år

 126. Jeg er ganske ny i blogge verden men har forelsket meg helt, og har nå åpnet min egen blogg: http://vskf.wordpress.com/1/
  Og surrer da rundt på andre sine blogger og din side er en jeg har kommet tilbake til og lest flere oppslag på. og har synes det har vert spennende og følge med på konkurransen din 🙂

 127. Hei Virrvarr

  Jeg syns denne bloggen er finest i verden og leser den ganske ofte. Jeg syns det er så inspirerende med mennesker som kan skrive om seg selv og livet på en humoristisk og usentimental måte. Jeg liker måten du skriver på veldig godt.

  Jeg liker å tegne, være alene, se film, lese bøker, snakke og blogge. Uheldigvis er jeg ikke så veldig flink, hverken til å fixe datating eller å skrive. Men altså, det viktigste er jo å prøve. Hvis du har tid eller lyst må du gjerne ta en titt astridjac.blogspot.com. Ellers går jeg på skole for å bli illustratør og tegneserietegner.

  Puh det var flaut.

  Ha en fin dag

  Astrid Sofia’s last blog post..Trygge, stygge Oslo (jeg hermer etter ingrid sin blogg)

 128. Jeg heter Kristine Birgitte Riise. Jeg bruker sjelden etternavnet mitt, og signerer gjerne med Birgitte som etternavn. Før i tiden var jeg både narkoman, selvskader, anorektiker og bulimisk, jeg var en drittunge og en hore på en gang og gjorde masse gærne ting. Da sa de «Kristne-Riise» når de snakket om meg (siden vi er mange Kristine der jeg kommer fra), så jeg liker det ikke lenger. Samtidig er det navnet jeg har etter min far, og siden han er død og bare jeg og søsteren min har navnet hans, vil jeg beholde det. Jeg øver meg på å like det.

  Jeg bor på Sortland, er oppvokst på Fauske og har bodd alle steder. Stort sett over hele landet. Name a place, og jeg har bodd iallfall i ti mils radius. Rastløs, spøker jeg, men sannheten er at det tok litt til for barnevernet å plassere meg på et sted jeg passet inn.

  Jeg er gammeldags. Jeg synes man skal gifte seg før man får barn, at man skal velge seg en kjæreste og holde seg til ham eller henne (nesten) uansett hva. Det er ikke alltid lett, men man skal ikke gi opp likevel. Jeg bor sammen med Adrian, eller herr Mann som han også heter. Han er kokkelærling, jeg har endelig somla meg til å gå på gymnaset. Etter at jeg flytta hit til Sortland i høst går det ikke akkurat strålende på skolen, jeg har litt angst tror jeg. Jeg drar på skolen, men kan snu i døra hvis jeg føler at alle glor eller at jeg er stygg den dagen, hvis jeg har tørre lepper lurer jeg på om de tenker «jævla latsabb som ikke gidder å ta på lypsyl» eller «fattiglusa har ikke engang råd til DET, haha». Det er småting som ødelegger for meg.

  Gammeldags, ja. Jeg har alltid ønsket meg mann og barn mer enn både penger, utdannelse og status. Jeg tror jeg ble plassert på denne jord for å bli mor, men mamma sier (og jeg hører alltid på mamma) at jeg ikke får lov å snakke så mye om det fordi det er dumt – snille piker skal ha en utdannelse. Dessuten ville det være «å kaste bort et fullt brukbart hode» hvis jeg ikke BLE noe. Jeg er ikke enig. Tvert imot. Det fins ingenting jeg heller vil kaste bort hodet mitt på enn å oppdra barn. Jeg vil bli sykepleier når jeg blir stor. Fordi mamma synes det er bedre enn barneverns-etellerannet. Hun er det selv. Jeg jobber på sykehjem fordi.. well, det er det jeg er flink til. Jeg begynte på sykehjemmet fordi jeg ville ha noe til felles med min mor, noe vi kunne snakke om og le av og forstå hverandre i. Og at hun skulle være stolt av meg. Synes jeg er flink. Det er jeg der, mens jeg er sånn middels i alt annet her i verden. Det plager meg ikke å være middels.

  Livet mitt består av tre deler. HjemmeKristine, som jeg er her hjemme sammen med herr Mann. Her er jeg meg selv, og det er den «meg»en jeg liker best. Jeg er morsom, jeg tenker og føler og snakker om alt mellom himmel og jord. Dette er den samme Kristine jeg er med vennene mine. Desverre kjenner jeg fortsatt bare noen få her på Sortland (mot ALLE på Fauske) og er ikke blitt så veldig god VENN med noen.

  FauskeKristine, som gjør hva som helst for at mamma skal like meg, bruker mesteparten av tiden på å være en god søster og en flink datter. Mamma mener jeg skylder henne det etter all trøbbelen jeg har lagd.

  Så er det jobb/skoleKristine. Jeg er usynlig. Høflig, men ikke morsom. Flink, men stille og rolig. Etter at jeg flyttet hit, har jeg lagt merke til at jeg er sjenert. Jeg vet ikke hvor det kommer fra.

  Jeg er egentlig ikke så verst. Jeg bryr meg om.. kunst. Musikk, bilder, lyrikk. Ting som er vakre og som setter meg i en stemning eller gir meg en følelse.

  Jeg leser bloggen din fordi jeg synes det er spennende at du er gift og så ung som du er, at du har bipolar lidelse (som jeg også har, forresten) og fordi jeg synes det er spennende å se hva du kommer med neste gang. Du snakker om.. masse forskjellig. Det er inspirerende å lese tankene dine. Det eneste jeg driter i er tegneseriene, men jeg prøver å venne meg til dem 🙂

  Jeg er ikke så enkel eller komplisert som jeg kanskje virker når jeg i all hast prøver å beskrive meg selv. Jeg er ikke så verst. Etter noen års prøving og feiling, er jeg nå blitt ganske nær opptil den jeg ønsker å være. Hvis jeg var noen andre, ville jeg ønsker å kjenne meg. Det får holde 🙂

  Om en stund kanskje jeg presenterer meg på nytt. Hva jeg kommer med er like varierende som humøret mitt 🙂 Snakkes! 😀

  KristineBirgitte’s last blog post..Det lukter smilende lepper og kjærlighet

 129. Hællæææ din klembare klump av en søster!:)
  Anyways.. jeg er ellers en ganske så fet person som går labratorielinje og henger rundt med vennene mine. Når jeg ikke gjør noen av delene, sitter jeg somregel ved min pc og ser på ett eller annet. Anime, film, wrestling, you name it:)
  Forresten, virker som om alle som har introdusert seg har en blogg.. man er ikke nødt til det for å skrive, right? >.<

 130. Hei!

  Nå har jeg fulgt bloggen din en stund, kommentert noen ganger, linket til deg fra meg og tipset andre om deg. Det er kanskje på tide å si «hei» direkte 🙂

  Jeg synes du skriver godt, om interessante emner (selv om det i høst tidvis ble litt mye sex for min del…) og du er personlig uten å bli privat.

  Jeg håper du fortsetter som du stevner!

  Mvh Bente

  Bente’s last blog post..Lykken er…

 131. Hey.

  Jeg heter Mari, er 91-modell og kommer fra Ringsaker. Yndlingsboka mi er The Catcher in the Rye, men jeg er også involvert i ganske heftige kjærlighetsforhold til både Jens Bjørneboe og André Bjerke. Sokkene mine pleier å se like ut, men minst én av dem har som regel ett eller flere hull.
  Jeg kom over bloggen din da jeg ba om hjelp til å finne blogger som tok for seg temaet ‘kjønnshår’. Etter det blei jeg hekta elns, og nå leses alle nye innlegg.

  -Mari

  Era_Vulgaris’s last blog post..Skapkommunist? Jeg?

 132. Hei!
  Fant bloggen din lenket fra Skepsis mens jeg egentlig burde ha gjort noe helt annet enn å surfe, og synes det er noe av det beste jeg har lest på lenge!

  Jeg er sosialist, biolog, ateist og tobarnsfar, ikke nødvendigvis i den rekkefølgen.

  Leser mer neste gang jeg skal prokrastinere litt, men nå må jeg skjerpe meg.

  Keep writing!

  Hilsen Kyrre

 133. Hei vil bare legge igjen en liten hilsen til og si att jeg har endelig fått kjøpt boken din, måtte bestille den i den lokale butikken men kom til slutt og begynt smått og lese og jeg stor koser meg:) kjempe fin blogg også.

 134. Hei!
  For en herlig blogg du har. Det virker som om du allerede har fått mye ut av livet ditt, og du inspirerer meg. Jeg heter Mette, er 17 år og venter fremdeles på at livet skal begynne. Når jeg ikke er på skolen, bruker jeg mye tid til bøker. Det hjelper å flykte til en oppdiktet persons liv når dagene ikke er helt gode, noe de ofte er. Så takk for at du inspirerer meg til å gjøre noe med livet mitt! Jeg er glad jeg tilfeldigvis fant bloggen din, og jeg kommer helt klart til å fortsette og lese.

  Mette’s last blog post..Boktips: Utvalgte emner i katastrofefysikk

 135. Skriv litt om deg selv:

  Jeg er 30 og holder på å bli psykolog på litt mer enn heltid. Før jobbet jeg i media men det ble for deprimerende. Håper det blir mer oppløftende å høre på deprimerte i stedet.. Jeg liker å strikke, gå på kino og snakke om viktige ting med vennene mine. Tingene blir ofte viktigere utover kvelden.

  Bloggen her:

  Jeg digger enhver jenteblogg som ikke handler om mote eller scrapping. OK, scrapping kan gå an til nøds, men trenger verden en scrappeblogg til.. Jeg liker at du driver med folkeopplysning. Det er jammen en viktig ting! Educate, entertain and inform, sier jeg bare. Og enkelt og greit skrevet.

  Favoritt-boken din:

  Kom akkurat på at det er Moon Palace av Paul Auster. Men det er bare fordi vi snakket om den den andre dagen. Så mange bøker, så lite tid.

  Om du har ulike sokker:

  Ja, heldigvis, hvis ikke hadde de vel luktet?

  Psykoloade’s last blog post..Dannelse eller utdannelse og BONUS :: 10 festlige utsagn som irriterer profesjonsstudenter

 136. Oi… Bare antallet kommentarer her får meg til å føle meg mer enn middels nervøs.

  Husker ikke helt hvordan jeg kom over bloggen din, men det var for en ukes tid siden, og jeg tror det hadde sammenheng med at jeg lette etter sider som tar for seg blogging i et kjønnsperspektiv.

  Selv har jeg for mange blogger, egentlig. Så mange at til og med ikke jeg klarer å holde oversikten. Det sier vel sitt, og er egentlig trist. Dette fører til at jeg ikke blogger «nok» til å dekke alle de bloggene jeg har startet i ulike perioder i livet mitt. Den jeg oppdaterer oftest er den jeg har på Livejournal, siden det er der jeg har en venneliste som jeg leser daglig.

  Jeg er 23 år, studerer ved UiS… og… vet ikke om det er så mye mer. Jeg ser på meg selv som en veldig monton person, egentlig.

  Margrethe’s last blog post..Vet du hva?

 137. Hei!
  Jeg er nyfødt bloggenerd, og jeg leser deg fordi du er dødskul. oje.

  Jeg går på vgs og studerer musikk, og jeg fant bloggen din gjennom Maren, min særdeles gode venn (selv om hun liker å mobbe meg på bloggen sin under dekknavnet Hello Kitty. Jada.), som du så sjarmerende slo ut i finalen i Tordenbloggen!;D Jeg ble fan av deg etter det.

  Jeg bruker teite ord, jeg er en smule geeky, og jeg elsker lister. (Min nye blogg med foreløpig bare tre poster er en LISTEBLOGG.) Yndlingsboken min er japanske Battle Royale. Den handler om skolebarn som dreper hverandre med øks, men den er rosa på utsiden. Det er forresten jeg også.

  Jeg har Hello Kitty-sokker.

  Ida Therese’s last blog post..Nødhjelp til kleine samtaler

 138. Jeg er Anka, 21år og Trønder.
  Jeg har sjelden på meg like sokker. (siden det var så viktig lengre opp, her)
  Jeg leser Revolusjonært roteloft, og kommenterer når jeg har noe jeg føler for å si.
  Jeg håndarbeidsblogger og er nestleder på norsk strikkeforum.
  I dag klør det på hendene mine, og jeg vet ikke hvorfor.
  Jeg egner meg ikke som student.
  Av og til, hender det at jeg nerder, det tar nemlig på å være forlova med en nerd. (Jeg er IKKE nerd, tror jeg).
  Jeg hater å skrive utfyllende.

  Anka’s last blog post..Påfuglsjalet

 139. Hei, Virrvarr,
  jeg har lest bloggen din innimellom – etter at jeg fant den via innlegget om steinerdager. Det var mye kjent der, ja! Jobber selv i steinerbarnehage og er (veldig) godt voksen, med barn og barnebarn. Jeg synes bloggen din er inspirerende, interressant, morsom, velskrevet og til ettertanke. Det snåle er at jeg også begynner å bli interressert i deg, hvordan det går med gale damen – og sånn. Bloggen din er den eneste jeg leser noenlunde fast. Takk skal du ha, og lykke til videre!

 140. Jeg husker ikke hvordan jeg fant deg. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg kommer på besøk til deg heller, men det må jo være fordi du skriver godt nok til å gjøre meg nysgjerrig. Vanligvis er jeg utålmodig og trives med mange bilder på bloggene, selv om jeg liker å lese bøker. Men bøker er ikke på skjerm.
  Jeg har alltid like sokker, ikke bare samme farge og samme type, men like slitt og like mange ganger vasket også. Litt teit å kjøpe mange like par, for det blir vanskeligere å holde styr på. Egentlig så vil jeg helst gå uten sokker, men det kan man ikke alltid hvis man ikke er hjemme og det er kaldt.

  Jeg kommer på besøk igjen. Snart! 🙂

 141. Det er vel kanskje på tide å slutte å lurke, og gi seg til kjenne som vanlige mennesker. Snublet over denne siden under NaNoWriMo, da jeg endelig greide å koble Virrvarr fra forumet opp mot Virrvarr fra alle Dagbladet-intervjuene. Siden har den vært et fast innslag på bloggeleserunden min.

  Har et par blogger selv også, som jeg prøver å skrive fast på, midt oppi haugen av andre kreative prosjekter jeg har gående.

  Ah, og jeg kjøpte boken din! Egentlig som en litt morsom gave til et kjærestepar jeg kjenner, men så endte den opp i min egen bokhylle i stedet. Sånn kan det gå.

 142. Hei, så koselig at du har introduksjonstråd! Jeg er en av de mange Idaene der ute. Kjenner Sigurd som kjenner deg, og det var vel sånn jeg begynte å lese bloggen din.

  Blogger selv på engelsk og norsk. Førstnevnte er vel den jeg blogger mest på, mye om strikking og kreative ting, en del hverdag, og litt annet. Sistnevnte blogger jeg på når jeg har noe vettig å si om lesing, skriving, språk og litteratur.

  Smånevrotisk, tidvis happy litteraturviter fra Tromsø med en forkjærlighet for barne- og ungdomslitteratur og poesi. Liker å lære språk! Etter flere år som seriemonogam lærer jeg meg nå å være ansvarlig for egen lykke. Interessant eksperiment, foreløpig ganske vellykket. Det var litt om meg. Er jo normal høflighet å presentere seg og sånn 😉

  ziarah’s last blog post..Been there, done that?

 143. (PS: Jeg ender som oftest opp med å gi bort alle de fine sokkene jeg strikker, det er litt trist. Og jeg liker bloggen din både på grunn av måten du skriver og formulerer deg på og på grunn av innholdet 🙂 )

  ziarah’s last blog post..Been there, done that?

 144. Jeg kaller meg selv xaxa (uttales shasha) og er helt ny og fersk i gamet. På nettene våkner jeg og må løpe naken ut i stua for å finne penn og papir og skrive ned noe jeg kom på. På dagen skriver jeg om møtene med de rare og fascinerende dyrene jeg hver dag møter – menneskene.

  Allerede på dag to i min bloggerkarriere fant jeg en favoritt i roteloftet.

  May the force be with you.

 145. Hei, jeg er Kim Holm.

  Jeg fant ut om bloggen din da du hyggelig nok begynte å følge mine kvitringer på Twitter, og bestemte meg for at den kunne være vært å følge med på etter den herlige filesharer.org-kampanjen du var med å starte.

  Litt om meg? Jeg tegner og skriver tegnerserier. Har akkurat begynt å blogge om min tilværelse av for det meste tegning og soving(Forhåpentligvis vil dette utvide seg til å inkludere spising, trening, svømming, og filosofering over anarkistiske temaer).

  Yndlingsting og tang?

  Bøker: Glamorama(Brett Easton Ellis), Sent i November(Tove Janson), The God of Small Things(Arundhati Roy), og ett livslangt kjærlighetsforhold med H.P. Lovecraft.

  Tegneserier: Lone Wolf & Cub, Persepolis, From Hell, alt av Frank Miller, Christoffer Nielsen, Robert Crumb, og alt jeg kan finne av gull- og sølvalder amerikanske serier, samt de mest obscure fanziner på språk jeg ikke forstår. Og utallige mye mer.

  Film: Happy Together(Wong Kar-Wai), Dead Man(Jarmusch), pluss fetish for diverse regisører som Brian DePalma, John Carpenter, Peter Jackson, Dario Argento, etc, etc, enn om kvaliteten er litt opp og ned på noen av dem.

  Musikk: Alt fra Hank Williams Sr. til Entombed, med svippturer innom Roots Manuva, Plasticman, Mr Bungle og Merzbow.

  Emmmh…. ulike sokker…. ja….. Ellers distre, rolig, til tider intens, alltid forvirret, men stort sett helt OK, med lei tendens til å jodle på gamle køntrysanger.

  Og en tendens til å ikke kjenne begrensningens kunst, og skrive alt for lange ting…

  Uansett…. min norske blogg…. en engelsk blogg mer fokusert på politikk og serier kommer snart…. min post om filesharer.org og slikt…. ehhmmm….

  Ja.

  Takk for meg.

 146. Hei!

  Jeg smugleser bloggen din, før gjennom Esquil, men nå som han har pause så har jeg blitt en følger.
  Du skriver på en snodig, morsom og spennende måte om alt og inngenting noe som gjør det spennende og følge med, vet aldri hva som kommer:-)
  Jeg er helt fersk i bloggeverden. Er en 28 år gammel jente som har en mening om det meste.
  Og plumper ofte uti med begge beina:-)

 147. Hei!

  Eg står med ein kotelett i handa som eg skal marinere. Ser for meg ingrediensene og søker på «honning soyasaus hvitløk» og treff 2 er Virrvarr kokkelerer. Og derifra havna eg her, og du skreiv at du ville at folk seier hei.

  Så hei 😀

  Trur eg skal kikke meir på matsidene dine: quinoa er eg litt opptatt av… Og så hummus daah! Namme!

 148. Så fantastisk tråd! Eg trur eg skal låne ideen din og lage ein på min eigen blogg.

  Eg er Kristina Leganger, eg er feminist, fri radikal, litteraturbetrevitar, samfunnsynsarspire, generelt interessert og engasjert. Dessutan veldig glad i å skrive og lese. Eg har høyrt om og kome fram til bloggen din gjennom fleire hald, kjærasten min er fast lesar, gjennom den fantastiske boka du har skrive og av di eg er feminist og radikal sjølv. Eg kjem attande av di eg tykkjer det er ein fin blogg!

  Bloggen min er litt dikt, og litt om dikt, skjønnlittartur, filosofi, feminisme, film, kunst og mote. Samt litt (nett)dagbok. Kom gjerne innom! Smil!

 149. Jeg er Ástarkvedja, ei språkvitenskapstuderende, kaffeavhengig, kollektivreisende, iPod-lyttende, feministiske, hobbykokkelerende med kjøkkenvifta på fullt, boklesende, ukonsentrert deltidsbloggerske, iført to svarte sokker der den ene har bilde av Ole Brumm, hvis yndlingsbøker er for mange til å nevne, men John Steinbeck står høyt i kurs.

 150. Hei.
  Kom over navnet ditt på klikk og leste den grønnere sexleketøy artikkelen.
  Nå har jeg sittet å lest bloggen din til øynene er blitt både store og røde.
  Må se å få kjøpt den «jenter som kommer» boka 🙂
  MEN jeg tenkte kanskje jeg skulle tipse deg om at du får kjøpt både organiske glidemidler og silikon produkter fra Vixen og Tantus i Norge også…
  Så at du konsekvent henviste til USA i tipsene dine på mindre kjente produkter.
  http://shop.erotikknett.no har oljer og kremer fra Intimate organics og glidemidler fra sliquid organics, begge produsentene leverer rene organiske produkter. erotikknett har i tillegg både vixen (vixskin også) og Tantus.
  Det kan for enkelte føles både tryggere og enklere å bestille fra Norge enn USA, selv om utvalget naturlig nok er større i USA.

  Hyggelig at vi Nordmenn kommer etter ihvertfall.

 151. Ny leser her, liker det jeg ser.
  Midt i tredveårene, lærer, mamma, sitter på en berg-og-dalbane som kalles Irmelivet. Mulig det også kalles bipolar, det får jeg vite snart.
  Er ikke politisk, ikke i form av formelt engasjement i hvertfall. Meninger har jeg drøssevis av.
  Har ALLTID like sokker, og beltet matcer ofte skjerfet. Kaos inni, ordnung utenpå, balanse….
  Favorittbøker er de som har to permer med masse ord mellom.

 152. Hei!
  Jeg dumpet helt tilfeldig borti bloggen din nå i kveld. Siden jeg selv er helt fersk i blogg-verden, og gjerne vil ha lesere til min egen blogg tenkte jeg at jeg måtte ut og lete etter andre blogger jeg selv syns er interessante (og her fisker jeg ikke etter lesere i det heeele tatt).

  Jeg har lagt mange blogger til i favoritt- mappa mi i kveld, og noen kommer jeg til å lenke fra på min egen blogg. Din kommer definitivt med på den lista. Jeg likte med en gang det du skriver og måten du skriver på.

  Jeg er en dame på nesten 40 (ja, ok, er 38, men syns det er så eksotisk å være nesten 40)med mann og to døtre, og jobber som lærer i Fredrikstad. Elsker litteratur og har tatt en tilleggsutdannelse som skolebibliotekar for å kunne misjonere åpenlyst mellom ignorante og kvisete små fjortiser. Håper på å sette i gang med et masterstudium i spes.ped til høsten, men det er en del ting som må falle på plass først.

  Jeg kan umulig si én favoritt-bok. Har gitt bort masse bøker til lillesøstra mi det siste året, ikke for at hun skulle lese dem, men fordi hun trengte noe å fylle bokhyllene sine med (så ille kan det være). Nå er hyllene mine fulle igjen, men hvordan skal jeg kunne skille meg fra «barna» mine? Det er da enda godt at jeg vet at de får et godt hjem der jeg kan besøke dem og få ta på dem sånn innimellom.

  Livet mitt svinger litt mer enn det gjør for gjennomsnittet, og det var godt å få en forklaring på hvorfor jeg gjør så mye rart. Ble diagnostisert med Bp2 for ca ett år siden (tid for en feiring kanskje?), og syns at livet bare har blitt bedre siden da.

  Sokkene, ja! Akkurat nå har jeg ikke på meg sokker, men de irrgrønne tovete ulltøflene mamma strikket til meg fordi hun syns det er så gulvkaldt hos oss. Hun har ikke sagt det rett ut, men når mammaen din kommer med et helt lass med tøfler som ligger i en tøypose merket «Gjester», da skjønner du at gulvet er bittelitt kaldt.

  Mannen min blogger også, og hans adresse er: http://blog.pixelmaster.no

  Sånn, da fikk jeg sneket inn han også, er så fryktelig stolt!

  Dette ble visst en veldig lang introduksjon. Sånn er jeg da, kommer inn i et rom fullt av fremmede og bare tar over, liksom. Har øvd meg veldig på å slutte med akkurat det det siste året, men det er jaggu ikke lett.

  Vel, takk for meg i denne omgang!

 153. Sitter i tøfler, uten sokker og venter på at tørketrommelen skal bli ferdig. (Kanskje ikke helt politisk korrekt i disse klimatider, men jeg går snart tom for undertøy…) Facebook har en tendens til å poppe opp på skjermen i sådanne stunder, og brått finner man venners linker og venners linkers linker og så havner man på et revolusjonært roteloft. Og det viste seg å være fullt av lesverdige saker.

  Selv er jeg kanskje hakket mindre revolusjonær. Snarere dypdykker jeg i den aristokratiske kulturens aller mest overdådige og storslåtte musikk i det jeg studerer barokk- og renesansemusikk i København og forsøker å leve som freelance barokkcellist. Politisk sett er jeg litt diffus. SV-Ap-V er kanskje den aksen jeg befinner meg innenfor. Liker sosialdemokratisk velferd og utjevningspolitikk, setter pris på SVs miljøsatsning og liker venstres næringspolitikk. Liker like muligheter for ulike liv, mangfold basert på felleskap osv.

  Ellers bor jeg i Rosengård i Malmö, og det er i grunn helt annerledes enn norske medier fremstiller det. Jeg har hyggelige naboer og driter egentlig i om de spier hallalkjøtt eller er veganere, så lenge de er ålreite folk. Det er mange innvandrere her, meg selv inkludert og integrasjonen går kanskje litt tregt av den grunn, men samtidig er det jo naturlig at folk søker sammen med sine landsmenn når man er i utlendighet og at man forsøker å holde på aspekter av sin kultur man setter pris på. I Norge sies det at politikvinner ikke tør å gå uten hijab her, men det er helt feil. Både politikvinner og andre kvinner går både med og uten hijab. Jeg har respekt for at folk velger å gå i hijab om de ønsker det, problemet oppstår først om det blir et krav, og når jeg ser meg rundt her i Rosengård ser jeg jenter som går og snakker sammen på arabisk der den ene går med og den andre uten hijab, jeg ser en mor med og en datter uten og jeg ser at disse kvinnen slår av en prat med den tradisjonelt muslimsk beskjeggede mannen på kjøpesenteret, så det jeg ser tyder ikke på at det fins noe sånt krav her. Det kan godt hende det fins islamsk fundamentalisme av den undertrykkende sorten som jeg ikke ser og at de holder døtre og koner beskautet, men det er i så fall mer på et privat plan og ikke noe sånt man ser i det offentlige rom. Skal ikke nekte for at det fins problemer her, men det skyldes nok først og fremst at en del folk bor veldig dårlig. Personlig leier jeg av MKB, som er Malmö stads kommunale hyresbolag, så jeg har god standard og ordnede forhold, men jeg ser noen av blokkene i området her er rimelig slitne.

  Yndlingsbok? Vansklig å si. På ungdomsskolen leste jeg alt av Jon Bing og på videregående alt, untatt The old curiosity shop, av Charles Dickens og alt av Kielland. Jeg har en eklektisk smak og liker å plukke bøker på måfå i biblioteker og bokhandler. Da oppdager man spennende ting man ellers ikke ville lest. Liker gammel litteratur i gamle oversettelser. Liker ikke å lese bøker fra før i går på moderne norsk. Man mister helt feelen. For tiden leser jeg Henry Fieldings Joseph Andrews i en dansk utgave fra 30-tallet som foreldrene mine arvet av Bestemor. Det er en festlig bok fra 1700-tallet en gang om den unge Joseph Andrews. Nokså progressiv litteratur for sin tid, med en bitende ironisk edge skjult under et blomstrende språk. Freske fraspark. Med andre ord festlige saker. Ellers har jeg lest mye Murakami og satt stor pris på det. Og jeg har blitt berørt av Karin Alvtegens Skam. Listen er lang, få nevnt og flere glemt. Om jeg skal peke ut en slags favoritt tror jeg kanskje Taichi Yamadas Strangers peker seg ut. Det er en slags spøkelseshistorie på høylys dag. På en måte handler det om savnet av det som en gang var, en typisk japansk nostalgi-greie. Det er en fyr som møter noen folk som ser ut akkurat som foreldrene sine så ut den gang de døde for mange år siden. En drømmende bok.

  Nok om alt, nå kaller trommern.

 154. Hei.

  Jeg har lusket på bloggen din i sikkert et år nå og har ennå tilgode å kommentere. Det er litt skummelt sånne ting, å kommentere til folk som ikke engang vet du eksisterer. Det er ofte noe jeg vil si, men så tør jeg ikke. Jeg prøver å bli bedre.

  Den egentlige grunnen til at jeg kommenterer er at jeg for første gang har skjekket «om meg» siden din og så så jeg du kanskje skal gå forfatterstudiet i Bø. Jeg studerer her nå og har det så kjempegøy – det er mange vidunderlige mennesker her 🙂

 155. Jeg falt over bloggen din pga Jenter som kommer, er voksen dame som underviser på høyskole og videregående. Jeg elsker å snakke om sex i klasserommet og auditoriet, om barbering, om klitoris og at alle gjør det på en eller annen måte. Har etterhvert oppdaga at ungdom har et tomrom fordi ingen voksne tør å snakke om sex som en grei-greie. Det finnes ingen rollemoddeler for å snakke om sex på en ok måte. Veldig stolt av meg sjøl som på forelesning fikk studenter til å løpe ut i pausa for å låne Fittstim.
  Derfor er jeg her – for å lære mer – og ikke minst fordi jeg er dame, revolusjonær og med på det meste.

 156. Er en gammel og erfaren men i bloggverden fersk dame. Opprettet en anonym blogg for å kunne slenge med leppa uten å bli ferska av arbeidsgivere/oppdragsgivere/unger/naboer/venninner o.s.v. Har store unger, mann, hus, hage, hund, bil samt et kamera som sjelden får hvile. Har hjertet langt til venstre og blir kjempeprovosert av islamofobi og annen rasisme herunder også sexisme.
  Og: Syns du har en fin, klok og velskrevet blogg 🙂

 157. Hei!
  Det viktigste først:
  jeg leste det nye Woman i dag så artikklen om deg!
  Jeg er selv Bipolar, å fikk frysninger i øya og tårer over hele kroppen (eller noe sånnt) av artikkelen!
  Jeg kjente igjen meg selv i så mye av det du sa og kommentaren «jeg er en ballong på vei opp mot skyene, og er fullstendig avhengig av at noen holder i snora» er den beste beskrivelsen av det å være manisk jeg har hørt noen gang!

  fortelle om meg selv? ok…
  jeg heter Lene, er 20 år og bor for tiden i trondheim sammen med samboeren min Håkon og sønnen hans Leon. Jeg ble nettopp ferdigutdannet Barne- og ungdomsarbeider og er for tiden på utkik etter ny jobb 😛

  bra blogg! du er flink til å skrive!
  «Jenter som kommer» skal definitivt inn i bokhylla mi!

 158. Jeg har lest her lenge…hvordan jeg fant bloggen er jeg litt usikker på? Navnet ditt dukker liksom opp overalt:) Synes du er modig, tøff og reflektert, og hvis du flytter til Bergen håper jeg vi treffes! (tipper vi har en del felles bekjente, nemlig)

  Jeg er en 28 år gammel feminist-geek som nettopp har levert masteroppgaven min i medievitenskap om dataspill. Jeg jobber som journalist, tekstforfatter og twitrer for UiB, og i tillegg jobber jeg litt på bt.no. Elsker dataspill, tegneserier, katter, fashion og skjønnlitteratur. Samler på popup-bøker og kjoler, og elsker å lage mat- helst masse mat til mange folk på en gang.

  Jeg har egentlig blogget lenge, men på en privat blogg på et ganske internt community.Først nå har jeg begynt å bevege meg åpent ute i bloggosfæren, og blogger om alt fra dataspill til mitt siste kjolekjøp.

  Stå på og vit at du på veldig mange måter er fantastisk banebrytende:)

 159. Da slenger jeg meg inn i denne smørja av nesten 200 personer. Jeg kan fortelle en hel masse om meg selv, det er få ting jeg er flinkere til. 8-D Neivetdumeghva, bloggen din er nærmest fullkommen for min del! Ikke bare er den politisk og sosialt bevisst, men den inneholder et kjært og sårt favorittema: Psykis helse.

  Hvor har denne bloggen vært i mitt liv? Her har jeg blogget siden 2005, og oppdager plutselig en hel verden av norske blogger rundt meg… Selv har jeg hatt feministiske ideer siden jeg kan huske, ja hvertfall fra og med barneskolen. Øh.. det jeg skulle fram til ja: Du er rett og slett dyktig til å sette ord på alt! Jeg roter meg bort i bokstaver og setningsoppbygging hver gang jeg prøver. Ta denne teksten som bevis. 😛

  Ellers er jeg svært glad i bøkene «Å Spise Blomster til Frokost» og «Mitt Urolige Sinn», og lange, stripete bomullstrømper.

 160. Jeg stkker snuten litt forsiktig fram jeg også.
  Jeg er ny i bloggby, men er ganske ivrig etter å få flyttet skikkelig inn. Jeg er en musikknerd, som går på musikklinje, jeg er 17 år, jeg kler meg bare i kjoler, jeg skulle ønske jeg levde et par århundrer tidligere, og jeg liker å innbille meg at jeg er noe abstrakt. Av en eller annen grunn. Liker også bøker, skikkelig musikk, grønn te med sitron, kjoler, haier, instrumenter, franske filmer, mango, musikk, isfolket, badekar, vinduer, havet, alpakkaer, musikk, glasscola, rosebud, indiska, historie, cello, gamle ting, og har jeg nevnt musikk?

  Jeg elsker Virrvarrs blogg. Den gir meg selvtillit! Og det er ikke dårlig! Jeg har vært snikleser en periode, men nå bør jeg nok ærlig og redelig vise meg fram. Heihei, alle sammen!

 161. Digger bloggen din. Cirka den beste bloggen jeg har lest! Dagens lille høydepunkt.
  Jeg? Trønderjente som snart flytter til Budapest for å å gå på veterinærstudiet i 5 år. Blogger om generelt alt. Kommer til å skrive masse nyttig info om Budapest, det å studere i utlandet osv. Dagen lille reklame for den gudsforlatte bloggen min.
  Keep on blogging! Vi trenger flere som deg. 😀

 162. Caroline er navnet, jeg er straks 20 år og bor i Harstad. Jeg har begynt å følge med på bloggen din i det siste, her er det mye interessant å lese. Jeg liker at du på en måte leker med tankene dine. Bloggen din er et friskt pust i bloggverdenen.

  Favorittboken min er for tiden Boktyven, men jeg skifter litt av og til.

 163. Jeg klemmer til og presenterer meg faktisk før jeg har lest noe særlig i bloggen din egentlig. Mest fordi jeg enten hørte deg eller din medforfatterinne på radioen til morgenkaffien i forgårs og så kikka jeg innom gs og så var jammen forfatteren av boka «jenter som kommer» plutselig foran meg på sniksurfinga mi. Jeg syns du virker bra, jeg. Men jeg harke ulike sokker altså, på den fronten har jeg tilnærma stålkontroll. Greit å ha noe på stell, liksom. Finner jeg ikke like på tørkesnora, eller noen ensomme som matcher i skuffen, blir den en ny ensomling i nevnte skuff. Med jernhånd skal sokker bestyres! Nå virker jeg som en kontrollfrik, tenker du kanskje. Men det er nok fordi jeg ikke har fortalt om annet enn sokkene.

  Gleder meg til å orientere meg i Virrvarrs bloggunivers!
  (¨,)

 164. Jeg ramlet tilfeldigvis over bloggen din for to-tre dager siden, og ble liggende… Det har vært en utrolig reise å lese bloggen din bakover fra ditt siste til ditt første innlegg.
  Bloggen din ga meg rett og slett skrivekløe, noe jeg trengte, i og med at jg har slitt med skrivesperre i fire uker, noe som er litt kjipt når man er journalist. Skriveglede har jeg manglet de siste månedene, men etter å ha lest bloggen din har jeg blitt inspiret til å finne fram penn, blokk og tastatur igjen. Jeg har til og med fiklet med min egen blogg nå i kveldinga 🙂
  Ellers kan jeg nevne at jeg er nordfra, har drevet organisasjonsarbeid i mange år, og er til tider kvalmende sporty.
  I høst kjøpte jeg 24 like sokkepar på europris. Sorte. Lever greit på de fortsatt.
  Favorittbok. Oi. Av en eller annen grunn jeg ikke helt forstår, liker jeg Tarffs «Den hemmelige historien» veldig godt.
  Til slutt kan jeg som en raritet nevne at jeg har en forkjærlighet for rart stæsj og sære aktiviteter, og kan fort finne på å ta benkpress i tiara eller løfte biler i tyllskjørt. Og det er ingen som ruler dansegulvet med trappetrollarmbånd som meg!

 165. Hei. Jeg husker faktisk ikke hvordan jeg kom over bloggen din (var det gjennom Humanetisk forbund, tro?), men jeg synes den er kjempebra! Prøver å blogge selv også, men sliter med å få ordene ut. Så du er en kjempeinspirasjon! Takk 🙂

  Om meg? 24 år, har mann og hund, ingen barn enda. Ferdig som student nå til sommer’n og skal begynne med sånn «ordentlig» jobb snart 😉

 166. Hei!

  Takk for en utrolig god blogg! Jeg heter Anine, og jeg blogger litt fra Sudan, der jeg jobber for Røde Kors. Jeg drømmer meg hjem til Norge gjennom bloggen din, og forsøker å holde meg oppdatert på hva som skjer i hjemlandet. Men det jeg liker best med bloggen din er uten tvil det jeg oppfatter som en ufattelig modig ærlighet.
  Takk for at du tør! 🙂

 167. Eg har lese bloggen din over lengre tid nå og kommentert innimellom, utan å legge merke til denne fana. Det har ikkje vore meininga å luske rundt utan å presentere meg.

  Eg er ein utvandra rogalending i Oslo, litteraturstudent og ivrig blogglesar og småbloggar.

  Eg liker den åpne, ærlege og modige måten du skriv på. Ikkje minst fordi du våger å sette ord på så mykje av det eg eg ikkje vil innrømme at eg også har tenkt på.

 168. Tryna inn i bloggen din da jeg researcha litt om «innvandrerroman». The Arrival må jeg tydeligvis sjekke ut! Kan faktisk være noe jeg leter etter. Om ikke annet så er det mulig den er et friskt pust i prosjektet.
  Jeg heter Halim, er 37 år, skriver mindre enn jeg burde og er for tiden på slanker’n. Prosjektet her er i en startfase, så får vi se i hvilken retning den slenger oss -om den kommer seg ut av startgropa vel og merke.
  Sånn, da har jeg presentert meg sånn nogenlunde, så slipper å pådra meg unødig dårlig samvittighet 🙂
  Ha en knall dag, Ida,

  -Halim

 169. Eg snubla innom i dag, og likte alt eg las. Target women, serieanalyser og snåsafrustrasjon. Ein lettelse. Din fining! Send meg ein mail, eg har ein idé som kanskje kan vere av interesse.

 170. Jeg har prøvd å introdusere meg selv tidligere, men uten hell. Prøver igjen ☺
  Jeg er minst dobbelt så gammel som deg. Har svennebrev i portrettfotografering. Har litt akademisk utdannelse( idéhistorie, sosiologi, litteraturvitenskap og forfatterstudiet i Bø). Holder skrivkurs for folk over 60 og søker jobb som nattevakt (foreløpig uten hell ;o). For tiden ser jeg lyst på livet

 171. Jeg er ung, poetisk, naiv, drømmende, rotete og særdeles somlete. Umulig romantisk og skriblete.

  Jeg liker gamle bøker med gamle permer og gammelt språk. Rotete loft, myke puter, støv, t-badeholdeplasser og ikke minst havet. Hav hjelper mot alt.

  Det var i grunnen ganske tilfeldig at jeg snubla over denne bloggen i dag, har aldri egentlig lest blogger før. De handler som oftest om klær, og jeg har nok problemer med å rydde opp i mitt eget klesskap. Men denne bloggen fant jeg altså da jeg i dag lagde min egen blogg (http://kirseblogg.blogspot.com/). Denne likte jeg. Hva mer trenger jeg å si? Vi snakkes!

 172. hei, du har mye spennede stoff. Fant deg på Vårt Lands «verdiblogg» og likte veldig godt ditt klare standpunkt. Ta vare på ideene dine. Du har mye – og jeg gleder meg til å følge med på bloggen din.

 173. psykologstudent på ntnu, men fortiden i brisbane. leste akkurat gjennom samtlige «galedamen» innlegg. det var mye. og interessant.

 174. /lurk

  Hei, du! Nå har jeg lest bloggen din ei stund (husker ikke hvor jeg fant den, men det var nå et sted på internett…), så kanskje det var på tide å kommentere her…?

  Er vg3-elev på formgivingsfag, og favorittboka er Ringenes Herre. Neste år skal jeg på folkehøgskole og lære meg aikido.

  Synes du skriver mye spennende her på bloggen =)

 175. Heihei, jeg heter Lise og er relativt ny leser av bloggen din. Har vært innom en del ganger tidligere, men ikke på… regular basis.
  Men! Det tenker jeg det skal bli en slutt på, for jeg liker kjempegodt å lese den, selv om jeg som flere ikke er så flink til å kommentere alltid. Men det skal det bli en slutt på.

  Jeg er 20 år og tilbringer det meste av tiden min i dansesalen. Når jeg ikke danser leser jeg Mummitrollet, Harry Potter, Veronika vil dø, Sirkusdirektørens datter eller noe helt annet. Når det gjelder bøker er jeg relativt altetende, alt fra personlighetsutvikling til… poesi. Styrer unna krim og kokebøker.

  Ganske kresen i min musikksmak til tider, liker musikk som Feist, Beirut, Air, Joni Mitchell, Thomas Dybdahl, Thom Yorke og Ane Brun.

  Er selv variabel på bloggfronten, men er inne i en god stim. Blir kanskje mest lesing og mindre skriving, men liker begge deler.

 176. Mye for meg å lære her på dette området … men den som ikke prøver finner heller ikke så mye morsomt! Havnet litt tilfeldig inn på din blogg, og den er imponerende… Jeg er vel et bittelitt sånn konkurransemenneske som både blir misunnelig, men som også klarer å beundre andre da, heldigvis.. så leste jeg linken som førte meg til «bloggtips» 🙂 Jeg har en lang og kronglete vei fram, men jeg tror veien er både interessant og morsom/underholdende.
  Vi «snakkes»? .. og du: Wish me luck! 🙂
  Kari Anna – en skikkelig bloggfersking!

 177. Har nylig kommet over denne bloggen, etter tips fra andre, og er frelst. Jeg beundrer både HVA du skriver om og HVORDAN du skriver. Det var innlegget om mobbingen som fikk meg til å sperre opp øynene for bloggen din.

  Men det var jo ikke deg, jeg skulle snakke om. Det var meg, det. Jeg er en smånerdete studiespesialiseringselev på seksten år. Egentlig er det ikke mye å si om meg i et slikt introduksjonsfelt, du er nok en mer spennende person enn jeg er. Når jeg ikke sitter her og beundrer skriveriene dine, knotter jeg som oftest på mitt eget tastatur, i stor iver over å poste enda ett nytt innlegg på gruo.blogg.no. Ellers er jeg en liten Twilightfjortis innerst inne, men det snakker vi ikke så veldig høyt om.

 178. Mylian er navnet jeg lystrer. Jeg har ikke sokker på meg enda, siden det er lørdag.
  Jeg begynte i midten av mai å blogge, og ramlet da over et par spennende blogger, deriblant din. Siden da har man vært leser.
  Jeg leser fordi den er spennende, ærlig og sjarmerende, og ganske ulik min egen!

  Mylian

 179. Fant deg gjennom Andrea (sikksakk) på Twitter, og derfra kom jeg meg hit. Leser bloggen din fordi jeg synes det er herlig å lese blogger på norsk, og fordi du er en barsk dame (og sånne liker jeg).

  Jeg leser mye, men synes det er vanskelig å bestemme meg for en yndlingsbok. Jeg er veldig glad i His Dark Materials-trilogien til Philip Pullman, ellers liker jeg måten Erlend Loe skriver på. Jeg studerer lingvistikk og vasker hybelen min gullende ren hver uke.

 180. håh, jeg er en slik en stalker, som leser bloggen din jevnlig, men aldri legger igjen kommentar. men jeg liker bloggen din. den er et fint alternativ til de fleste andre kjente norske blogger. og ettersom jeg selv har en tendens til å bli paranoid av å ikke vite hvem som leser bloggen min er det kanskje på tide at jeg begynner å legge igjen noen spor.

  navnerunder pleier å gi meg kaldsvette og totalt panikk. kanskje jeg har en smule sosial angst eller noe. men jeg heter eirin, lever for poesi og lukten av bøker. litteratur er livet mitt og jeg hadde ikke klart meg uten å få skrive selv. jeg skrev så mye at læreren min ba meg utsette å fullføre videregående og heller ta meg et år på skrivekunst. så det gjør jeg. og så hører jeg på janis joplin og er sånn derre miljø og dyrevernaktivist.

 181. Fant deg i går gjennom siden til partiet Rødt. Jeg likte bloggen din etter noen få gjennomlesninger av dine innlegg. Kommer til å følge deg i tiden fremover.

  Meg selv. Kommer fra Lofoten, har fire barn, gift, er en blanding mellom anarkist og komunist, om slik går ant. Er student. Har en drøm om en gang å drive et økologisk selvbærgings gårdsdrift som på siden skal drive med grønn omsorg, leksehjelp, SFO og frihetsskapende arbeid i alle varianter. Har også en drøm om å en dag gi ut mange bøker, jeg har sommerjobb som smed på et vikingmuseum og jeg synes livet er forvirrende og absurd. Jeg er evig taknemelig for å ha blitt født i et rikt land, men har fått øynene opp for at det er min plikt å dele med de som ikke er like heldig som meg. Derfor stemmer jeg Rødt.

 182. Jeg hater å presentere meg selv, men jeg heter Yvonne i virkeligheten. Jeg har tre par converse-sko og altfor mange sokker som ikke har en partner. Jeg er innom bloggen her flere ganger daglig, bare for å sniklese litt. Selv blogger jeg i vaskebøtta. Ellers kommer jeg fra Trondheim, mangler bart, skinnvest og mokkasiner. Liker ikke hjemmebrent. Og så syns jeg du er en skikkelig tøffing, Ida. Ordentlig barsk.

 183. Hei!

  Nå vet jeg egentlig ikke hva jeg kaller meg, men noen sitter visstnok med et inntrykk av at jeg kalles for Tore. Jeg forsøker meg på satire, men hittil har det ikke vært så vellykket. Så dermed vil jeg fortsette med dette inntil jeg lykkes.

  Jeg er egentlig en ganske enkel mann som gledes av humor, litteratur og politisk ukorrekthet med noen innslag av barnslig trass. (Men jeg er høflig mot alle som skriver kommentarer på bloggen min.)

  Favorittforfatterne er mennesker som Saramago, Goethe (Den unger Werthers lidelser er et mesterverk) og Karl Marx, mens på humorsiden er jeg til tider en litt for stor beundrer av Kierkegaard.

 184. Hei!

  Hørte deg på Grand og ble veldig imponert over ditt mot og hva du har fått til! Leste om boka di nå også, og ble veldig glad da og:-) Jeg har lenge vært opptatt av at mye litteratur om sex for jenter formidler at det viktigste er å lære seg å sette grenser og si nei. Det er også viktig, men jeg har savnet hva jeg kaller Sexpositiv litteratur som formidler mer lyst, kunnskap og glede. Mer skamløst og livsbejaende! Jeg synes det er like viktig at jenter lærer seg å si JA til sex og å formidle hva de trenger og hvordan de vil ha det. Flott bok, Stå på!

 185. Hallo!

  Eg ramla inn på bloggen din ein novemberdag i 2007, og fann ein herleg introduksjon til Saussures lingvistiske teoriar. Sidan har eg vore ein meir eller mindre sporadisk lesar. Eg beundrar boka di og arbeidet du gjer, og nyttar elles mykje tid på språk, litteratur og mat. Av di eg òg er vorten litteraturstudent i Trondheim med tida, har eg skjønt at vi har nokre felles kjente. Difor les eg bloggen din ofte, og blir inspirert.

  – PE

 186. Eg har blå korte sokkar (egentlig nesten alltid svarte, men ikkje raude strømpar i alle fall). Er standart og kjedelig på mange måtar, men samtidig full av alle opplevelsane livet har fått meg til å ramla oppi. Studerer regnskap, og funderer på alt det rare som er inni meg og menneskene rundt meg. Likar NRK P2 og bloggen til VirrVarr – begge deler gir meg input som ikkje RadioNorge eller KK kan komme i nærheten av.

  -RK-

 187. Hei hei!

  Eg er Kari Lovise, 21 år. Vart rettleia hit av Caro, og/eller Marianne. Er sporadisk lesar, men synest det du skriv er bra.

  Nett no irriterar eg meg over to kleggbitt på venstre legg…

  Eg studerar bioteknologi på Ås, skal byrja på 2. året til hausten. Ellers spelar eg klarinett og tilbringer alt for mykje tid med å gjera andre ting enn rydding og lekser. (nett no skulle eg rydda) Likar bøker, om enn ikkje å fullføra dei 😛

  Eg skriv like sporadisk som eg les, hovudsakleg kort om kvifor eg ikkje skriv meir.

  Stå på vidare 😀

 188. Jøss, så mange som hadde presentert seg her, da!
  Jeg presenterer meg ikke med nick, så du ser hva jeg heter. Jeg fant bloggen din da din kjære svigermor reklamerte for ditt kandidatur i Tordenbloggen i … var det i fjor? Eller i forfjor?
  Uansett, jeg ble øyeblikkelig fanget av både stil, innhold og utførelse, og er stadig innom her for å få påfyll og bli litt glupere.
  Ellers er jeg noenogfemti, sosialarbeider, jobber i det offentlige, er hagegal og veldig jålete, og er svært glad for å slippe å ha på sokker.
  Musikk er voldsomt viktig for meg. Noen ganger blogger jeg litt musikk også.
  Yndlingsbok varierer med hva som for tiden befinner seg på nattbordet, så pt er det Eirabu-boka til Avil som troner der oppe, og så tror jeg jeg må ha med Olav H Hauge. Det meste av ham.

 189. Hei!
  Fann bloggen din då eg kjøpte boka di. Fin bok og fin blogg! Gler meg til kvart innlegg:-)

  Eg er 32 år og svært kreativ om natta. Skulle ha lagd meg for lenge sidan, men må berre finna ut korleis eg kan fletta med telefonledningar fyrst. Eller korleis eg kan skjera i ei plastkanne: er stikksag det beste?
  Jobbar med musikk på dagtid og les Biltema-katalog på kveldstid. Elskar bading, youtube, kjærasten min og science fiction.

  Vonar du er frisk frå infeksjonen din og at sola skin der du er:-)

 190. Yey! Så artig!

  Mitt namn er Isabel, ofte kjent som regnboga på nett, utan at eg har ein blogg som er nyttig for andre enn meg sjølv og dei som bryr seg om meg. Men eg kosar meg likevel. Eg er fødd i 86, men klarar likevel ofte å bomme på alderen min. Eg var nitten til eg var tjueto og hoppa opp til tjuefire.

  Utanom å lese bloggar og å skrive litt på min eigen blogg, så driv eg ein del med studentpolitikk og partipolitisk (av typen SV) politikk, heng med den vakre kjærasten min, som faktisk heiter Ida (flaks for meg) dei vakre venene mine, går på teater og prøvar å jobbe litt på leikebutikk innimellom at eg studerar. Eg studerar slik at eg til slutt skal bli lærar, og i går fekk eg bekrefta at eg kom inn på master i dramapedadogikk, så då blir eg nok dramalærar om ikkje alt går sheis på vegen.

  Det er lenge sidan eg har lese ei skikkeleg bok, då eg ikkje har samvit til å lese anna enn pensum i skuleåret, men nett no driv eg på med Egalias døtre som eg elskar, og då eg var mindre elska eg Jostein Gaarder sine perler. Til slutt endte eg ikkje berre opp med å ha om han på særemne sjølv, men eg fekk vetlesysta mi til å ha om han òg. Eg går sjeldan med like sokkar, bortsett frå viss det er såkalla pyntesokkar som går til langt opp på beinet. Elles meiner eg at ein sokk er ein sokk, og er nett nøgd med det. Viss eg kunne velge ville eg uansett alltid gått barbeint.

  Eg snakkar alltid alt for mykje, og dette er eit døme, så no skal eg faktisk gi meg.

 191. Hei og hå! Mitt navn er Andreas, og mitt gavn er blasfemi og denslags. Metallhode og bergenser. Kom nylig over denne aldeles utmerkede bloggen, og holder for tiden på å lese gjennom hele. Har en egen blogg, http://blasfemiskeytringer.blogspot.com, som oppdateres altfor sjeldent fordi jeg leser altfor mye, og dem jeg leser klarer alltid å si ting mye mer elegant enn meg selv. Sånn som du.

  Bruker alltid svarte labber. Så det så!

 192. Jeg fant bloggen din gjennom en annen blogg jeg følger, og jeg tror jeg er fortapt (eller kjøpt, hvilket ord som enn måtte passe her). Jeg skal legge til bloggen din i «Digge blogger»-lista mi og på Bloglovin, slik at jeg kan lese hver gang du legger ut noe nytt.
  Hvis jeg skal gå gjennom alt du har skrevet før, kommer jeg til å bli sittende. Jeg skal gå gjennom noe av det (mye av det, mener jeg, selvsagt), men det kommer til å ta sin tid. Inntil da skal jeg glede meg til neste gang du legger ut noe, og kanskje oppdatere min egen blogg litt.

  Bloggen min er vel egentlig som alle andre amatørblogger. Jeg skriver om akkurat det som faller meg inn og interesserer meg;
  – Foto (spesielt naturbilder)
  – Mat (inspirerende oppskrifter og rar mat jeg lager)
  – Ting jeg gjør (helt vanlige ting som alt omfatter å nyte livet)
  Av og til (hittil kun ett tilfelle) har jeg kunkurranse, med små søte premier.

  Når jeg ikke sitter på dataen er jeg en livsnyter som fra før har lagt bakt meg en årsenhet i norsk tegnspråk, og står på terskelen til å begynne på min bachelorgrad som førskolelærer med fokus på natur og friluftsliv. Foruten det tar jeg bilder med mitt bittelille (!) speilreflekskamera, underviser ungdommer om seksuell helse (Røde Kors Ungdom) eller ser på en av mine firehundre filmer sammen med kjæresten.

  Innledningsvis nevner du som eksempel at jeg kan skrive hva som er favorittboken min, så da kan jo jeg nevne det avslutningsvis. Det er Beatles av Lars Saabye Christensen, som forøvrig skal filmatiseres nå.

  Ha en fortsatt fin dag :o)

 193. Bloggen din kom jeg over via twitter. Noen jeg fulgte fulgte deg. Enkelt og greit. Litt sånn jungeltelegrafen. Du var dessuten mitt første møte med bloggtilværelsen, og gjorde at også jeg ramlet utpå. Med dine humoristiske, alvorlige, ærlige og samfunnsengasjert innlegg favner du de mange og inspirerer til dialog!

  Presentasjonsrunde er presentasjonsangst! I korte trekk: 36 år gammel! tobarnsmamma, lærer, litteratur og tullemedord entusiast, samt kampsportfreak (jobber hardt for å nå det svarte beltet :D), det er meg sånn omtrent. Er sosial og pratesjuk som bare det, og like asosial når jeg føler for det. Befinner meg altså i kategorien mennesker som faktisk også triver godt og greit i eget selskap.

  Favorittbok er et håpløst prosjekt. Men en av de helt store må være Forbrytelse og Straff, den leste jeg noen vinterkvelder da jeg var 16, og siden har den fortonet seg som et stort utropstegn i min verden.

  P.S: Liker tilværelsen best uten sokker!:D

 194. En jente i midten av 20-årene. Fikk anbefalt Virrvarr-siden av en god studievenninne som har jobbet i psykiatrien i flere år. Legene og fagfolket sier jeg er dypt deprimert, sammenlinger meg med fysisk syk som å ha knekt to bein og minst en arm, pleietrengende og sengeliggende. Jeg liker ikke den sammenligningen, men det er nå det de har sagt.

  Synes det er fint å lese hva folk mener om ting og tang innenfor psykiatrien. Jeg står midt oppi det selv og skjønner i grunn svært lite av det. Kanskje kan jeg bli litt klokere av å lese her hva folk liker og ikke liker og mener og ikke mener. Savner ofte å bli forstått, men det er ikke så lett når jeg ikke forstår selv.

  Jeg savner å ha noen gode hobbyer som jeg kan bruke som litt tidsfordriv. Eier ikke tålmodighet og ikke er jeg så kreativ heller. Men jeg ønsker jeg kunne vært. Kanskje kan man alltids lære.

  Det finnes alltid noe man kan si om seg selv, men noen ganger der det ikke så lett å få det til likevel.

  Jeg prøver å ta en time om gangen, leve litt i øyeblikket. I alle fall slik ting er nå. Jeg prøver på mye. Mye går galt, noe går bra. Nå har jeg hvertfall funnet en nettside som jeg kan lese om folk som har noe å mene om ulike psykdommer og psykehus og psyke tilstander og slike ting. Det er en ting som har gått bra. Takk til Virrvarr som har laget denne siden.

 195. Hei!
  Jeg har vært passiv leser av bloggen din i snart et halvt år nå, og har vel lest nesten alle innleggene dine. Jeg liker så godt det boblende og brusende språket ditt. Og så sier du mye smart, jeg er ofte enig, av og til uenig. Jeg skal nok dukke opp i kommentarfeltet ditt etterhvert.

  Jeg er spesielt glad i stoff om psyke og sånt. Jeg kjenner meg igjen i mye, selv om jeg ikke er bipolar selv. (etter det jeg vet ihvertfall)

  En av yndlingsbøkene mine er «Elskeren» av Margeruite Duras. Jeg har stort sett bare svarte sokker, hvis ikke ville jeg aldri hatt like. Jeg har alltid en liten kul i hodet eller en blåflekk jeg ikke helt vet hvor kommer fra, for jeg er litt sånn til alle kanter, både inni og utenpå.

 196. Hei ! Jeg er en fransk leser (bor I Paris), og fant bloggen din for noe dager siden gjennom en annen blogg, da jeg søkte informasjoner om Eva Joly, vår ny representant I EU-parlementet : jeg lurte om hva hun har akkurat gjort I Norge og Island mot skatteparadiser, og hva nordmenn tenker om henne. Har ikke funnet noe verdifullt ennå. Kan noen litt hjelpe meg om temaet ?

  Jeg først dro til Norge, da jeg var 18 år gammel, lenge siden. I Østlandet, møtte jeg per sjanse fantastisk mennesker, med hvem spiste jeg geitost for første gangen, og den smaken minner meg om Norge som mitt tenårig tapt paradis (you, a place full of angels!). Derfor mitt kallenavn «geitost», som er litt idiotisk og meget sentimental, like meg selv, sannsynligvis..

  Jeg snakker Norsk ikke bra, men gleder meg å lese den, og prøver å skrive litt også, selv om det er ikke lett. Jeg håper å lære mer av det norske samfunet takk til din imponerende blogg og de ulike kommentarene, som er både hjernen stimulering.
  Tusen takk for dem alle. Vennlig hilsen fra Frankrike til deg og alle leserne.

  1. Synes du snakker veldig bra norsk, kanskje du er for selvkritisk?
   Jeg hadde fransk i 2 år , men trenger masse lærdom. Det er et vakkert språk, fransk. Men jeg er også forelsket i engelsk..
   og spansk..og italiensk..

   1. Neida ! Det er ikke å være selv-kritisk, når man ikke kan finne det riktige ord for å uttrykke hva man mener, det er bare avmektighet ! Og du, som alle som lærer et fremmedspråk, har sannsynligvis kjent denne irriterende følelse, ikke sant ?
    (egentlig jeg føler det for ofte i mitt morsmål også!)
    Takk for snille kommentaren.

 197. Har lest bloggen din en stund, jeg fikk den anbefalt gjennom Ellinor, en kveld ute sammen allmenn litteratur-gjengen i vår. Har anbefalt den til mange andre folk, og begynte selv å blogge litt på grunn av bloggen din, og hvordan du tar blogging til et annet nivå enn offentlig-dagbok. Har bare såvidt nylig opparbeidet nerver nok til å faktisk kommentere, siden jeg er kronisk lurker på nettet.

  Som sagt så studerer jeg da altså allmenn litteraturvitenskap, skal begynne på master til høsten, er bokfrelst av dimensjoner, og supergeek, elsker alt fra gamere og kulturen/språket deres, diverse webcomics, nerdete tskjorter, å bruke for mye tid foran pcen og å lære, omtrent hva som helst. Og opp og ned i mente.

  Favorittboken min er Den Uendelige Historie av Michael Ende, men når jeg skal begynne å tenke meg om på bøker som betyr mye for meg så blir lista så lang så lang. Jeg syns det er urettferdig å ikke nevne alt av Neil Gaiman, Jasper Fforde, Lovecraft, Nabokov osv osv. Akkurat nå er sokkene mine herlig stripete, en gave fra brodern og dama hans etter de kom hjem fra Newcastle, sammen en samleboks av Tarantino, og en fantastisk pirat-tskjorte, der cross bonesene er gitarhoder, da jeg i tillegg til alt anna er rockefrelst chick og pirat på webben. Woo!

 198. Kom over bloggen din helt ved en tilfeldighet. Etter å ha lest litt tror jeg kanskje ikke det var tilfeldighet likevel. Hvem vet.

  Jeg er en dame/jente/fru/kjerring på 30 år som prøver å finne ut hvem jeg er. Det er et stort og vanskelig prosjekt. Mange tårer – av mange grunner. Det aller beste jeg vet er humor.

  Avataren som ble valgt til meg likner meg ikke særlig sånn på utsiden, men det er en slående likhet med den galningen som bor der inne bak skallet mitt 😉

 199. Jeg vil gjerne være anonym fordi jeg ikke vil legge igjen link til bloggen min her.

  Jeg har lest bloggen din en stund, men er desverre ikke så veldig flink å kommentere. Jeg har selv diagnosen bipolar 2, og selv om den er svakere enn din diagnose kjenner jeg meg utrolig godt igjen. Selv tørr jeg ikke å gå ut med diagnosen enda, fordi jeg er bare 16 år og mange ting kan endre seg. Jeg er og trener for et jentelag innenfor en sport (jeg er litt overdrevent redd for å bli gjenkjent) og jeg er redd for at det skal endre ting der derosm jeg går ut med det. Jeg føler også at jeg ikke er «moden» nok til å få ut med det enda.

  Men jeg liker bloggen din utrolig godt, og jeg skal prøve å få kommentert av og til!
  Det er utrolig godt å lese bloggen din!

 200. Hei du 🙂 Vært her inne noen ganger nå, og finner bloggen din veldig interresant. Det er ikke så lenge siden jeg begynte å blogge og har ikke funnet noe spesielt å blogge om. Så da blir det mye tanker om litt av hvert, spesielt tanker rundt mitt eget liv. Håper du stikker innom en dag! En flott blogg du har her! Kommer til å stikke innom flere ganger. Håper det er greit at jeg legger deg til over listen av blogger jeg leser?

  Mvh Kate

 201. Grøftekanten er en dame, drømmer og en datter av noen. Veldig glad i mat, spiser mye, selv om hun egentlig ser ut til å ligge på grensen til anoreksi i perioder.

  Å nevne en bok er umulig, jeg har et par tusen å velge i mellom.

  Jeg vil egentlig være noe annet enn det jeg er, vil gjerne alt og litt til. Ellers elsker jeg å sysle med koder satt i system. Og mitt favoritt-programmeringsverktøy er Notepad 😀

  Mitt favorittoppholdssted er på den andre siden hvor gresset er grønnest.

  ….og jeg kommer ofte snikende inn hit for å lese noen velskrevne ord. Dine ord er alltid velskrevne uansett tema, med en snert av humor og ironi.

 202. Jeg er 33 år gammel velbereist bygdakjerring som elsker kunst og musikk. Har resept på rødvin istedet for Abilify, siden jeg ikke liker å gå rundt med en grå klut på hjernen.

  Ramlet innom bloggen din da jeg søkte på stoff om mentale lidelser, da jeg selv er bipolar og vet hva psykose er for no rart.
  Tror jeg setter pris på ærligheten din best, men du skriver veldig fint og humoristisk og.

  Er konservativ selv, men dømmer ikke folk nord og ned hvis de stemmer Rødt. Og det er interessant å gå inn i hodet på en ung dame med revolusjonære tendenser:) En av grunnene til verdens dårlige tilstand er dårlig kommunikasjon. Vi må orke å høre hverandre.

 203. Hei. Jeg har akkurat oppdaget denne bloggen og det ser ut som akkurat noe for meg. Jeg er lei interiørblogger og kjedelige dagbøker, og syns det er mange måter å fortelle om noe på så det ikke blir så kjedelig. Denne bloggen skal jeg jammen følge med på.

  Jeg blogger selv helt uformelt, om den er så bra er nå en annen ting, men jeg er nå fornøyd. 🙂
  Gleder meg til mange leserstunder her inne.

  1. Noe av det beste jeg gjorde var å kutte ut de «populære bladene» og begynne på min egen reise. Du vet selv hvilke bøker, webpages du trenger, bare kjenn på det. Jeg er nå en åpen person, og jeg vokser hver dag. Er helt fersk her også – ha en god tur og ikke vær redd for kontakt! «Og lang, lang tur..» – Dum Dum Boys

 204. Hei, jeg datt over bloggen din i kveld, og har brukt altfor mye tid i kveld på å lese fra arkivet ditt. Du imponerer meg.
  Vi er like gamle, jeg studerer nordisk språk og litteratur, ville vel bli forfatter som alle andre, men foreløpig føler jeg meg tom.
  Jeg er også gift, har en datter på 1 år. Har et flott liv, et fælt liv.
  Det tar tid å vende seg til at livet ikke ble slik en skrev om i dagbøkene sine da en var yngre, ikke sant?

  Jeg må tenke litt på dette, fordøye bloggen din litt. Enn så lenge vil jeg bare si at du virker som ei sterk jente.

 205. Hei Ida!

  Har lest bloggen din en stund, og fått med meg den fine boken deres:)
  Jeg husker deg jo fra skolen jeg da, og hvor forskjellige vi var – selv om vi kanskje var litt like (og ganske sikkert har like mange følelser inni oss) 🙂

  Synes det du gjør og har fått til er stort, og at det er imponerende hvor kreativ du er – og at du lar det utfolde seg.
  Når man blir «voksen» ser man klarere arven man har med seg –
  selv har jeg rotet rundt i verden for å finne ut hva jeg skal bli når jeg blir stor – og jeg tror jeg begynner å nærme meg et svar- 😉

  Jeg blogger også, på http://23930.vgb.no/, men er hverken like samfunnsengasjert og flink som deg, eller spesielt utrovert i skriveriene.
  En skjønnlitterær blogg om å finne seg sjæl:)

  Ønsker deg all mulig lykke og hell på veien, og ikke ta meg når revolusjonen kommer;) jeg har blitt snillere!

  Sommerklem,
  Elena

 206. Konbanwa gozaimasu!
  det er Hege fra HU leiern xDD en av ninjaene xP hu som gav deg -hoppe-på-deg-hade-klemmen- xP
  tenkte jeg burde begynne å lese bloggen din….
  Sayonara

 207. hei. eg er ei namnesyster. kjæresta til 232. eg nyttar dagane til å nerda meg, somregel om språk. eg er innom bloggen din med jamne mellomrom, som regel kjem det av gugling. i dag tok google meg inn til dette innlegget: http://hjem.snilldesign.no/virrvarr/2007/04/
  og no lurar eg usømeleg mykje på kvifor (det ser ut til at) du har bytt språk? (eg tykkjer slikt er spanande.)

  (eg har somregel like sokkar, men ikkje slavisk. greier ikkje velja ut EI bok. liker tolstoi, brontë, gardell og skram særs godt.)

 208. Hei, Virrvarr!

  Jeg er en såpass lite ny leser av bloggen din at det nok er på tide å introdusere seg selv. Hmmm. Hvor skal man begynne…

  Som deg er jeg mer enn en smule rød politisk sett, selv om jeg leker med tanken på å stemme taktisk på, hehehum, høyreavvikere (SV) denne gangen, siden Rødt ikke har en snøballs sjanse i mitt fylke. Jens trenger noen til å holde seg i ørene, siden den eneste grunnen til at han er i AP, etter mitt skjønn i alle fall, er at faren hans heter Thorvald.

  Videre er jeg såpass gammel at jeg, om jeg hadde vært en kvinne i en typisk amerikansk sit-com, hadde begynt å bli alvorlig verpesjuk omtrent nå. Av en eller annen mystisk årsak. Jeg har en jobb som holder til salt i såret og øl i kjøleskapet, og trives i grunnen greit med det.

  Favorittbok? Sånt er litt vanskelig å avgrense, for meg er det på samme måte som musikk: Mozart eller Metallica? Ja takk, begge deler! Slikt avhenger av vær og føreforhold. Jaffal. Fantasy som A Song of Ice and Fire liker vi veldig godt. Likeledes sci fi, så lenge det gjøres såpass stilig som f.x. triologien Nights Dawn, skrevet av en snop brite som heter Peter Hamilton. Men virkelighetsnære ting som skrives av Henning Mankell og Stieg Larsson virker også. Av tegneserier ruver sånne klassiske ting som Watchmen, V for Vendetta og Sandman, selv om jeg også lar meg sjarmere rett ned i godstolen av Fables, og frydefullt forvirre av mesteparten Grant Morrison til enhver tid klekker ut.

  Om bloggen din vil jeg si at jeg snublet over den ganske så tilfeldig. Og deretter ble jeg bare værende. Det har litt med at du er flinkere enn meg til å sette politiske problemstillinger i et passende relieff, men minst like mye med alle de andre temaene du blogger om: vekslende interessant, sårt, opplysende, pussig, avvæpnende og ganske så ofte veldig morsomt.

  Det er fint å oppdage at det finnes noen sånne som deg der ute også, og ikke bare sånne db.no-brølaper.

  That’s it, I guess 🙂

 209. Anne-Line, også kjent som ithil eller ithildancer. Jeg følger med på Virrvarrs blogg fordi alle burde følge med på denne fantastiske bloggen.

  Til vanlig (dvs. fra og med 23. august ’09 til juni-ish ’11) studerer jeg dans på Bårdar i Oslo for jeg skal bli danser når jeg blir stor. Og make up-artist. Og fotograf. Og deltidsbibliotekar. Og kanskje bittelitt forfatter?

  Mine yndlingsbok… Gurimalla, må jeg velge? Jeg leser sånn over hundre bøker i året og jeg liker nesten alle! Litterært kresenhet er en rosa ballong.

  Klem!

  PS: Jeg har ikke på meg sokker. Men jeg har på meg Pink Panter-boxere.

 210. Jeg er 16 år, går på danselinja, driver med dans (logisk nok), har alltid lik farge på sokkene mine siden jeg er tidenes kontrollfreak. Jeg liker bloggen din fordi den ikke er som min, bare full av tull og fjas. Men for enkelte er jo det også underholdende 😉

  Jeg prøver å bli mer engasjert i politikk, og å vite litt mer om «krig og fred og sånn» enn mine jevnaldrende som tror at alle blogger er som Ida Wulff sin. Derfor er jeg her!

 211. Eg heiter Ingrid, eg driv mest med politikk, er nestleiar i Raudt og sånn.

  Har lese bloggen til Virrvarr omtrent frå den blei laga, men kommenterer ikkje så mykje.

  Synst det er ein bra blogg fordi den er privat og personleg og samtidig veldig universell, bra måter å sjå ting på, ofte overraskande, og gir gode tips til ting å lesa vidare om.

 212. Jeg har med ujevne mellomrom lest bloggen din, det siste halve året. Jeg er leder på Trondheim folkebibliotek og har også er fortid spm rektor, helse- og sosialsjef og politiker. Jeg synes mange av dine refleksjoner kan løfte den politiske debatten, derfor fikk min partikollega, som er andrekandidat på at stortingsliste, overbrakt dine tips til hvordan leve som bipolar når hun skulle møte å diskutere hvordan vi best tar vare på de som har en psykisk lidelse.
  Jeg gleder meg til å følge deg videre – du er jammen dyktig og kreativ 🙂

 213. Hei Virrvarr!
  Jeg hørte på foredraget ditt på Amaliedagene. Du var helt super! Jeg har holdt på med foredrag om Bipolar lidelse selv i noen år, men ditt var virkelig fantastisk underholdende. Nå har jeg begynt å forske litt på egenhånd på «alvorlige psykiske lidelser», jeg tror ikke det er sykt i det heletatt. Tvert imot; jeg tror det er friskt å ha reaksjonsevne!!! Fortsett å skriv.
  Hilsen «Maria», Brukerlærer fra Blakstad

 214. Hei Ida!
  Har vært hemmelige beundrer av deg, boka di og bloggen din en stund, så synes det er på tide å vise litt folkeskikk og introdusere meg. Er greit å vite hvem man blir stalket av 🙂

  Vi deler navn og alder, ellers er jeg glad i fine mennesker, fin musikk og fine bilder, og det er noe av det min rimelig nystartete blogg
  (chicida.wordpress.com) sannsynligvis kommer til å handle om.

  Liker veldig godt med bloggen din at du skriver personlig og gir leserne en følelse av at de blir kjent med deg gjennom tekstene. Og synes det er utrolig flott at du skriver så åpent om erfaringer rundt å være psyk. Er et tema som uforståelig nok enda er svært tabubelagt, og stemmer som din er viktige for å normalisere og informere. I tillegg er du kanskje norgesmester i å holde bloggen jevnlig oppdatert!

  keep it up! 🙂

 215. Jeg er lysegrønn i denne rare bloggverdenen,soset rundt i mitt eget hjørne en måned og er i ferd med at det finnes et liv etter opprettelse av blogg.

  Eller var det da det sluttet? Livet.

  Min hjerne forsvant en dag i det blå, jeg driver å leter rundt etter den og har laget en egen metode; MariasMetode.

  Bena ble mer eller mindre amputert, men fingrene fungerer sånn passe til at jeg kan fingre med både det ene og det andre mens metoden rusler og går i bakgrunnen.

  Akkurat nå skriver og diskuterer vi makt-avmakt, lege-pasient-forholdet på http://www.mariasmetode.wordpress.com.

  Alle har et eller annet forhold til «legen», de fleste har vært syke. Jeg er doktor og pasient og synes i grunn det er ganske interessant akkurat nå. I morgen synes jeg det er helt pyton-pyton.

  So long!

 216. Hei virrvarr!

  jeg leser bloggen din med jevne mellomrom, og synes den er fin.
  en gang skrev du en post om historien om jesus, og mange andre historier om andre jesuslignede figurer fra andre geografiske omraader og tidsperioder. jeg skulle gjerne lest den om igjhen, men finner den ikke!

 217. Hei!
  Jeg heter Bergljot, er 25 år og har ikke lest bloggen lenge, men er nå fast leser og syns du skriver veldig bra! Har selv en personlig blogg der jeg skriver om meg selv og om livet.. 🙂 bergljotsverden.blogspot.com . Favorittbok? Girl interrupted av Susanna Kaysen og 1984 av George Orwell har satt spor… 🙂 Ellers liker jeg norske forfattere, bl a Tove Nilsen og Erlend Loe. Men dessverre blir det for lite lesning.
  Til vanlig jobber jeg med barn og ungdom! Men jeg vet ikke hva jeg skal bli når jeg blir stor. Vi får se!
  Takk for mange gode innlegg!!

 218. Jeg heter Camilla og leser bloggen din med jevne mellomrom. Er 33, lærer, lesehest, og veldig mye annet. Har vanligvis minst mulig sokker, men hvis jeg har er de svarte. Akkurat nå har jeg en bar fot, og en med bandasje fordi jeg har ødelagte tær:(

 219. Hei! Jeg heter Katrine, er 18 år og har hatt det vanskelig før, og det var vel derfor du gjorde et inntrykk på meg. Jeg leste tilfeldigvis om deg i et blad en gang, om sykdommen din og utdanningen din, og jeg syns det er veldig kjekt å høre at man kan ha det bra selv om man har det vanskelig. Jeg har aldri fått noen diagnose, men har gått i terapi lenge. Men det eneste jeg lurer på er egentlig hva mannen din mener om sykdommen din. Er han støttende? Hjelper han deg på noen måte? De siste kjærestene mine har ikke tålt det presset jeg setter dem under, skjønner du, og jeg lurer på om jeg noensinne vil finne noen som «forstår» meg og støtter meg uansett hvor mye og ofte jeg får sammenbrudd og humørsvingninger og sånnt. Jeg er bare 18 nå, da, men liker å tro at en eller annen kan falle for nøyaktig den personen jeg er, skjønner du?

  Veit ikke hva jeg egentlig skal skrive her, men jeg er veldig glad i å lese bloggen din, når jeg har tid vel å merke.

 220. … og plutselig oppdaget jeg «Introduser deg!» – og følte meg litt som en stalker.
  Jeg er novise i bloggverden, og stadig innom siden din. Jeg liker modige, sterke, humoristiske kvinnfolk, med litt bagasje å dra på. Der ser det ut til at du er.
  Jeg har oppdaget gleden og frustrasjonen i det å skrive. Og er blitt skrivoman med gedigen skrivesperre. Jeg håper ny blogg skal bidra til å åpne «skrivekøen».
  Hei til deg fra meg;
  Gunnhild, uten sokker 🙂

 221. Jeg er Ulrikke, jenta bak bloggen Ask for Answers.
  AFA har i likhet med Roteloftet èn rød tråd; jeg har skrevet alt sammen. Det finnes ingen nisje. For en rotekopp som meg er det umulig å slå seg til ro med bare noen temaer.. Jeg vil jo skrive om alt!
  Nok om det.

  De siste dagene har jeg brukt timesvis på å lese gjennom bloggen din. Jeg er ikke helt i mål enda, men snart har jeg les hver eneste bloggpost. Hurra!
  Jeg beundrer deg. Du er så ekstremt dyktig! Takk for all kunnskap og inspirasjon du har gitt meg, Virrvarr; Og lykke til videre med all skriving, og alt annet du måtte finne på i fremtiden 🙂
  Det er beundringsverdig å tenke på hvordan du har kommet deg igjennom alt du har opplevd. Jeg har sittet med klump i halsen, mens jeg har lest om voldtekten, mobbingen, selvmordsforsøkene og det andre vonde du har vært igjennom.

  Jeg har, i likhet med deg, vært innom psykiatrien lenge. Har fått diagnosene «blandet angstlidelse» og «depressiv lidelse,» men holder nå på med å bli utredet for Bipolar-lidelse.

  Bloggen din er uten tvil Norges beste. Ingen over, ingen ved siden!

 222. wow….sykt… litt underlig å lese ett par linjer du har skrevet for så å bli bombadert med bilde ideèr….kult!!!! info om meg : jeg er sykt opptatt av halloween , har mange sokker og passer alltid på att parene matcher (noe må jeg da kunne kontrollere) ELSKER dommedags filmer!!!! og filmer om psykiatriske…. gla i familien min!!!

 223. Okai. Siden jeg er innom her såpass ofte ska du få litt om meg også:
  *Drar i kupatter to ganger daglig og holder neglene så korte at de ikke får møkk under. Økologiske kupatter, sånn bare for å brife.
  *Er fagforeningspamp i Bondelaget, og blir litt sår hver gang jeg får høre fra forståsegpåere at jeg dermed automatisk motarbeider økologisk landbruk. (For den med gullfiskhukommelse, se asteriks over).
  *Frelst på SF fra Asimov via Lessing tilbake til Adams, Fantasy fra Tolkien (men aldri, aldri «comparable to Tolkien») med et lite dykk nedom HPL’s Chutulu til jeg ble vasket i land på Eirabukysten, hardkokt krim, velskrevne romaner og gode noveller. Hamsun ble desverre ødelagt med drapet på og den påfølgende dissekeringen av frk. Victoria i -94. (Herrejesusifemte, er det så lenge siden jeg var russ?)
  *Har to unger og en konemor som jobber mindre og tjener mer enn meg
  *Har såpass lite nettfantasi at jeg underskriver med initialene mine.

  KEE

  1. hehe….e forstod ikkje halvparten av det du skreiv 😀 morsomt 😀 men økologisk er bra!!!!! også hamsund….ehe…ikkje d att e he lest nåke ta han, men ser på mej sjæl som altvitande….(ironi) etterfult av en sjelfullt rap….

 224. Murmel her, 31 år fra Bergensområdet…egentlig forvokst fjellgeit, men flyttet til Bergen i alder av 16, så jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle meg…Jeg snakker rart, hvertfall!
  Jeg snublet over bloggen din helt tilfeldig tror jeg, mulig via en annen blogg. Det første jeg så, var din fantastiske samtale med hjernen din….og da var det gjort! 🙂
  Jeg kjenner meg veldig godt igjen i mye av det du skriver, selv er jeg ikke bipolar, men jeg har PTSD, og jammen kan jeg fortlle deg at mange av trekkene ligner bipolar!
  Konvertitt, barnslig, lattermild og skravlete…jeg har MYE på hjertet, selv når jeg ikke har en døyt å formidle…derfor blogger jeg.
  trebarnsmor og ekstremt surrete…noe feks sokkene mine bærer preg av 😉
  Jeg blir superengasjert i ting, og er det til jeg finner noe annet å engasjere meg i…. Alkymisten er den siste boken jeg lot meg begeistre vilt av 🙂
  Nå som jeg har introdusert meg, får jeg kanskje begynne å kommentere litt og 😉

 225. Jeg er en alv som synes du har en interessant og til tider morsom blogg. Skal jeg skrive om meg selv? Hm.. Jeg har lagt inn link til bloggen min der jeg er anonym så jeg kan ikke si hva jeg heter og sånn, men jeg er glad i sjokolade og stortsett ganske trøtt.

 226. hmmm…e fekk en mail frå dej, å ej e ett distrè rotehaud….he ikkje peil på ditta rotet her….emmm…hm…du he en veldig arti blogg hvertfall 😀

 227. Hei.
  Marius heter jeg. 20 år. Liker sci-fi og fantasy, både i litteraturen og visuelt. Kjempeglad i musikk av de fleste slag.
  Blogger litt nå og da, og har nettopp begynt å skrive for Teknomagasinet.no.
  I skrivende stund er jeg arbeidssøker og det er ikke bare gøy.
  Jeg liker å være barbeint, og har sko som ville kledd bestefaren min.
  Har en kjempegod kjæreste.
  Håper å en dag kunne leve av ting jeg sier, skriver, lager og spyr ut, også kjent som kreativitet.
  Liker å holde meg innenfor de sosiale mediene, og leser blogger som interesserer.
  Jeg klager ofte på skrivefeil, dårlig engelsk og liker ikke ignorante mennesker.
  Jeg vet ikke hva mer jeg skal skrive, så jeg stopper..

  Her. —>.

 228. Hei Virrvarr! Salander her 🙂 Tenkte bare si jeg har byttet nick og blogg. Også kom jeg på noe morsomt! Hva om du lodder ut sexleketøy signert av deg?!

 229. Jeg heter Peter Walseth, er jo selvfølgleig ikke kjent for noe som helst, men er sentralstyremedlem i KrFU, landstyremedlem i Europeisk Ungdom og er vara til bystyret i Oslo.

  Før gikk jeg (nesten) alltid med forksjellige sokker, men nå er jeg gift. Min Anne-Lene, som jeg blogger sammen med, har fulltids omsorg for meg.

  Jeg elsker politikk, bøker, fotball og kona.

 230. Jeg er en jente som liker å snoke rundt på bloggen din. Kjæresten min er diagnosert med bipolar lidelse så jeg prøver å lære litt mer om dette. Synes det er fint å lese om dine rutiner og hvordan du takler sykdommen.

 231. Åkey da, får vel introdusere meg også.

  Jeg heter Karoline F, og skriver for tiden masteroppgave i engelsk litteratur på Blindern. Jeg bor med andre ord i Nils Treschows hus, og begraver meg i feministisk dystopisk litteratur.

  Jeg er storfan av bloggen din. Du har oversikt, og du kan skrive. Det er et lyspunkt i hverdagen å se at du har oppdatert, for du kommer med så mye inspirasjon og innsikt. Du er beundringsverdig åpen, mer enn jeg noen gang kommer til å våge å være offentlig. Vi deler dessuten de fleste oppfatninger om feminsime. Det gjør meg alltid like glad å finne noen som er enig med meg, ettersom det så mange som ikke gjør det.

  Takk for meg, og stå på videre. Feminist- og forfatter-Norge trenger deg. Sårt.

 232. Heisann! Mitt navn er Sofie, jeg er tjue år, bor på Nesodden. Jeg leser bloggen din fordi vi har mange felles interesser og verdier, og jeg syns at du skriver utrolig godt og engasjerende.

  Jeg vil fortelle at jeg ikke har noe liv, og at det eneste jeg gjør er å spille Tetris og spise sjokoladepudding.

  Hei så lenge!

 233. Hei, gleder meg kjempemasse til du kommer på besøk i klassen min neste tirsdag. Du er så åpen og vakker. Elsker bloggen din. Har lest den fast i det siste året. Du er en stor inspirasjon for meg og har hjelpet meg ut i de tyngste tidene av livet. Love! ❤

 234. Hei Ida!
  Jeg husker deg fra tiden i Rød Ungdom, og det er stort sett bare fine minner. Om bitene ikke faller på plass, hjelper det kanskje at jeg sier at det er Maren fra Lillehammer. Nå bor jeg imidlertid i Oslo, og stresser til eksamen. Da er det hyggelig å lese litt blogg innemellom. Leser bloggen din litt nå og da, og synes du er veldig flink. Hyggelig å se at du (tilsynelatende) gjør det så bra:-)
  Håper jeg krasjer med deg på Blindern en gang:-)

 235. Hei! Jeg heter Silje, og er arkeolog, forfatter og mamma.
  Lenge var Esquil sin blogg den eneste jeg fulgte med på, siden jeg kjente ham før noen visste hva en blogg var for noe, og siden han er en av dem som mestrer både tull og alvor bedre enn de fleste. Jeg fant bloggen din via hans, og siden har jeg vært innom ganske jevnlig. Du er en av dem det så og si alltid er verdt å sette av tid til. Takk!

 236. Jeg bare elsker bloggen din. Du skriver så vanvittig godt, og ikke bare om gravalvorlige ting. Med litt humor kan en nå mange flere, også om temaene er livsalvorlige.
  Vel: om meg: Lesbisk, bipolar, 55 år gammel, nerd, litt små-spesi. Sliter periodevis, men har også mange gode stunder i livet mitt.
  For et par uker siden fikk jeg for meg at jeg skulle ha blogg. Hadde egentlig ikke trodd at det var noe for meg. Men det er jo så kjekt, så jeg har sprut-skrevet siden bloggen ble oppretta, så selv om bloggen er helt ny, så har jeg alt fått inn en del innlegg. Temaer som opptar meg er naturlig nok «lesbisk», «bipolar» og ellers betraktninger om livet eller hva som helst. Hvis du har tid en dag, og kan kaste et blikk på bloggen min, så hadde det vært fint. Litt reklame hadde jo vært gull verdt. Litt kjekkere å skrive for et publikum, you know.
  Jeg har altså ikke tatt kopi av deg, verken m.h.t. diagnose eller blogg. Men da jeg fant bloggen din, så ble jeg overlykkelig. Takk for at du finnes.

 237. Bloggen din var den første jeg begynte å lese på fast basis, og nå er jeg helt avhengig, blir glad hver gang jeg ser at det har kommet et nytt innlegg i RSS-feederen. Er deg evig takknemlig for introduksjonen til bokelskere.no, takk takk!

  Hvem er jeg? Bokglad bergenserjente på 28 år, som bruker mye av fritiden på frivillig arbeid for Dyrebeskyttelsen Bergen, og i godværshelgene er det turliv som står på kalenderen. Ellers så går no dagan…

 238. Hei Ida,
  Jeg er mor til en med bipolar lidelse (29 år gammel jente) og blir glad, og imponert, av bloggen din. Jeg er også lærer, og har tenkt å bruke den i klassen. Jeg ble oppmerksom på bloggen din i Psykisk helse nr 5/2009. Der leser jeg at du tar medisiner, noe du lenge ikke turde skrive om i bloggen fordi mange har advart deg mot dem. Dette kjenner jeg igjen fra egen datter, og det interesserer meg. Min erfaring er at det ikke er særlig mye annet som kan stabilisere bipolare enn nettopp medisiner, og at folk som advarer mot det, taler mot bedre vitende. Men nettopp de argumentene de kommer med, slår rot hos de som trenger disse medisinene mest.

  Du skriver forøvrig kjempegodt og er et eksempel på at folk med psykiatriske diagnoser har kunnskap og innsikt som ikke andre har og som vi andre må lytte til.

 239. Jeg har ikke lest bloggen din fast frem til nå, men jeg har lest nok til at jeg vet at jeg liker den.

  Jeg er en attenårig forfatterspire, og skriver for øyeblikket noveller og blogginnlegg som et slags første steg på vei til… ikke toppen, men et eller annet sted som gjør at jeg kan føle meg tryggere på at drømmen er innen rekkevidde. Leser gjør jeg også, og favorittforfatteren min er Neil Gaiman, dog jeg tror jeg må si at han deler førsteplass med JK Rowling. Også spiller jeg amatørmessig gitar, og tegner (ikke fullt så amatørmessig) – en stereotypisk kreativ sjel, kan man vel si.

  Uten å utdype hvorfor har jeg funnet hjelp i flere av innleggene dine stemplet «Gale damen». Det var i hovedsak det jeg ville si, men jeg følte at en introduksjon var på sin plass likevel da du spurte så pent. Også synes jeg du virker veldig hyggelig. Veldig, veldig hyggelig.

 240. Ser du beskriver deg sjøl som offentlig sprø 🙂 Så da må jeg introdusere meg sjøl da. Berykta kommunal heks 😉 Og absolutt erklært smårar… skjønner ikke hvorfor, det er da helt normalt å prate med småfolket (alver) og pc-er. For ikke å snakke om å bo på en øde øy, uten innlagt strøm og med kun selskap av en mann, to katter og en hund.

  Ellers så er jeg snart i den alder at jeg oppnår meningen med livet, og dermed gjetter du vel hvem som er favorittforfatter for tiden. Blir ikke mer normal av det heller da 🙂

  Siden vi smårare egentlig burde hatt vårt eget univers å boltre oss i så kommer jeg til å følge med på bloggen din fremover 🙂

 241. Hei, jeg heter Kari. Jeg kom over bloggen din da jeg googla etter Garfunkel and Oates; ville nemlig skrive litt om dem i min egen blogg. Jeg tror jeg liker bloggen din, har lest et par innlegg, må vel lese et par til for å være sikker.

  Jeg har på meg ullsokker, og kommer fra nord norge, så jeg kaller dem «læsta».

  Ellers.. så synes jeg det er koslig at det finnes blogger som denne.

 242. Yes!!!. Dette var den beste starten jeg kunne hatt i 2010. En side som jeg bokmerker med en gang ,og følger med på hver dag i 2010. Ett fint nyttårsforsett når jeg tenker meg om :-). Jeg lover her og nå at jeg IKKE skal slutte å røyke, slanke meg osv i 2010, men jeg skal lese virrvar.net hver dag 🙂

 243. Hei!
  Jeg liker at du skriver en blogg som ikke inneholder dagens outfit eller tips om foundation, men at du heller skriver om hva som faktisk skjer, og hva du tenker. Jeg kan ikke fortelle deg om min yndlingsbok, siden jeg ikke har ro i kroppen til å lese.. Jobber med saken. 🙂
  Roma-turen deres høres flott ut! Godt nytt år!
  Hilsen Elin.

 244. Birgit♥ er ei gruppe på facebook jeg opprettet i jula. Min datter på 29 år valgte å forlate oss 21.11.09. Hun hadde bipolar lidelse. Hun var et svært reflektert menneske, opptatt av større åpenhet rundt sykdommen og synes det var viktig å bekjempe tabuer. Hun var ofte inne på din blogg (Birgit Mellegård Jakobsen). Nå prøver jeg å videreføre dette arbeidet på min måte. Målet er å lage en STOR gruppe, som skal være en ressurs i arbeidet med økt fokus rundt bipolar lidelse, jobbe for et bedre og mer helhetlig behandlingstilbud, at pårørende må få god informasjon, slik at de best mulig kan hjelpe sine kjære, osv. Jeg håper du vil se på gruppa, og melde deg inn. Jeg håper også at du kan legge ut en anbefaling på bloggen om å melde seg inn i den gruppa. Jeg får mange tilbakemeldinger på at den trengs. Foreløbig er det ca 2200 medlemmer. Jeg jobber med planer om en støøtekonsert til sommeren på Ski, Bipolare dager neste år og flere ting. Men ting må bli litt mer håndfast før jeg legger det ut på gruppa.

 245. Hei Ida.
  Jeg heter Ina og har tatt over bloggen til Ville hjerter.
  Er helt ny med blogging men får hjelp av lillesøster =)
  Kan vi linke til hverandre el no? Vi i Rådet skal fortsette med å satse på barn og unge, og trenger unge lesere.
  bare å ringe eller skrive om det er noe. nr finner du på psykiskhelse.no

  Mvh Ina og Ville hjerter

 246. Hei, jeg heter Monica Christine og er 20 (snart 21) år gammel. Jeg er over gjennomsnittet interessert i mennesker som ikke har det godt, og søker å gjøre noe med dette gjennom min utdanning (sosialt arbeid). Jeg er også svært begeistret for å skrive, og bruker bloggen min på å kombinere to verdifulle «hobbyer». Jeg skriver om egne erfaringer, ting jeg er interessert i, om hvordan jeg har det og kanskje spesielt om hvordan jeg tar det.

  Du er en dyktig skribent og et godt medmenneske. Takk for det.

 247. Hei Snuppelupp! (føltes veldig naturlig, kom liksom bare og nå forlater det ikke hodet i det hele tatt så det måtte ut.)

  Jeg snublet mer eller mindre tilfeldig over bloggen din her om dagen, og blei helt i ekstase av å finne en blogg blottet for sminke, dagens outfit og annet ubrukelig krimskrams! Seiersdans blei foretatt.

  Jeg er av typen som leser blogg for å prokrastinere,fagbøkene er ikke alltid like lokkende som de burde være, selv ikke fjerde året på medisin… Nå har jeg foretatt et ganske realt dypdykk i dine arkiver og jeg kjenner jeg koser meg mer og mer. Jeg gleder meg til å svømme videre.

  Så takk så mye til deg, som holder denne prokrastinerende medisinstudenten med selskap.

  Jeg kan forøvrig nevne at min egen blogg stortsett brukes på tur, mest fordi jeg ikke tar meg tid til å skrive og/eller er for pirkete når jeg først skriver, så det tar så lang tid…

  Favoritt-bok? Spørs helt på dagsformen, hvor jeg er og hva som driver meg…
  Kan nevne at jeg liker farger, og sokker er kulest når de ikke matcher;)

  Keep up the good work!

 248. Hei.
  Egentlig er jeg på jakt etter et bilde av en rar dypsvannsfink. En slik som lurer til seg byttet sitt hved hjelp av lys. Hvorfor jeg havnet hos deg aner jeg ikke, men kommer garantert på «besøk» igjen. Her var det mye bra å lese.
  Selv har jeg ikke helt roen på å lese bøker akkurat nå, det går mest i malebøker(akvarell) som jeg bestiller på nettet. Yndling boken akkurat nå er Dreamscapes, en bok der du lærer å male havfruer, engler og alver. En nydelig bok.

  Hilsen gammelpottitten,
  begynner å bli noen år siden jeg var 20. ;-))

  1. Hei.
   Egentlig er jeg på jakt etter et bilde av en rar dypsvannsfisk. En slik som lurer til seg byttet sitt ved hjelp av lys. Hvorfor jeg havnet hos deg aner jeg ikke, men kommer garantert på «besøk» igjen. Her var det mye bra å lese.
   Selv har jeg ikke helt roen på å lese bøker akkurat nå, det går mest i malebøker(akvarell) som jeg bestiller på nettet. Yndling boken akkurat nå er Dreamscapes, en bok der du lærer å male havfruer, engler og alver. En nydelig bok.

   Hilsen gammelpottitten,
   begynner å bli noen år siden jeg var 20. ;-))

 249. Hej! Jeg bor i Danmark (men har norske røtter), troede egentlig bipolar var noget med batterier, men er klogere nu. Og lidt forelsket i Virrvarr’s omgang med det norske sprog 🙂

 250. Ufrivllig, hjemmeværende dame på 35 med ingeniørmann og stebarn. Man blir heldigvis ikke dummere av å gå hjemme, heller klokere etter runder i «systemet» – og så har man «tid» til å lete frem mange spennende blogger.
  Elsker måten du skriver på, du har verken orddelingsfeil eller semantiske brølere.

  Er egentlig for sjenert til å presentere meg, men nå ser jeg at jeg på et vis har greid det allikevel.

  Sokker? De har jeg lært å strikke selv. Om de alltid blir like? Nepppe..

 251. Hei.

  Jeg har lest hele bloggen din på noen få dager. Det er litt som en lese en bok i grunn. Dessuten er jeg nesten blitt litt betatt av deg. Jeg er glad jeg fant roteloftet: )

 252. Jeg fant bloggen din via en minnestundgruppe for en bp’er som ikke lenger er i blant oss.
  Og er veldig glad for å ha funnet hit!
  Du skriver så levende og godt! :o)

  Har tidligere trodd at blogging var litt navlebeskuende… ;-P

  Fikk selv bipolarstempelet for 11 år siden.
  Har vært stabil og fin i 6 år, etter at jeg forsto at det er smart å ta medsen sin og spise fisk minst 5 dager i uka.

  Har vært utenfor arbeidslivet i 12 år, men døgnet føles ikke som det har nok timer likevel, for alle mine prosjekter.
  Er glad i fotografering, skriver når modusen er på plass, har to hunder, lidenskapelig opptatt av hagen på sommerhalvåret, er lykkelig gift på 11. året – ære være min kjære!

  Har lett lenge etter mitt norske paradis, og falt endelig til ro i Saltnes for 3 år siden. Østfoldingær er ille bra for sjel og sinn!

  På grunn av lesevansker leser jeg kun på senga, og da kan det ta ett par år per bok… Er veldig glad i hagebøker og andre oppslagsbøker som «Vitamin Revolusjonen», selvutvikling og hobbybøker.
  Liker Marlo Morgan’s «Det virkelige folket» og blant lydbøker er «Den store revejakta» (Ingvar Ambjørnsen) og «Mengelo Zoo» (Gert Nygårdshaug) blant favorittene.

  Har alltid hatt en trang til å skille meg ut. Har aldri fulgt moter, kun hjertet. Fikk jo forklaringen for litt over 11 år siden…

  Klem ❤

 253. Hei!

  Jeg har egentlig hatt planer om å gi lyd fra meg før, men så har jeg ikke turt. På en måte.

  JEG liker å støvsuge når den karakteristiske «tink tink tink»-lyden kommer og jeg føler at jeg faktisk gjør noe, ordet «bartekam», Hermeneutics av Antennas to Heaven, sexscenen i «Cruel Intentions», Ben & Jerry’s Chunky Monkey, sånne greier som dette som gjør at man kan snakke om seg selv, britiske herremenn, The Beatles, små dyr med pels, internettfenomen, Veien av Cormac McCarthy, seksuelle insinuasjoner, gode bøker generelt, god musikk generelt og hvert fall ikke Dressmann.

  Dessuten var du fryktelig flink og fin da du kom og holdt foredrag for verdens minste mediaklasse på Lørenskog videregående. Også likte jeg at du tidvis kom med små fnis som fikk det til å se ut som om du assosierte det du snakket om med noe gøy (kanskje det var nettopp det du gjorde?).

  Ooog så fikk du meg til å prøve å blogge for et publikum. Det viste seg for øvrig at det var jeg for feig til, men du skal ha for at du fikk meg til å tørre.

  Avslutningsvis vil jeg ikke si noenting annet enn at jeg gleder meg til 19. februar, påske, slumrefest og nytt innlegg på Virrvarr.

  Baysies!

 254. ny i bloggverdenen
  kikker rundt
  finner mye møl, noe fint – blant annet siden din

  jeg:
  har friår fra forsker-jobb
  skriver nå kun av glede nysgjerrighet engasjement
  jakter på Stemmen min

  liker Stemmen din

 255. Hei. Eg er seksten år gamal og bur på vestlandet. Eg les bloggen din fordi eg eigentleg ikkje likar Ida Wulff eller Emilie Nereng. Eg brukar dagane mine til å sutre over at eg er altfor sjuk, og at eg saknar venane mine. Bloggen min vert brukt som ei offentleg dagbok, der eg delar mine altfor nære tankar med resten av universet. Favorittboka mi er nok Anne Franks Dagbok. Eg har ikkje lest så altfor mange bøker, men denne gjorde inntrykk på meg og den har eg lista høgt. Noreg treng fleire som deg, og mindre av dei som er topplista på blogg.no.

  http://www.halvfull.wordpress.com

 256. Hei! Jeg er Marianne. I bloggverden kjenner noen meg som bloodymary fra forfatterbloggen.no, der jeg i perioder har vært veldig aktiv. Nå sånn passe.

  Jeg har lest og likt bloggen din siden.. ja, før den så ut sånn den ser ut nå, ganske lenge, mao, uten å ha sagt hei eller noe. Hei. Sånn.

  Jeg har ofte forskjellige sokker, noe som kan stresse meg nesten like mye som at en av ungene mine (de tre) har det. De siste årene har jeg jobbet som norsklærer i den videregående skolen, noe som nesten bare må oppleves. Det er både perfekt (noen dager) og utrolig frustrerende (resten av dagene). Men nå er jeg hjemme og leker med baby-Telma på ni måneder, og har litt mer tid til å lese blogger og skrive og lese bøker, som jeg liker.

  Så er det mer, selvsagt. Men da anser jeg meg som introdusert:)

 257. Jeg er en sånn «datadame» som slekt og venner ringer til når PC’n ikke vil gjøre som eieren sier… Er en netterkopp som liker å lage nye tråder i spinnet her ute. Nå fant jeg Virrvarr og ble umiddelbart en følger! Har alt for mange interesser og alt for lite tid.
  Jeg bruker forøvig ikke sokker fra januar til september.

 258. Jeg fant bloggen din i dag, og wow! Enda en ny blogg og følge, og denne er virkelig en av de bedre jeg har kommet over 🙂 Leste den dialogen din mellom deg og Hjernen – ubetalelig! 😀

  Sånn bortsett fra å lese andres blogger, så har jeg min egen personlige på marita.net, også har jeg smartetips.no – også har jeg nettopp startet forum for bloggere på forum.bloggerforum.no – velkommen 🙂

  Ellers, så studerer jeg til å bli helsefagarbeider, bedriver kjæresteri og prøver å bli flinkere på pianoet mitt. Herlighet, det høres ut som jeg har et elendig og kjedelig liv, jaja 😉

 259. Jeg er Muriel, og jeg har sniklest bloggen din leeeenge og synes den er fantastisk, rett og slett! Siden jeg er bipolar selv er det innmari godt å lese andres erfaringer med å være psyk. Og så skriver du vanvittig morsomt og bra, og får alt mulig rart til å bli interessant 😀

  Nå er jeg på vei inn i en hypoman periode tror jeg, så jeg fikk endelig sparka meg selv i ræva og starta min egen blogg. Jeg gikk fra å være ei flink og energisk karrierejente som alle trodde kom til å gjøre det stort, til å bli kjempesyk for to år siden. Og jeg har ikke greid å bli helt frisk enda. Jeg har lyst til å bruke bloggen min til å vise fram hvordan det er å være en psyk person, rett og slett.

  Jeg har alltid to ulike sokker, jeg leser det meste, og er veldig glad i dyr, fugler og mennesker (bor sammen med en hund og 14 fugler :P). Og så er jeg interessert i alt fra interiør og mote, til tarot, hinduisme, og menneskerettigheter og fredsarbeid.

  Til slutt må jeg bare si tusen, tusen takk for at du bidrar til mer åpenhet om og mindre fordommer mot psykiske problemer, OG at du sprer kunnskap om dette utrolig viktige temaet 😀

 260. Fant deg via Twitter (selvfølgelig). Veldig oversiktelig blogg, i sterk motsetning til min egen og en del andres. Jeg er en ivrig spiller: konsoller og PC og har samlet og prøvd alt der. Har vært på WoW siden 2005 f.eks. Ser og samler på film og TV serier i ‘håndterlige’ formater. Mekker og fikser PC-er og kjører alle OS-er. Ivrig iPod Touch bruker. Leser mye bøker. I det siste har jeg lest mange av de kritiske bøkene som kom rett etter okkupasjonen, noe som har ført til diverse utbrudd i min egen blogg. Det er pinadø ikke lett å være saklig alltid.

 261. Hei Ida!
  Var på kurs hvor du holdt foredrag i dag. Utrolig spennende og lærerikt. Det er litt mer ved blogging enn bare å opprette bloggen og håpe at noen oppdager den! Interessant med «kjøreregler» og hva man kan og ikke kan gjøre.
  Tusen takk for fin inspirasjon!
  Natalie

 262. Hei!

  Leser bloggen din for første gang akkurat nå, og la inn en kommentar på innlegget om å anmelde journalister/intervjusituasjoner/utgivelser. Har lagt «deg» til i favorittfana mi også, og du kommer nok til høre mer fra meg i tida som kommer.

  Jeg jobber som journalist i Oslo, bor i Oslo og er oppvokst, ja – i Oslo. Jeg er egentlig en typisk sjel som allerede ville vært den stolte eier av en stadig oppdatert blogg, men jeg må medgi at jeg henger etter. Jeg har postet mitt aller første blogginnlegg på jobbens blogg (url-adressen jeg har lagt til), men der har jeg på ansatthatten. Her ønsker jeg å skrive litt om hvordan det er å jobbe i Lokalavisene Oslo, og hva som skjer i kulissene på en en måte.

  Jeg leker med tanken om å begynne å blogge bare under mitt eget navn, og derfor har jeg kastet meg ut i bloggsfæren for å gjøre litt research og få inspirasjon – og mot til å publisere mitt eget.

  Jeg er en skikkelig leseløve, og drømmer en gang om å publisere noe bra mellom to permer – eller på lesebrett (noe jeg er veldig opptatt av om dagen).

  Jeg er opptatt av alt mulig ellers, og gleder meg til å lese bloggen din framover 🙂

  Hilsen Carina 🙂

 263. hei du, var på kurs med deg i forrige uke. takk skal du ha for tips og annet. og for bra blogg. jeg har ikke komentert, men det kan det godt hende jeg kommer til å gjøre. uansett, jeg dro hjem og gjorde som du sa, laget meg en blogg. og jeg liker det. det jeg trenger nå er et kurs for viderekomne. jeg er ikke så veldig fan av å «lære etter hvert». tar du hjemme hos oppdrag. betalt pluss en god kopp kaffe? mitt mest akutte problem er by the way: hvordan få den til å sukke opp når folk søker på meg? hvordan få den til å komme foran andre? det kommer kanskje til å ordne seg? igjen, takk for inspirasjon og keep up the good work. hilsen torun

 264. Hei. Jeg kommenterer ikke så ofte, fordi jeg føler alltid at det jeg prøver å skrive er dumt og veldig lite intellektuelt i forhold til alle de andre kommentarene. Men jeg skal prøve å bli flinkere. Jeg vil så gjerne vise hvor godt jeg liker skriveriene dine!

  Bortsett fra bloggen din, liker jeg blomsterbuketter, sjokolade, hjemmelaget mat og blå himmel med makrellskyer. Jeg venter på sommern og tenker på alt for mye og alt for lite.

  Også blogger jeg da. Litt useriøst og ironisk, men jeg liker det.

 265. I’m impressed 🙂

  Det er ikke mange blogger som fanger min oppmerksomhet, men her er jeg stuck. Nå har jeg kikka gjennom bloggen noen dager, og er imponert over både pennen som føres, og deg som fører den.

  Mange av mine får herved tips om sida – og jeg håper du fortsetter å meddele både det ene og det andre. Good luck med innlevering av manus om et par dager – you can totally do it!

  Litt om moi:
  Favorittbøker: Bienes hemmelige liv + Jonas (Bjørneboe)
  Fôr: indisk!
  Avhengighet: kaffe….
  Liker å gjøre: skrive, lese, studere, reise, konserter, kafé…
  Favoritt-aktivitet: venne-tid, helst ute på tur
  Hverdagen: tilbringes på universitetet
  Elsker: lyden av høye hæler og lukten av vafler
  Fascineres av: folk som er totally opphengt i rariteter

  Dett var dett for nu. Livet er hardt og herlig – og så lenge man ikke stikker av fra det harde, men facer det – ja da, får man mer av det herlige også.

  God helg!

 266. Heisann! Tumbla borti bloggen din via leseglad kjæreste:) Veldig imponert over arbeidet ditt, og roter rundt i arkivene og koser meg!

  Jeg heter Silje Katrine og går realfag på videregående i Mandal. Og så spiller jeg baryton i to korps og har tinnitus og er kursleder for humanistisk konfirmasjon i Mandal og liker elg og folk som har vett til å gå med vanntett skotøy når det regner:)

  Og så blogger jeg litt av og til.

 267. Hei. Jeg skriver under mitt egentlige navn.
  Jeg er en 15 år gammel gutt som er mest opptatt av naturen og er utpreget filosofisk. Har en ganske god IQ (178) og har gjennomsnitt på 5,87 på skolen. jeg har en hund. Der er en hann hund som heter piero og er 4 år gammel. Han veier 49,2 kg.
  Jeg skal snart få meg en amazon og en grå jaco som trenger nytt hjem pga de gamle eierene ikke kan ta seg av dem. Jeg har lest hele animorphs serien og hele hardy guttene serien. Har pers på 64 bøker på over 300 sider på en uke og leste alle 7 Harry Potter bøkene på ca 189 timer. Gjennomsnittet bruker ca 2000 timer på dem men mange er jo dårlige til og lese. Verken biblotekaren på skolebiblioteket eller biblotekaren på det offentlige biblioteket finner noe nytt jeg kan lese lenger. Jeg leser 13-17 timer daglig når jeg finner en ny serie. Jeg har lest hele Bibelen 4 ganger fra a til å og har lest byentestamebtet 12 ganger.

  Jeg lider av søvn mangel pga jeg ikke klarer og slutte og gruble når jeg ikke leser og er blitt anbefalt av keni og fysikk læreren ar jeg får prøve meg på tilsvarende eksamen på doktorgrad innen for og få lov til og hoppe over videregående skole vis jeg klarer og få 4’er eller bedre på eksamenen. Han foreslo det pga han tror jeg vil klare en 5’er eller 6’er.
  Jeg har aldi vært akseptert på skolen pga jeg ikke vil spille volds spill og fordi jeg har ADHD.

  Den beste boka jeg har lest er Villdyret av Tony Anthony

  Jeg tror det var alt om meg som dere kan gidde
  og lese.
  Vis noen lurer på noe er det bare og sende meg Mail på Espen_Land@live.no

  1. Hei hei Espen! Du kan laste opp et bilde til din e-postadresse via «Lag eget bilde»-lenken under bildet ditt når du skriver en kommentar. (Evn.t. direkte fra gravatar.com). Bildet vil da funke på alle steder som bruker gravatar.

 268. Hei Ida Jackson.
  Mulig dette er feil fora å skrive til deg på. Har aldri vært inne på en blogg før!!!….smil…

  Ville bare si at jeg synes det du skriver i Fredrikstad blad , Lørdag 10.04.10 er veldig godt skrevet, her har du mange fine poeng!
  Takk for gode tanker til inspirasjon!

 269. Hei 🙂
  Har blitt en fast leser av bloggen din etter mange gode innlegg! Er veldig feig når det gjelder å kommentere, så jeg tenkte jeg skulle skrive at jeg leser bloggen din her i stedet.

  Etter at vaskemaskinen har slukt utallige sokker, er det blitt slik at sokkene er blitt systematisk blitt ulike. Det gjør ingenting, for min egen del. Det er jo ikke med vilje. Klarer dessverre ikke å velge en favorittbok. Jeg har en tendens til å glemme sånne ting når noen spør. Det jeg egentlig ville si var at jeg synes bloggen din er flott. Fant bloggen din i forbindelse med steinerdebatten i høst, og har lest siden. Er steiner selv, med både gode og dårlige erfaringer.
  Helios, urtesalt og bok – silkebok!

  – Sofie

 270. Hei.
  Eg er innom her av og til. Syns det er interessant å lese om det du postar om skriving og debattar, mellom anna. Eg likar å lese om viktige emne, som feminisme, men eg likar også fine ting og å bli inspirert av vakre bilete (og det er mest det som er reflektert i det eg sjølv publiserar).

 271. Jeg er en «voksen» dame som er ansatt på biblioteket og tar 1 året ved Bibliotekarhøgskolen ved Høgskolen i Oslo.

  Jeg er gift, mor og farmor, bi-polar med diverse andre helse»dingser» og ganske levende opptatt av verden rundt meg. Jeg er en skikkelig lesehest, så bloggen min handler mye om bøker, men også bl.a. kunst, arkitektur, design, håndarbeid, miljøvern, samfunnsspørsmål, tro, data, sosiale medier, dikt, musikk, mine forsiktige forsøk på fotografering og tanker rundt dette og hint. I grunnen alle de tingene jeg er opptatt av og som utgjør hele meg.

  Nå må jeg nevne at bloggen min er ganske ny, så jeg har ikke kommet innom alle disse emnene enda 🙂

 272. Dame i slutten av 20 årene som akkurat har begynt å skrive blogg selv. Har lest en del blogger i flere år. Er gift, mor, venninne, storesøster og mange flere ting. Utdannet innen barne- og ungdomsarbeid og kontor, men er for tiden hjemme pga CFS/ME. Skal gå på skole noen timer i uken til høsten og håper dette vil fungere ok.

 273. Hei Ida! Gleder meg veldi veldi veldi mye til å vere på seminar med deg om 18 dager!! Sommerleieren kommer til å bli fantastisk i år også! Mye pga deg!

  Vi sees snart! Håper du har att/får en fantastisk sommer!

  Hilsen Hoppe-på-deg-hade-klem-Hege fra HU

 274. Jeg har hørt om bloggen din før (i positiv sammenheng), men ikke gått inn og lest før tidligere i dag da jeg fikk kommentarer fra deg på min blogg. Takk for det, i samme sleng! 🙂 Og, vel, hvor lenge har jeg sittet og lest nå? Noen timer?(!) Jeg har hvertfall lest meg tilbake til oktober 2009, og er frustrert fordi hverdagens avtaler kaller og jeg må forlate pcen nå. Uten ord – så må vel det være det største komplimentet noen kan få fra en utålmodig sjel som meg. Jeg er fascinert og begeistret og ser frem til å følge bloggen din og lese mer!

 275. Passet mitt seier at eg heiter Kristina Kvåle, eg er 18 år og bur i Nordfjord. Dagane mine går til å lese bøker, høyre på musikk, skrive rare notatar i moleskine bøker og på macen, samt ta bileter.
  Eg fann bloggen din idag, og den er allereie ein av mine favorittbloggar. Flott jobba!

 276. Hallåien!
  Jeg er trønder uten bart sånn seshka midt i tjueåra. Vært innom her et par-tre ganger tidligere, men aldri fått rota loftet mitt til å faktisk LESE – før nå, da.

  Foreløpig har jeg «forgrepet meg på» Gale-damen-poster her inne, sånn med tanke på at jeg går og venter i sju lange og evinnelige breie på time til utredning for rotete loft sjæl.

  Sjølsagt kan jeg nå være litt småslesk og si at «alt du trenger å vite, og mer til finner du på bloggen min! omagad – les og kommentér!!!» – men riktig så fjortis er jeg engang ei.

  Uansett, jeg sier som Arnie S – I’ll be back.
  🙂

  1. Hei (igjen) 🙂
   Jeg ville bare informere om at jeg har en helt egen blogg til alt tankekaos. Det er altså da denne. Dystopisk Kaos og Vinterheim er en og samma person… 🙂

 277. Hærlig at du finnes. Har ikke vært oppmerksom på bloggverdenen før min datter nettopp begynte å blogge. Hun har introdusert deg for meg. Heldige meg, nå følger jeg min datter og supre deg.

 278. Takk for en veldig bra blogg. Jeg har begynt å titte innom sånn av og til.

  Jeg heter Hildur og jeg er nerd. Jeg studerer samfunnsøkonomi. På hjemmebane pleier jeg syke og leker med hunden Silas.

 279. Hei! Jeg heter Marianne og prøver å blogge om familieliv og hverdag, bipolar lidelse og filmfag.Og ellers hva swom faller seg inn egentlig. Tror jeg fant bloggen din for noen år siden ved søk på bipolar lidelse. Men jeg husker ikke. Jeg elsker gale damen innleggene dine, og sluker alt om skriveprosess og steinerpedagogikk (siden jeg har to barn der 😉 Hei!

 280. For hvert innlegg du skriver blir jeg nesten mer og mer fascinert av hvor mye vi er enige om! Veldig bra blogg, altså!

  Jeg er en bokleser som skriver blogg om bøkene jeg leser, for å huske litt om alle bøkene – og for å kanskje inspirere andre til å lese de samme.

 281. Hei! 🙂
  Jeg er en dame på 37 (littegranne til i all fall), er lærer, bor i Oslo med samboer og har hatt blogg på Norges største fjortisportal (blogg.no) i omtrent 2 mnd.

  Jeg er veldig glad i dyr og elsker hunder. Hadde hund selv, men hun døde dessverre for omtrent halvannet år siden. Hun ble drøyt 12 år og døde fredelig av seg selv. Jeg tenker på henne hver dag fremdeles, men nå får det meg oftest til å smile.

  Jeg leser i perioder mye: Mest fantasy, krim, tegneserier, mye på nett, bøker om språk, ord, uttrykk… og annet som faller i interesse for øyeblikket. Liker oftest litt rare, sære og/eller mystiske ting. Jeg mener Sandman er den beste tegneserien som noensinne er utgitt, og jeg elsker omtrent pr def ALT Neil Gaiman skriver. Neil Gaiman er Gud.

  Jeg skriver lite personlig eller privat, men stort sett bare vrøvl og fjas om ting som interesserer meg, irriterer meg og/eller jeg synes er morsomt.

  Jeg er en ordfetisjist med hang til kontraster, og har en lei tendens til laaaange, krøkkete setninger.
  whatwouldnemido.blogg.no

 282. Hei Ida

  Jeg ville bare takke for ditt fantastiske innlegg i =Oslo denne måneden. Du er fantastisk tøff, jeg beundrer deg for at du klarer å dele en slik historie med andre. Utrolig bra at =Oslo har valgt å dedikere dette nummeret til et så viktig tema.

  Tusen takk 🙂
  Stor jkem Johanne

 283. Hei Ida!

  Først og fremst vil jeg bare takke for fint foredrag om blogging, og fine innspill i «Generasjon Sex»-debatten. Jeg kastet meg litt sånn randomly ut i Bokfestivalen, fordi jeg elsker litteratur og skriving, og hadde aldri hørt om Bokfestivalen før. Så det kan egentlig beskrives som en vellykket tilfeldighet. Jeg er ekstremt fornøyd med helga. Jeg har hørt om boka «Jenter som kommer», men hadde lite kjenneskap til deg/navnet ditt før denne helga.

  Nå, derimot, har jeg lest meg litt opp i bloggen din, og er glad for at jeg havna over deg i løpet av helgen. 🙂 Du skriver godt og har mange fine tanker.

  Vel, dette skulle vel egentlig være en presentasjon av meg, men jeg måtte benytte meg av anledningen. 🙂 Her kommer presentasjonen.

  Jeg heter Christel og bor i Oslo, hvor jeg studerer barnevernspedagogikk ved HiO. Dette synes jeg er kjempeinteressant og spennde. Har alltid vært interessert i psykologi, og brenner veldig for å hjelpe barn og unge i samfunnet. De er tross alt fremtiden, og det er mye som bør renskes opp i, selv om det er mye som fungerer.

  Jeg har egen blogg, som ene og alene går ut på å poste oppmuntringer, slik at de som leser den kan sitte igjen med et lite smil om munnen, eller en god følelse i magen. Den har dessverre til tider vært lange perioder uten kjærlighet fra meg, men er nå oppe og går igjen med daglige oppdateringer. Det er en god følelse. 🙂

  Lykke til med skriving, bøker, valp, og whatnot! 🙂

 284. Hei hei!

  Herlig blogg! Jeg er sånn halveisanonym, men kanskje jeg en dag publiserer mitt egentlig navn i bloggen min. Jeg er en 27 år gammel jente, som blogger om psykisk helse og mitt liv.

  Oi, dette ble en kjedelig kommentar, kommer sterkere tilbake:)

 285. Hopp og hei. Tenkte at det var på tide å introdusere meg. Jeg er 19 år, og har lest bloggen din en stund uten å kommentere på den. Kanskje noe kommer til å engasjere meg nok til at jeg kommenterer en dag, men til nå koser jeg meg med lesinga alene.

  Selv blogger jeg på martegris.blogg.no, hvor jeg også akkurat har skrevet om at dette er min favorittblogg, http://martegris.blogg.no/1285972367_favorittblogg.html, derfor tenkte jeg det ble for dumt å ikke introdusere meg 🙂

 286. Hei Ida
  Det er to grunner til at jeg ville kontakte deg. For det første bare en takk for at du er den du er og at du deler av kunnskapen. Og det andre er: Hvordan kan jeg få kjøpt den nye boka di?
  Jeg hadde den stor glede av å høre på ditt foredrag på IJ 29. september. Du er bare helt HERLIG. Du ga meg masse inspirasjon til det jeg sysler med for tiden, nemelig å skrive min hovedfagsoppgave. Jeg vet ikke om du husker, men jeg var den eneste studenten på kurset. (Studerer journalistikk m fordypning i økonomi ved BI). Temaet i hovedoppgaven min vil dreie seg rundt emnet om vi egentlig trenger papiraviser lengre? Og her kommer boka di inn, vet du. Hilsen Mette

 287. Først og fremst; Fantastisk blogg!

  Jeg? Er meg – like stor på langs som på tvers…. eller hvordan var det det diktet var igjen?

  Ellers; 27 år, jobber, trener, er kjærste, leker, glad i vennene mine, har en fin familie og trives i hverdagen.

 288. Jeg er Linnéa, en musikkstudent som er litt over gjennomsnittet glad i kake, kakao, katter (mange ting på k, gitt) og bøker. Har lest bloggen din sporadisk det siste halvannet året eller så, og synes det er både underholdende og tankevekkende lesning.

  Ja. Hei.

 289. Leser litt sånn sporadisk rundt om kring, og følger som oftest linker som havner her hos deg. Egentlig er det litt irriterende å lese andre blogger, tar bort all tida Kamelryttersken vil bruke til å skrive på sin egen blogg http://karavanseraiet.no
  Men må man, så man 😉
  Fra Halvor til spøk, så er tilfanget av leseverdige blogger så stort, at ei utålmodig sjel som Kamelryttersken sliter, BIG TIME, for a får ideer til blogginnlegg hele tida når a leser andre blogger. Noen ganger blir det en ad hoc kommentar på blogg A, som a da er innom og leser på tre måneder etter. Bloggrollen er lang som et ondt år av leseverdige blogger, håper noen bruker den, for Kamelryttersken har ikke sjans.

 290. Har fulgt deg litt sporadisk når du har blitt lenket andre steder, men i dag tok jeg en sjau og har lest meg bakover i eldre innlegg og er herved offisielt hekta. Bloggen din er imponerende! Velartikulert (med enkelte sjarmerende trykkleifs og englisismer), interessant, morsomt og, ja, en nytelse å lese. Spesielt vil jeg si kudos for åpenhet om å være bipolar, jobber innen psykiatrien nå og det er så forferdelig mye skam og skyldfølelse knyttet til det å være syk på den måten.

  Så. Jeg er 30 år gammel, lege og har jobbet innen somatikk og psykiatri og lurer fortsatt på hva jeg skal bli når jeg blir stor, bor i Oslo (er herfra også), skal gifte meg med drømmemannen neste år og har det i det stor og hele ganske bra, men det går opp og ned som for alle andre. Burde kanskje heller jobbet med språk og litteratur og vært forfatter eller jobbet innen forlag (tenk å bli betalt for å lese bøker!), men trives med det jeg gjør og gleder meg over å kunne gjøre en forskjell for mennesker som har det vanskelig (somatisk eller psykisk), og så får man så mange gode klemmer 🙂

  Fortsett!!!

 291. Hei, takk for fin blogg!

  Her introduseres norges første pågående bloggroman. Innlegg skrives daglig og utgjør en ustrukturert historie om Edvin Sannermans bloggeksistens. Siste ord i historien er ikke publisert.

  Edvin Sannerman

 292. Hei! 🙂
  Ja, eg heiter faktisk Dinna! Eg er ei svensk/dansk/færøysk jente som bur i Bergen og studerer. Eg såg deg no på Trekant, og googla deg og fant denna bloggen – KONGE! Eg syns du virka som ein veldig spennende person, og gleder meg til å følge deg meir på bloggen 🙂 Eg har sjølv ein veldig lita blogg, men det er meir for å holde kjære mor oppdatert med livet mitt medan ho bur heime i fagre Førde! (www.thedinna.blogspot.com)

  Eg har ei veninne som aldri har to like sokkar på seg. Eg har og ein hund som heiter Happy, og er 13 år gamal. Ellers brukar eg store tider av tida mi med vennar og kjærasten min, som no holder på å KLIKKE på sykkelbremsen sin (han klarar ikkje fikse den) , haha, han er så søt.

  Peace!

 293. Hei!
  Først, jeg husker jeg gikk på barneskolen med deg og hadde mamman din som lærer en periode.

  Så, jeg fant nettop bloggen din. leste en artikkel om deg på nrk.no i forbindelse med «Trekant»programmet. Så klikka jeg på linken til bloggen og begynte å lese. Kunne sikkert sittet her og lest i flere timer, men desverre blir jeg tung i hodet av å lese for lenge på skjermen. Jeg liker så godt det du skriver om å være psykisk syk. Har som mål og få lest meg gjennom alle inleggene i kategorien «den gale damen»

  Grunnen til at jeg synes det var interressant er fordi jeg studerer sykepleie. og har nettop vært ute i praksis innen for tema psykisk helse. Da fikk jeg virkelig øynene opp for emnet. Tror det er det jeg kommer til å jobbe med når den tiden kommer.

  Kommer til å lese bloggen din fast heretter.

 294. Snubla innom bloggen via dagbladet.no for 2? dager siden, og har lest siden da.

  Jeg er da Camilla.
  En tidvis deprimert ung dame på 30 år som i skrivende stund har to like ullsokker, kjøpt hos Nille, på meg.
  Har ei datter på 3 år med CP som opptar dagene mine, og det i tillegg til mine egne kroppslige skavanker er fulltidsjobb for meg.

  Har ikke kjæledyr, men et stort antall frittgående hybelkaniner.
  Ønsker meg derimot hund! Helst irsk ulvehund…

  Min «tante» var forøvrig den første (?) i Norge som sto frem i riksdekkende media som manisk depressiv på 80 tallet engang.
  En fantastisk dame som har holdt min mor som gissel en julaften, og bodd hos oss en lang periode når jeg var lita!

  Synes du skriver helt fenomenalt, og bloggen er lagt til i mine favoritter sammen med de 3 (!) andre bloggene jeg leser fast!

  Keep up the good work!

 295. Hei .
  Vi er Elise og Cathrine. Vi vil gjerne fortelle om vårt prosjekt Norske Hemmeligheter der ALLE kan se og fortelle hemmeligheter – helt anonymt! (www.norskehemmeligheter.no)

  Favorittbok :
  Elise er ikke sikker…
  Cathrine : BLOND

  Takk for oss – og takk til deg med så fin leseblogg=)

 296. Du Ida.
  Jeg jobber med en bok om psykisk vold mellom to mennesker, jeg vet ikke om du er innterresert i det jeg har på blokken nå, men kunne gjerne tenkt meg at du leste det jeg hadde og vurderete om det i det hele tatt kan bli en bok?
  Jrg har fb

  Vennlig hilsen Vidar.

 297. HÆ?
  Hilsningen min er slettet- warom?

  Ok, Ida, sjekk innom Face, jeg skrev en kommentar der-

  Jeg skjønner du er sinnsykt opptatt om dagen, men jeg håper å komme i kontakt med deg etterhvert-

  Jeg er fra Fredrikstad

  Liker bloggen din, men savner bilder ( mht at du er drit flink til å tegne)

  Og er med i 12 mill race, under Jan Kåres 10 i første…

  Hilsen

  Vargas

 298. Greetings, fellow nerd! ^^
  Godt å se det er andre nerder her i verden som også viser at de kan være sosiale utenom blogg og annen IT-syssel =)
  Og, jeg må se å få lest boka di snart, den har jeg lest intro’en til sååå lenge, men har aldri rota meg til å fått lest den enda 😉
  You rock, babe =D Keep the good vibes comin’ 😉
  BTW, du har verdens mest awesome navn ^^

 299. Den ene søstra mi fikk se deg på God Morgen Norge i dag (jeg står ikke opp så tidlig, dessverre) også ringte hu meg for å tipse meg om deg og bloggen din 🙂
  Fikk link av henne til innlegget hvor virrvarr og hjernen har samtale – tatt på kornet! Kjente meg så innmari igjen!!
  Ikke bare bare (selv om de burde-burde?) å få de to til å være venner ;-))
  Har lagt inn bloggen din på min side, sånn så jeg får fulgt med på hva som skjer hos deg! Du får ta en titt der – så ser du raskt hva min hverdag brukes til 🙂

  Lindis

 300. jeg fant deg gjennom bloggen til Hege Glad, mamman til Henrik( best kjent som Ink). Men jeg har vel egentlig kjent deg siden ungdomstiden. Eller kjent deg siden blir feil. Jeg kjenner deg strengt tatt ikke lenger. Vi var hvertfall med i natur og ungdom sammen, du var leder, om jeg ikke husker helt feil? Morsomt å lese bloggen din. Ikke minst interessant å lese bloggen din.

 301. Hei.

  Du har en veldig flott og oppegående blogg. Gratulerer.

  Jeg håper at flest mulig tar innover seg det du har skrevet om evolusjonen (onsdag 22. oktober 2008
  Skeptikerskolen: Kreasjonist, javisst!).
  Det er veldig flott og innsiktsfullt skrevet.

  Du skriver altså meget godt.

  Lykke til videre.

  Hilsen Jonny

 302. Hei! Jeg er veldig glad for at blant annet du fins, Ida Jackson. «Jenter Som Kommer» har hjulpet meg masse! I dag oppdaget jeg bloggen din, og skrev en liten sang (litt) til deg, inspirert av det du skrev om Frognerbadet og alle kroppene og det. Den heter «Venna Med Eksen (Litt Til Ida Jackson). Håper du også syns den er fin. Vennlig hilsen Nina «Dyrehagen» Kvanmo

 303. ENDELIG. Lenge har jeg hørt rykter om en mystisk blogg som visstnok skal være Norges beste. Endelig stumblet jeg over den. Gleder meg til å fortsette å følge med!

  Jente, snart 25 år, syns blogg var kjedelig men hadde ambisjoner om å bli Linnea Myhre en gang i tiden (altså FØR hun ble det, med bloggen whitetrashbeautiful) så gav jeg opp det før jeg tre år senere startet «rosabloggen» Dagens Outfit som egentlig ikke handler om outfits men om fremsnakking og om å finne andre bra bloggere. Lanserte på fredag bloggnettverket Notre&Co som en motreaksjon på blogg.no og ipublish 🙂 Yay! Nå skal jeg stalke deg! 🙂

 304. Heei!

  Først av alt, liker sidene dine godt, spesielt inspirerende at du har kommet så langt med bloggen din. Skal ønske meg boka di til jul.

  Jeg heter Håkon, og driver sidene personligutvikling.no. Jeg er spesielt interessert i coaching, og utdanner meg innenfor dette faget. På mine sider skriver jeg om hvordan vi kan forbedre vår livskvalitet, bli kvitt negative tankemønstre, og nå våre mål. Blant annet 😉

  Er også interessert i gründervirksomhet -og spesielt: Hvordan man kan leve av det man elsker å gjøre.

  Ha en fin kveld, Ida – og alle andre lesere. 🙂

 305. Heisann hoppsann.
  Altså, nå vil jeg bare poengtere at jeg ikke har fulgt bloggen din veldig lenge, første gangen i dag faktisk, og jeg digger den allerede. Har ingen favorittinnlegg, men jeg ser at de kommer, for jeg liker det jeg leser.
  Gleder meg!

 306. Hey!
  Jim Reve her og jeg er med i band. I både blogger, tekster og alskens annet en kan uttrykke seg igjennom må en velge hva en skal ta med av personlig informasjon. Det personlige treffer ofte best, men som Joni Mitchell sa etterhvert som hun ble kjent, så kan en bli lei av å dele for mye. I BEATPOP mikser og trikser vi litt frem og tilbake, sjekk det ut!

  http://soundcloud.com/bishop-1/sets/beatpop/

 307. hei, har akkurat lest boken din om sosiale medier, veldig bra! Interessant og du skriver godt! Så må jeg selv forsøke å finne tid (!) til å utforske denne delen av verden nærmere..

 308. Hei du tøffe dame.

  Jeg bor i en bitte liten bygd, mellom store fjell, ved en smal fjord og med utsikt til storhavet. Jeg er en dame i min beste alder (det er en alder jeg har hatt siden jeg ble født) og uhyre opptatt av mellomrommene i verden.
  Jeg har fulgt bloggen din bare noen måneder, og liker stilen din, så jeg vil fortsette å lese når du skriver. Nå har jeg også lest den siste boken din, den om sosiale medier. Jeg liker din personlige og ærlige stil. Boken var både en underholdene og lærerik bok. Tok mot til meg og skrev litt om den på bloggsiden min.

  Jeg har selv opprettet blogg for noen måneder siden og prøver meg frem for å finne min stil.

 309. Etter en liten rundtur på nettet havnet jeg på din side.
  Fasinerende lesing, og etter å ha scrollet meg nedover siden din, fant jeg noe enda mere fasinerende, nemlig maleriet som jeg ble stående å beundre da jeg var på utstillingen til Strykejernet.(innlegg fra 10 n0v 10)
  Hadde det ikke vært fordi min ti-år gamle sønn dro meg med i all sin kjedsomhet, hadde jeg blitt stående der så mye lengere,fantastisk flott maleri, all ros til maleren!!
  Målet var ett år på Stryketjernet etter to år på Westerdals, men økonomi stoppet meg.
  Tror nok jeg må skrive opp navnet til bloggen din over «de jeg må titte innom»
  Om jeg da ikke kan legge deg til som følger?Fant ikke ut hvordan.

  Vennlig hilsen Marianne

 310. Hallooo! 🙂
  Jeg er Mari. Jeg er en ny bloggskriver og -leser, og har nettopp blitt introdusert til Virrvarr! Jeg liker bloggen; jeg synes den er godt skrevet, med morsom tone:) Har ingen favoritt bok, men jeg er forelsket i forfatteren Jodi Picoult. Jeg liker morsomme sokker med kule mønstre eller andre kule ting ved dem. Det er ikke så ofte jeg har forskjellige sokker på, men forskjellig fargede sko har jeg prøvd! Litt rare ting synes jeg er veldig spennende: ) Jeg liker andres reaksjoner på slikt.
  Uansett skal jeg ihvertfall komme innom denne bloggen flere ganger! 🙂

 311. Her har jeg akkurat begynt å være seriøs med bloggingen min, begynt å lete etter andre populære bloggere for å lære. Så finner jeg din side, kunn for å finne ut at du skal slutte å blogge??? 😀

 312. Hei virrvarr! Jeg leste din bok om sosiale medier og synes at den er veldig morsom! Jeg er en kinesisk jente som studerer norsk på et kinesisk universitet (ja, jeg vet det er litt rart). Jeg har studert norskspråk og litteratur i nesten fire år, og nå tenker jeg seriøst på å ta mastergrad i kommunikasjon eller noen ligende ved NTNU. Vennene mine er ikke særlig glade i at jeg reiser til et «lite» land som er drittkaldt! Synes du også at Norge er et land hvor ingenting skjer? Takk

  Mvh, Marit Guo

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..