Om bloggen og om meg

40 kommentarer om “Om bloggen og om meg”

 1. Gratulerer med nye sider (les eget domene). Har allerede lagt den til i feeden min så jeg skal følge med her også! (skulle bare mangle)

  Jeg liker temaet ditt, og tegningen du har i headeren. Artig og være «herre i eget hus», ikke sant?

  Eugenie’s last blog post..Fanget under et glass

 2. Hei!
  Takk for at du deler så mye om deg selv. Jeg føler intuitivt at jeg har fått en lillesøster. Jeg har svært mange likhetstrekk, men dog ikke så begavet at jeg har skapt like mye.

  Kjempegøy å bli kjent med nettutgaven av deg, og stå på videre. Gjennom bølger av opp- og nedturer, er du i allefall ikke alene.

  klem

  Valgerd’s last blog post..Hvem er denne karen?

 3. Hei, boken din høres skikkelig morsom ut, så ikke kommentaren din før nå. Men jeg er ikke sikker på om den er noe for oss, da må vi i så fall strekke litteraturbegrepet(?), men kanskje for et av de andre programmene? Sender du oss en pressemelding?

  Ingrid

  Ingrid’s last blog post..28/10-08

 4. Og etter å ha vært innom bloggen din for første gang må jeg si at jeg er imponert. Så imponert at du herved har fått en snart 50 år gammal «gubbe» til å kjøpe boka di, for selv om TigerBjørnen er en «Rev» i senga ;-D, vil han stadig lære mer om kvinnen.

  Og så er det fint å lese at du stadig er i live. Keep living!

  Og en Bjørneklem skal du få på kjøpet!

 5. kom over bloggen din ved en tilfeldighet, og måtte jo lese hvem som skrev. Gøy å lese andres tanker, og morro å se du er med4H’er:)

  virker som ei bra bok også!

 6. Jeg havnet her via http://hannej.blogspot.com/ eller Hannes hjørne som du også har på leselisten din. Gleder meg til å bli bedre kjent på det revolusjonære roteloftet – fantastisk navn, forresten!

  P.S. Jeg har også gått i 4H, men utrolig nok klarte jeg å slutte før jeg fikk plaketten. Jaja.

 7. Hørte deg på Månefestivalen i regnværet for en drøy uke siden.
  Måtte søke bloggen din når jeg kom hjem.

  Ble imponert over din slagferdighet og turnering av mange vittige og viktige tema. Jeg har vært en av de «ansatte» i en av de mange beslketede stedene der du var innlagt.
  Du treffer spikeren på hodet, fortsett med det det er mange flere spikere å treffe, mange tabuer å leke med.
  Ser frem til mye mer fra din penn.

 8. Hei! Ville bare si at du har en helt fantastisk fascinerende blogg, og jeg skulle egentlig legge meg for mange timer siden, men de timene ble borte mens jeg rota rundt her, gitt!

 9. hei, jeg fant deg da jeg googlet syntesi. fant en artikkel på engelsk wikipedia, og ellers var det bloggen din som nevnte det en gang pluss noe på ett eller annet paranolmalt forum.
  Da jeg var liten trodde jeg alle ord, bokstaver og navn hadde farger, og skjønte ikke hvorfor folk ikke forsto meg når jeg ikke husket et navn, og skulle prate meg frem til det og forklarte at det er et blått navn… 😉
  Husker jeg leste en artikkel om fenomentet syntesi, og lagret informasjonen i hodet mitt, men har visst slettet harddisken, så jeg glemte hva det het, til jeg fikk googlet litt rundt i dag.
  Moro å snakke med en annen som er sånn!

  eh, jeg leste så vidt at du er bipolar, tror du det er noen sammenheng?
  Jeg mener selv jeg har light utgaven av bipoalirtet for å si det slik, har en lege som teit nok er enig, men mener det er for stigmatiserende å bli stemplet med en slik diagnose, så hun har sagt at det holder liksom at vi vet det, så får jeg sovemedisin når jeg trenger det, det synes jeg er en tåpelig holdning, men,men…
  Nå vet jeg i det misnte at når alt kjennes bæsj så er det bare en fase, og jeg er klar nok i hodet på opptur at jeg kan nyte det, og ikke minst utnytte det til å få unna ting jeg ikke har fått gjort…
  Forresten, jeg er dame, gift, (15 års bryllupsdag i dag faktisk) 39 år gammel

 10. Jeg leser bloggen din av og til. Jeg vil kommenterer mer, men jeg har ikke nok norsk. Jeg studerer mer og mer. Kansje snart kan jeg kommenter mer! 🙂

  I’m also still struggling to get over the fact that I’ll have to speak Norwegian badly for quite some time before I can possibly learn to speak it well. It’s… embarrassing! But I have to practice. Perhaps I should start a blog in Norwegian? Hmm…

  1. Ikke vær flau for å skrive dårlig norsk! Det er ikke alle nordmenn som er like flinke på det heller, og du blir i alle fall ikke flinkere av å ikke prøve. (Når det er sagt er det ikke noe problem å kommentere på engelsk enn så lenge, heller!)

 11. Hei. Du ville gjøre meg en veldig stor tjeneste om du sletter de to innleggene jeg fikk publisert hos deg 22. juli 2009. Det som er publisert klokka 01:35 impliserer en annen person som det kan være lett å identifisere, og som ikke har bedt om offentliggjøring. Hun vil nok heller ikke ha ønsket det. Beklager, det burde jeg så klart ha tenkt på før jeg sendte innlegget. Please..
  Håpefull hilsen, Per Inge.

 12. Hei! På bloggen min har jeg en side med linker til mine favorittblogger. Oppsettet jeg har er bloggenes headere som link, og ikke vanlig tekstlink..Vil bare høre om det er ok for deg om jeg bruker headeren din til å linke til deg?

  1. På vegne av Ida: Klart det!

   Du kan forøvrig bruke fritt fra siden her etter CC-lisensen nederst til høyre, uten å spørre om lov. «Du kan kopiere fra bloggen til ikke-kommersielle, ikke-derivative formål så lenge du oppgir opphav. Vil du gjøre noe utenfor dette så ta kontakt.»

   (Uansett hyggelig at du spør, selvsagt).

 13. Jeg kommenterte et innlegg om veum, har sett mere på bloggen din, om må legge til at den er sykt bra, både skrevet og innleggene er spennende 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s