Om gamle-bloggene

Jeg liker å blogge. Jeg har blogget en god del. Jeg pleide å skrive en blogg som het Revolusjonært Roteloft under kallenavnet Virrvarr i tidsrommet 2006 til 2010. Du kan fremdeles finne bloggarkivet på nettet. Du står fritt til å lese og bruke innholdet der så mye du vil, med forbehold om at jeg skrev det da jeg var yngre og rarere enn jeg er nå, og at jeg kanskje ikke ville skrevet de samme tingene i dag.

Jeg pleide også å skrive en slankeblogg som het Legg fra deg kaka og løp deg en tur. Det var veldig gøy, men så ble jeg tynn nok, og da var det ikke så mye vits med slankeblogg lenger. Men du står fritt til å lese, bruke og dele så mye du orker. Jeg følger ikke så godt med på kommentarfeltet der lenger. Eventuelle slanke/løpe/spise/trene-innlegg kommer til å stå på Idajackson.no i fremtiden.

5 tanker på “Om gamle-bloggene

 1. Hei Ida!
  Jeg hadde bare lyst å høre med deg om jeg kan få bidra på bloggen din på noe vis og på samme tid får mulighet til å få noen kommentarer inn på min egen blogg. jeg har skrevet mitt første innlegg. Jeg har så vidt begynt å skrive og lurte på om jeg kunne få drahjelp fra en virkelig ekspert.
  Du trenger ikke nødvendigvis å poste denne meldingen.

  Ha en fin dag.
  Tommy

 2. hei jeg vet ikke om dette er det riktige stedet å skrive om dette siden jeg fant et innlegg av deg på din gamle nettside virrvar som heter pasient søker psykolog…jeg kjente meg virkelig igjen fordi sliter med det samme akkurat nå!

  prøver å finne en psykolog som er kognitiv terapeut med offentlig avtale og det er helt umulig!!!

  hvis noen vet om noen vær så snill si i fra er helt desperat:(trenger hjelp med depresjon,angst,selvtillits problematikk,negativ tankemønster…

  hvis noen vet om en psykolog som ikke er kognitiv terapeut men som de er fornøyd med likevel så si i fra da også finner jeg ikke en kognitiv så må jeg bare akseptere det:(

  hvis dette ikke går vil jeg gjerne også ha en anbefaling om en privatpraktiserende psykolog som er kognitiv terapeut?

  plzzzzzzzzzzz hjelp
  jeg poster dette forskjellige steder her fordi jeg vet ikke helt hvor jeg burde skrive det for å få noe respons..

 3. Hei, jeg er psykolog og driver nettstedet http://www.dinpsykologonline.com hvor jeg samler gode innlegg om psykiske lidelser både fra fagfolk og mennesker med egenerfaring – i tillegg til at jeg tilbyr online terapi. Jeg har lenket til flere av innleggene på Roteloftet, men nå virker ingen av dem. Hva har skjedd? Er bloggen ikke tilgjengelig mer? Jeg har avpublisert disse lenkene inntil videre, men skulle svært gjerne ha satt dem på igjen ettersom det sto svært mye bra der.
  Og til Elise som kommenterer over, jeg tilbyr kognitiv terapi på internett. Du kan lese mer om det på nettstedet mitt.

 4. Tilbaketråkk: mamsi.no / Victoria Ibabao Edwards | Rosabloggerne slipper å skrive om noe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s